Saša Obradović prošao u finale, Ti Džej Šorts razbio Asvel

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.24. | 23:23

Zanimljive utakmice u šampionatu Francuske

U Francuskoj definitivno nije sve u znaku Asvela i Monaka. Dva evroligaša muče muku u ovoj plej-ofu nacionalnog šampionata što se vidi i po rezultatima,

Monako jeste prošao u finale, ali je morao žestoko da se namuči protiv Burga koji je na kraju savladan rezultatom 76:71, dok je Asvel izgubio i moraće da igra majstoricu protiv Partiza koji već sada pokazuje zašto će igrati Evroligu naredne sezone.

Izabrane vesti

Burg je zausta odigrao za svaku pohvalu. Pokazali su da mogu da se nadmeću sa aktuelnim šampionom, svaka utakmica je bila praktično na jednu loptu, ali na kraju je presudio individualni kvalitet ekipe Saše Obradovića.

Burgu nije pomogao ni izvanredni Ajzea Majk koji je ubacio 22 poena. Kod Monaka u tandemu su odigrali Blosongejm i Okobo. Obojica su ubacili po 16 poena i tako nadomestili loše izdanje Majka Džejmsa koji je ubacio samo osam poena.

Pariz je na krilima spektakularnog Ti Džej Šortsa savladao Asvel rezultatom 103:98 posle produžetka. Majstorica će biti potrebna kako bismo saznali protiv koga će Monako igrati u finalu.

Kao što smo već istakli, meč je u potpunosti obeležio Šorts koji je dominirao i u Evrokupu, takmičenje koje je ovaj tim osvojio. Sada je Šorts protiv Asvela ubacio 34 poena uz čak 13 asistencija.




tagovi

KK MonakoKK Asvel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara