""
""

Samo da povreda ne bude...

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.08.17. | 11:56

Miloš Teodosić izostaće i sa turnira u Nemačkoj

Počinje Superkup u Nemačkoj!

Izabrane vesti

Seriju prijateljskih mečeva košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja u Hamburgu, gde će prvi test odraditi protiv Poljske. Kadrovski problemi ni ovog leta nisu zaobišli Orlove, budući da su zbog ovih ili onih razloga brojni igrači van stroja. Poslednji u nizu problema sa kojim se suočio Aleksandar Đorđević je povreda Miroslava Raduljice koji će definitivno propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo. Kapiten Miloš Teodosić i dalje nije u mogućnosti da pomogne saigračima, Nemanja Nedović je otputovao u Malagu na dodatne preglede, dok je odranije poznato da Marko Simonović neće konkurisati za najboljih 12.

Srbija je u Nemačku "odletela" sa osvojenim Trofejem Beograda, nakon što je deklasirala Grčku (93:61), potom nešto teže slavila protiv Crne Gore (82:71).

Poljaci su dva puta savladali Češku u prijateljskim okršajima, minimalno su poraženi od "kombinovanih" Litvanaca, da bi nakon trijumfa nad Letonijom od četiri poena, izgubili od iste ekipe znatno ubedljivije. Na protekla dva meča u timu nije bilo dvojice bitnih centara u rotaciji Karnovkog i Lampea. Prema informacijama iz Poljske, Lampe je i dalje rovit, ali je doputovao u Hamburg i pokušaće da pomogne ekipi.

Veoma bitan podatak za klađenje jeste da je Srbija bez gore navedene četvorke osvojila Trofej Beograda, tako da neuigranost ne bi trebalo da predstavlja problem. Dvojka za "pojačavanje" kvote na 1,17 deluje odlično, a hendikep pobedu (10,5) svakako vredi probati.

SUPERKUP - 1. DAN

18.30 Nemačka - Rusija
21.00 Poljska - Srbija

(FOTO: Star Sport)


tagovi

košarkaška reprezentacija Poljskekošarkaška reprezentacija SrbijeNemackaPoljskaSrbijasuperkup nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara