Aleksa Avramović (Srdjan Stevanovic/Starsport)
Aleksa Avramović (Srdjan Stevanovic/Starsport)

Sezona karijere Avramovića: Aleksa ubacio 30 poena!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.10.24. | 13:18

Reprezentativac Srbije dominira u Rusiji

Bivši košarkaš Partizana postao je pravi lider CSKA iz Moskve. Posle odličnog olimpijskog turnira u Parizu u dresu reprezentacije Srbije, nastavio je da dominira u dresu velikana iz glavnog grada Rusije. Sve je bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i sada je protiv Lokomotive ponovo pokazao klasu.

CSKA je pobedio Lokomotivu Kubanjrezultatom 92:91, čemu je Avramović doprineo sa 30 poena za 24 minuta na parketu. Ubacio je 5/7 za dva, 3/6 za tri i 11/12 sa linije za slobodna bacanja, uz +11 u +/- kategoriji. Na 30 poena dodao je šest asistencija i skok.

Izabrane vesti

Sada već po navici u dresu CSKA, rešio je utakmicu tako što je postigao osam poena u poslednja dva minuta. Najzaslužniji je za osmu pobedu CSKA i prvi poraz tima iz Krasnodara, s obzirom da je u završnici odradio posao najbolje što je mogao. Posle drame je Vejli promašio trojku za pobedu Lokomotive uz zvuk sirene, pa je ekipa iz Moskve malo imala i sreće.

Avramovića su pratili Trimbl i Džekiri sa po 14 poena, dok je sjajni Patrik Miler dominirao u ekipi Lokomotive. Ubacio je 30 poena protiv CSKA.

Za sada Avramović beleži 13,4 poena, pet asistencija, 3,4 skoka i 1,1 ukradenu po meču.


tagovi

Aleksa AvramovićKK CSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara