Komentari na vest

Selektor Brazila se oglasio zbog Kabokla: Obaveze ima po završetku srpskog šampionata

Н

Новинар

pre oko 1 mesec

Чекај, зар ти није да интервју у 1 истог дана? 😂😂😂
V

View

pre oko 1 mesec

a kada se setim partizanovih spinovanja ko se sve potukao u Zvezdi od igraca i trenera, sledeci put pametnije karma je cudo!
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

ma nemoguce da saopstenje kluba nije tacno... Cele sezone ali bukvalno od pocetna sta god je iz kluba izaslo kao informacija ispostavilo se da nije istina, pa dokle vise?!
a

arroyo

pre oko 1 mesec

koja propast projekta ljubavi i odanosti, kako je moguće da Najveći od svih ovo nije uspeo da reši, a pustili smo ga da radi svoj posao a ja sedim dole i navijam
I

Ide u Baskoniju

pre oko 1 mesec

KABOKLO TRAZIO RASKID UGOVORA JER GA TRAZI BASKONIJA,JAVILI BRAZILSKI MEDIJI.
s

sasa4556

pre oko 1 mesec

A i inace je igranje za reprezentaciju obavezno svi trce ej kosarko na sta si spala
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Ja neću da seirim nad njihovom sudbinom,sve to i nama može da se desi,slučaj Nejpi je još uvek svež,strancima ne verujem mnogo,okosnicu tima treba da čine domaći igrači.Ne bih se iznenadio da posle KLS serije Obradović podnese ostavku,tamo kod njih nešto opasno smrdi,jedno je sigurno Obradović-Savić-Ostoja,neko od njih će da leti uskoro,ja za sada tipujem na Savića.
c

cule87

pre oko 1 mesec

jako interesantan komentar... da znam ko si, platio bih ti piće! :-)
G

Gost83

pre oko 1 mesec

Verovatno je igračima rečeno/saznali su da ne igraju Evroligu sledeće sezone...
r

rea

pre oko 1 mesec

Rečeno im je da ne igra jedan klub iz Srbije, ali ne i koji - da li onaj koji vode Savić i Obradović, ili onaj koji vodi premijeroubica Čović; teška odluka za Bodirogu i čelnike EL.
@

@rea

pre oko 1 mesec

Rea starakuckazegrabacka.
P

Pazi na raskrsnici

pre oko 1 mesec

Rea Kako si vešto izbegao pravog ubicu
a

abcde

pre oko 1 mesec

Izgleda da ne zele igraci da igraju za svetskog maga,najboljeg trenera u istoriji kosarke. Izgleda da se ljubav gasi a grobari i dalje veruju. Partizan mozzart sport Igokea je u velikom problemu. Treba napisati tekst o tome. A oni koji negoduju pitao bi ih samo kednu stvar. Da li bi vi radili u nekoj firmi i da se sef onako dernja kao Obradovic na pojedine igrace ? To je ono sto kamera snimi a u hali na treningu mozda i po koja cuska padne.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Zar je iko očekivao da iz Partizana kažu istinu? Nešto su mu uradili i čovek je pobegao, pitanje je samo šta. Saznaćemo uskoro u svakom slučaju.
K

Kazu

pre oko 1 mesec

Ima sudjenje povodom starateljstva za decu.

Ivica Gasic

pre oko 1 mesec

Ok, hvala Acika na info. Znači ovaj je pobegao prvi za sada. Očekuje se slična reakcija još nekoliko igrača kojima je više dojadilo da ih Zvezda gazi redom svaku tekmu :)) Uuups..
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Nije njima problem što gube već se nešto dešava u klubu, to je sada već evidentno.
N

NN3

pre oko 1 mesec

Pa nije prvi. Tristan je već pobegao bio.
c

cule87

pre oko 1 mesec

da si se ikada bavio sportom, znao bi da su i pobeda i poraz sastavni deo istog. svaki trener, od najmlađih selekcija te uči tome, i uči te kako da se nosiš sa porazima, ali i sa pobedama. ko god da je šef u Partizanu, ovo je skandal šta je dopušteno. odgovorni su i trener, i kapiten, i tim menadžer i predsednik kluba. sprema se nešto veliko u klubu