Javio se Maldini: Oporaviću se za nedelju dana

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.20. | 23:14

"Želeo bih da se zahvalim svim doktorima, medicinskim radnicima...“

Šokirala je mnoge neprijatna vest da je Paolo Maldini zaražen virusom korona. I ne samo to, već i da je pored njega zaražen i njegov sin Danijel. Međutim, sada se javio legendarni fudbaler Milana i poručio je da je dobro. Kao i njegov sin.

Očekuje jedan od najboljih igrača u istoriji Rosonera da će se oporaviti za nedelju dana. Obratio se javnosti putem video-snimka.
"Ovim putem želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi preko društvenih mreža slali poruke ljubavi i izrazili zabrinutost za mene i mog sina, odnosno za naše zdravlje", rekao je Maldini.

Izabrane vesti

Kaže da je sve pod kontrolom.
"Dobro smo, trebalo bi da se rešimo virusa za nedelju dana. Hvala na brizi".

Imao je Maldini poruku za medicinare, za doktore i medicinske sestre.
"Želeo bih da se zahvalim svim doktorima, medicinskim radnicima, civilnoj straži i službenicima za sprovođenje zakona koji se sa ovom vanrednom situacijom suočavaju sa najviše profesionalnosti i ogromnom hrabrosti", rekao je Maldini i svima njima poručio da ga čine ponosnim Italijanom.

Paolo i Danijel su prvi koji su iz fudbalskog kluba Milan postali pozitivni na ovaj virus koji pravi sve više problema celom svetu. Nažalost, čak ni ovakve sportske legende poput Maldinije nisu ostale imune na njega.

Srećom, deluje da će i on i njegov sin brzo biti izlečeni.

FOTO: ©AFP


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara