Dugandžićeva serija zaustavila i FCSB

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.02.20. | 21:49

Sjajni hrtvatski golgeter dvostruki strelac u okršaju sa klubom iz Bukurešta - 2:2

Hrvatski napadač Marko Dugandžić nastavio je sjajnu seriju golova od dolaska u rumunski Botošani. Nakon četiri gola u prve četiri utakmice, usledila su još dva protiv FCSB-a, koja su njegovom timu donela bod i ostanak na drugom mestu plej-ofa za šampionsku titulu - 2:2 (1:2).

Dugandžić je otvorio seriju golova na večerašnjem meču u petom minutu utakmice, posle čega su gosti iz Bukurešta stigli do preokreta zahvaljujući Denisu Manu, koji je u 12. minutu izjednačio rezultat snažnim udarcem sa ivice kaznenog prostora, a onda je u nadoknadi prvog poluvremena asistirao Darijusu Olaruu kod postizanja vodećeg gola za goste.

Izabrane vesti

Ipak, gosti su podbacili na samom startu drugog poluvremena. Kristijan Balgredan je loše reagovao nakon udarca Kejte u 54. minutu, posle čega se lopta odbila pred noge Dugandžiću, kome nije bilo teško da iz neposredne blizine postavi konačan rezultat utakmica.

Ovim rezultatom najviše je profitirao vodeći Kluž, koji u slučaju pobede nad Astrom može da se odalji od Botošanija na pet bodova prednosti.

LIGA 1, PLEJ-OF - 1. kolo:

Subota:

Botošani - FCSB 2:2 (1:2)
/Dugandžić 5, 52 - Man, Olaru 45/

Nedelja:
18.15: (1,75) Univerzitatea (3,50) Gaz Metan (5,10)

Ponedeljak:
19.30: (1,45) Kluž (4,20) Astra (8,00)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara