Šakota: Sačuvali smo snagu za ono što sledi

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 22:17

Trener Cibone poručio da je Zvezda izdominirala

Crvena zvezda je prilično ubedljivo savladala Cibonu. Crveno-beli su se atraktivnim potezima i dobrom igrom oporavili od dva uzastopna poraza u Evroligi.Pobednik je bio poznat posle prvog poluvremena, pa ne čudi što su se treneri dva tima bili složni u oceni dešavanja na parketu.  
''Mislim da je od početka bilo jasno da smo kvalitetniji tim i to smo pokazali tokom utakmice. Teško je držati koncentraciju, pogotovo kada osetiš da utakmica ide kako treba.Ipak, mislim da smo sačuvali energiju i da se nismo previše potrošili. Već sutra nastavljamo da treniramo i da se spremamo za naredne utakmice'', istakao je trener Crvene zvezde Dragan Šakota.

Njegov kolega sa klupe Cibone Ivan Velić razočaran je zbog nedovoljnog angažovanja njegove ekipe.
''Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi, izdominirali su nas od starta. Zameram ekipi neagresivnost, pogotovo na otvaranju. Primili smo čak 31 poen u prvoj četvrtini i mislim da smo morali bolje da odgovorimo.Bez obzira što smo imali dosta igrača van stroja, mislim da smo morali bolje. Čak 21 izgubljena lopta je zaista previše, bez obzira što smo bili oslabljeni u bekovskoj liniji“, konstatovao je Velić.

Izabrane vesti

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara