Komentari na vest

Sferopulos potvrdio: Petrušev na pozajmici, možda će doći još neko

R

Realnost

pre oko 2 sata

Odlična stvar povratak Petruseva mnogo nam je falila 4-ka njegovih karakteristika, medjutim nama je i pre povrede Bolomboja bila potrebna fizički dominantna 5-ica koja bi zamenila povredjenog Bolomboja jer Mitrović je totalno inferioran protiv 4-ki u evroligi ,a kamoli 5-ca. O Plavsicu je iluzorno pričati kao ozbiljnom kosarkasu na nivou euroligu u ovom momentu.Sa trenutnom situacijom u klubu i povredom koja je zadesila Bolomboja nama je pod hitno potrebno pojacanje na 5. U koliko ne dovedemo pojacanje piši sezona PROPALA.
z

zabar

pre oko 2 sata

zasto bi neko bio frustriran? Ja garantujem da je Majk bolji od Petruseva. Filip je najbolju kosarku igrao par meseci kod Ivanovica,u reprezentaciji toplo hladno,uz to u reperzentaciji i klubu igrati je nebo i zemlja. primer Dobric. i dalje tvrdim da je Dobric jedini igrac Zvezde koga bih voleo u Partizanu. Ne racunam Tea,on je neka druga dimenzija. Mada nisam siguran da bih Taa u ovim godinama voleo u Partizanu,prosto godine cine svoje.
B

Banana Republika

pre oko 2 sata

A zasto ne igra u Olimpijakosu? Na olimpijadi pokazao koliko je drvo, dajte sansu nekoj nasoj talentovanoj deci da se razvijaju inace gledacemo samo drugorazredne afrikance u godinama koje dolaze
д

ддф

pre oko 2 sata

шта би тек било да се траже појачања 😂
T

To volim

pre oko 3 sata

Prioritet za naše reprezentativce!
Z

Zarkovina

pre oko 3 sata

Ristica dovedite,imacete sve sto treba.
l

lon zion

pre oko 4 sata

plavsic ako ne isparira nekim cudom svojom visinom tavaresu poslati ga na pozajmicu u evrocup turke nek,i ovaj kenjan do sad jednu utakmicu odigro dobro do sad,dobric ne sme da pogleda kos.kenan pravi ozbiljnu zbrku u rotaciji a ne doprinosi,video sam ga u finallu grcke,nije igrac za velike utakmice nije ga dzabe oly otpiso .a i ono dobric davidovac iza klupe u podgorici dva momka simbola uspesne Czv je jeres.zabole m,e za dedu kenana cirkuzanta-Petrusev bratina!
H

Hapoel TelAviv

pre oko 5 sati

ce jednog centra pustiti,cuo sam, e sad kog
М

Милан Калинић

pre oko 5 sati

рањени Харис Џиновић је најопаснији Милан Калинић....
8

8mopulos

pre oko 5 sati

Dobrodosao Filipe Delijo u Najbolji i Najjaci klub na Balkanu,i ove sezone Tripla kruna lagano i proslava na Kalisu u junu sa Filipom zajedno i svim titulama i peharima koji postoje ovde kod nas!
A

Analiza 9

pre oko 5 sati

Ono što upada u oči na svim portalima gde ima vest o povratku Filipa u Zvezdu jesu Frustracije komšiluka. Nikada oni nece uradi nista jel mnogo gledaju u tudje dvoriste bas mnogo, predstavljati se kao navijač suparnickog kluba je tako reci "SRAMOTA". Nemam nista protiv neka nastave ali to je dokaz nekog loseg mentaliteta i zaostalosti u razvoju u odnosu na čitav svet. Mislim da će Filip da igra kao nikada do sada, jeste on nekada odigra mekano pod kosem ali to je mala stvar koja može i mora da se ispravi ostala njegova igra je bez zamerke, dobri blokovi, brzina, sut sa distance, građenje pod kosem sve je na dobrom nivou. Malo je i Zvezdaska javnost poletela i priziva Motlija ali ja imam neke druge informacije, možda se i radi na Motlijju ali sigurno znam da se gleda prema Poitresu koji je po karakteristikama sličan Bolomboju, više orjentisan defanzivno ali veoma eksplozivan pod kosem u napadu. Isto kao Joel, ne sutira spolja ali u reketu je veoma pametan i eksplozivan. Ne ocekujem pojacanje, očekujem da se da vremena Plavsicu i Mitru da pokazu treba li centar ili ne. Mislim da fokus ekipe mora da bude utakmica sa Zalgirisom, ako se pobedi Zalgiris porazi od Reala i Pao nisu uopšte strasni i mogu da se podnesu faktički bez ikakve drame. Mislim da će utakmica protiv Reala da probudi Plavsica ako bude imao adekvatnu minutazu. Ipak nekako najviše želiš pobedu kada igraš protiv najjačeg (najvećeg) kluba u europi. Mozda zvuči glupo ali večeras kkp gubi preko 20 razlike.
Д

Ддџ

pre oko 4 sata

Причаш о фрустрацијама,ко у чије двориште треба да гледа,а онда на крају анализе о Петрушеву пишеш како ће ккп да изгуби 20 разлике.
@

@ддџ

pre oko 4 sata

Ако ниси разумео онда бар можеш да прочиташ. Човек мисли... А и уопште није увреда и прозивка само мишљење...
@

@Analiza 9

pre oko 3 sata

Ako se gledalo prema Poitresu to je sigurno pre Filipa, ne verujem da bi on bio zamena za centra ma koliko god bio eksplozivan. tako da ako ima malo istite u ove price po komentarima, Motli bi bio zaista najbolje resenje trenutno. Nije extra igrac da, al za drugog centra bi bio dobar, Covek ima EL iskustvo, sigurno ne kosta mn, bar ne vise, igra u nizi rang gde sigurno ima izlaznu klauzulu i plus je u ratnu zonu, ima sanse, mada ja bi licno da ostane Plavsic i da se probudi, vreme mu je, mada prema prikazano sve vise lici na novog Simonovica.
N

Najveci roster

pre oko 5 sati

Zvezda ima preko 16 igraca i jos bi

ilnima male

pre oko 4 sata

а ти засад имаш 34 минуса у још би?
V

Vdv

pre oko 5 sati

Vidim komentare vezane za Motleya i Rivera, sumnjam da je to realno, ali u Izraelu igra jos jedan po meni odlican, a manje zvucan centar Austin Wiley, ako vec ovu dvojicu ne mozemo izvuci, voleo bih njega da vidim kod nas.
N

Nishlija

pre oko 4 sata

Tako je, odlican igrac...mada ne verujem da cemo u Izrelu pazariti, mnogo je tu para u opticaju

VecaBg1971

pre oko 4 sata

Mozda jeste "skupo" u Izraelu ali kruzi prica da gomila igraca, posebno amerikanaca, zeli da pali odande zbog rata...mozda je to nasa sansa
M

Miloš 1970

pre oko 6 sati

Joj sirotinjo i bogu si teška,mnogo mi je žao zvezde sto ima najmanji budžet, što samo moze da priušti 20 do 25 igrača na platnom spisku!!! Uvek reakcija,uvek skromni ,ma neka dodje još 4-5 igrača neće da se bace...
đ

đapekorleone

pre oko 6 sati

Pa vi promenili celi tim hahahah
f

fmp 1 + fmp 2

pre oko 5 sati

ukupno 42 igraca, 26 stranci.. pa ti vidi cene..
Z

Zvedza 91

pre oko 6 sati

Znaci metla cele godine za mali partizan.
G

Grobarcina

pre oko 6 sati

Real, Zalgiris, Panata negativan skor bicete ispod nad plus Aba liga domaci teren 💪😆
Z

Zaza Paculia

pre oko 6 sati

Au tebra, ti nam znaš i raspored, sa kime igramo, sve redom... E to već zabrinjava.
A

Ammmmmam

pre oko 6 sati

Isti ovaj lik je pre par dana najsramnije lagao da ne dovode Petruševa, završena priča i sl. Kao da ga je Čovke učio moralu.
@

@ammmm

pre oko 6 sati

Kralju povredio se prvi centar i jako bitan igrac, je l si stvarno mislio da nece nikoga da dovedu?!
A

Ammammam

pre oko 6 sati

Da, ali konkretno je za njega naglasio da ne dolazi ni u kakvom slučaju. Nije on jedini centar...
B

Bgd.

pre oko 4 sata

Evo tebi je krenuo da prica o planovima kluba, smesno. Jednostavno o tome se ne prica jer moze da se pokvari posao, a svakako kad bude trebalo da se cuje - cuce se, kao sto je sada slucaj.
@

@Ammammam

pre oko 4 sata

Ajde, trebao je da ti posalje email sa planovi za 3 godine unapred mozda da se ne bi ti uvreduo, cuj bolida, lagao je, pa tvoi te lazu svaki dan pa verujes, sta si se uvredio sad :)
J

Jole 39

pre oko 6 sati

Šta bi tek bilo da ovo nije grobarski portal..
ш

шта би тек било

pre oko 6 sati

да Петрушев у себи не пева Гробарске песме????
P

Popokate

pre oko 6 sati

Ko nam se to iznevirao sinoc i otvorio drzavni novcanik da pomogne mezimici? :D
D

Dr Laza

pre oko 6 sati

Mislim da su Rasim i Peđa
k

kotež boŕča krnjača

pre oko 6 sati

dolazi moneke u zvezdu...delegacija iz zvezde vec na pregovorima u španiji
A

Alex20

pre oko 6 sati

Ma dolazi Jokic,evo vec su u Denveru
џ

џаба вам новци

pre oko 6 sati

моји синовци....
p

pupi

pre oko 6 sati

Polako se budzet penje na 30 miliona evra i naravno bez plej ofa.

severna tribina

pre oko 6 sati

Mozemo i do 100 miliona dok vladam .
@

@pupi

pre oko 5 sati

To sto Zvezda ima vise igraca ne znaci da kostaju vise, sta places kad se znaju budzeti oba tima i imate vise para, plus kk ofi niko ne racuna;)
P

Pjer Karden

pre oko 6 sati

Ne možda već pod obavezno mora da se dovede igrač na poziciji 5,duga je sezona,potencijalno bar 80 utakmica treba odigrati,mator smo tim,biće povreda.
K

Kapak

pre oko 6 sati

Boloboja odmah odvesti kod Dr Marijane ( koja je lečila i i izlečila mnoge sportiste) i za par nedelja biće fit !
L

Laki92

pre oko 6 sati

Dosadni ste sa Marijanom, žena radi druge vrste povreda...
G

Grobarcina

pre oko 6 sati

Opet Partizan jaci kako u Aba tako u Evroligi imamo domaci teren 💪😆
V

Vidim

pre oko 6 sati

"STRAH U VAMA IZMIČE KONTROLI"
z

zaks

pre oko 6 sati

A kako ste prošlu sezonu prošli na domaćem terenu ?
G

Grobarcina

pre oko 6 sati

Koji strah majke ti hahah nisi normalan pa gde cete ovu ekipu dobiti u Arenu na nasem terenu ona ekipa prosla je bila préparent i bez odbrane nisi svestan jos svoje nesvesti 😆
A

Alex20

pre oko 6 sati

I prosle godine ste bili isto 😂
g

gostgist

pre oko 6 sati

ne mogu da verujem da je Sferopulos izjavio da dovodjenje "jos nekog nije urgentno"!? Jedini visoki igrac koji je sposoban da u evrlogi igra odbranu je povredjen,nece ga biti 6-8 nedelja,a "nije urgentno?!?!
U

U Tem Denveru

pre oko 6 sati

Diplomatske izjave. Prosle nedelje je izjavio da zvezda nece nikog dovesti. Mani se tih prica
P

Pa kad razmislis

pre oko 6 sati

I nije tako strasno i bitno da bude tu za Real. Ja gledam da je bitnije uzeti brejk Zalgirisu. Ako se pobedi Zalgiris, porazi od Reala i Pao nece pasti tesko!
A

Astoria

pre oko 5 sati

@Pa kad razmislis Žalgiris je u odličnoj formi, teško je (ne i nemoguće) da se napravi tamo brejk.
M

Maestro

pre oko 6 sati

Mi bi smo mozda voleli al Motliju je Hapoel letos dao jak ugovor i tesko sa ce iz njega izaci...A Hasijel Rivero iz Makabija je takodje bajata vest jos od letos,posle toga je potpisao nov ugovor sa Makabijem,nasa realnost je neka macka u dzaku iz Nba ili neki novi otpadak kao Gilespi...
G

GostPa

pre oko 6 sati

Ako pogledamo Motlija, on je timski igrač (ume da asistira igraču koji je nedaleko od njega, na boljoj poziciji), koji isključivo finišira pod obručem. U odbrani preuzima i ume da ukrade loptu brzim rukama. Rivero je igrač koji kad dobije loptu ne vidi saigrače (ne asistira gotovo nikada), već svom snagom ide na koš (žargonski ,,siluje”) pa kako ga krene. Ako uspe da dođe do koša, onda ugura gotovo svakog. Ume da pogodi skok-šut sa poludistance (obično tu oko linije za slobodna bacanja) i za tri poena kada ga baš ostave samog. Slobodna bacanja izvodi vrlo diskutabilno. Rivero je fizički značajno jači od Motlija i ima bolje vođenje lopte. Ne znam ko bi se bolje uklopio u tim, ukoliko uopšte postoji realna mogućnost da dođu. U svakom slučaju, obojica su značajno kvalitetniji od Gilespija. Imamo Luku Mitrovića, kojem bi trebalo skrenuti pažnju da kad je u reketu mora lično da završi svojim šutem, pa kako bude. Umesto toga, on pokušava neke asistencije iza leđa, čitljive i prosečnim odbrambenim igračima. Plavšić nažalost nije upotrebljiv za vrstu odbrane kakvu forsira Sferopulos. Zvezda ima značajno bolji tim u odnosu na prošlu sezonu, koji bi trebalo zadržati i doselektirati naredne godine. Jedino tako se može napasti titula u EL. Sportski pozdrav!
D

Djape45||

pre oko 5 sati

Imaju oni sigurno neke izlazne klauzule u ugovorima s obzirom na situaciju u Izraelu. Ali opet teško mi je da zamislim Motlija u Zvezdi s obzirom da je iz evrolige otišao u evrokup zbog para, i da se sad vrati u evroligu za manji ugovor.
@

@GostPa

pre oko 5 sati

Ne znam koju si ti kosarku gledao, za asistencije su manje vise isti igraci na to sto Motli igra bas 5cu dok Rivero 4/5, plus Motli je bolji na skoku i bacanja i po meni bolje resenje ako je uopste izvodlivo, bas to sta nam treba i sutra idealni par sa Joela mada onda bi Plavsic pravac na pozajmicu sto mi se ne svigja bas, hteo sam da dobije sansu i mislio da ce da se pokaze, ali nazalost za sad je novi Simonovic, bas slabo.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Za vaše obaveštenje Rivero ne dolazi sigurno jer samo jedan igrač može da pređe iz jedne evroligaške ekipe u drugu i stekne pravo odmah da igra. Pošto je to Petrušev centar se traži iz Evrokup ekipa, Rusije i poslednja solucija je NBA. Znači Motli je u igri ali je Zvezdi najbliži jedan drugi centar iz Evrokup ekipe, Ima 27 godina, 208 cm visina i jak kao bik, ovo mu je druga sezona u Evropi a pre toga je nekoliko sezona igrao u NBA za više klubova. Toliko a sad vi guglajte da vidite ko je u pitanju.
@

@Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Losa ti informacija, intenzivno se radi na igraca 209cm visine, 3ogd iskustvo u evropi, 2 tetovaze na telu i bik u horoskupu. Guglaj ;)
G

GostPa

pre oko 2 sata

@@GostPa Gledao sam evroligašku košarku, a pratim i NBA (ne samo Denver). Nisam gledao statistiku, već utisak o igračima na osnovu provedenih minuta na terenu u utakmicama koje sam odgledao. Motli je nešto slabija verzija Lesora. Rivero je odličan na ofanzivnom skoku, dosta snažniji i bez pregleda igre. Ne znam sa kime da ga uporedim, skroz neobičan košarkaš, ali istovremeno nosi iskustvo iz Evrolige koje bi moglo mnogo da znači. Rivero je i malo bezobrazniji tip, sklon podsmehivanju protivnicima kada zakuca preko njih. Međutim, dolaskom Petruševa, Riveru su zatvorena vrata, jer nemamo pravo na još jednog igrača iz EL. Mislio sam da to pravilo važi samo za otkupljene igrače, ali važi i za pozajmljene. Tako da je Motli opcija, mada bi morao da se odrekne sjajnog ugovora u Hapoelu, osim ako Zvezda može slično da mu plati. Sa Plavšićem tri trenera da rade ne vredi. Moguće je da će na tržištu da iskoči neko rešenje, ali mnogo je teško naknadno tražiti centra i plejmejkera. Ostale pozicije i nekako. Sportski pozdrav!
R

Rerrrr

pre oko 6 sati

Znaci dolazi i centar cim Janis ovako kaze vidim pominje se Motli to bi bilo zaista vrhunskk pojacanje.
B

Badjet no limit

pre oko 6 sati

Menjaj roster dok ne krene!
t

takoe

pre oko 6 sati

Zeljko Obradovicu, takoeee!!!
Z

Zvezda uvek na prvom mestu

pre oko 7 sati

Evo ga jos jedan bitan igrac za reprezentaciju i prozore. Da li ce ga sada Zvezda pustiti kad je Covic u KSS? Ne bi me cudilo da ga ne puste. Ipek je Zvezda veca Srbija i od same Srbije.
S

Scaloneta

pre oko 6 sati

Naravno da ga nećemo pustiti jer nam je potreban za Evroligu koja se igra istog dana. Reprezentacija može dobiti Plavšića, Davidovca, Mitrovića, Lazića, Davidovca i Dobrića. A vi i da hoćete nemate koga da date, ali zato imate reprezentaciji Hrvatske možda.
P

Portista

pre oko 6 sati

@Scacioneta Hrvatska je po svemu lepša zemlja od Srbije za život. Vazduh: čistiji Reke i jezera: čistija Voda za piće: naša kvalitetnija Poštovanje radnika: veće nego u Srbiji Plate: veće nego u Srbiji Cene: roba širokebpotrošnje jeftinija nego u Srbiji Poštovanje domaćeg stanovništva: nisam imao problema jer sam Srbin. Sistem je pošteniji, ljudi su topliji, druželjubivi, niko te ne dira ako ti njega ne diraš. Nema mafijaškog reketa ako si običan građanin. Svake god od kada sam ovde (* 5godina) plata mi je rasla. Bolja zemlja ubedljivo po svemu!
A

Alex20

pre oko 6 sati

Sta tebe ima da cudi,koga cete vi da pustite?Kamerunca nekog,ili?
G

Gost13

pre oko 6 sati

@portista probaj da prosetas u necemu sto ima srpsko obelezje, bez provokacije ikakve, pa vidi kako ces da prodjes. Toliko o toplini naroda.

lpool

pre oko 7 sati

U prevodu, hocu i centra :D
b

bgd 86

pre oko 7 sati

Partizan drzavni projekat a ovo 17 ti igrac u Zvezdi, i prate trziste :)
D

Djape45||

pre oko 7 sati

Idi slavi nesviran penal u Monaku i pobedu od 5-1 i plači.
b

bracoooo23

pre oko 7 sati

Dolazi i Motli samo da raskine saradnju sa trenutnim klubom
G

Gost33

pre oko 6 sati

Ne pricaj gluposti, pod ugovorom je, niti ce izlaziti iz njega. Ne sirite dezinformacije. Sportski pozdrav
D

Dre

pre oko 7 sati

Daj tog Motlija!!