Šakota mobiliše ekipu: Važno protiv Cibone, prilično se zakuvalo

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.01.20. | 16:50

Zvezda želi da se vrati na pobednički put

Meč od ogromne važnosti za Crvenu zvezdu. Dva uzastopna poraza u samo tri dana u Evroligi i to usred Beograda, uzdrmali su redove crveno-belih.

Zato trener Dragan Šakota čini sve da podigne i mobiliše ekipu pred sutrašnji duel sa Cibonom u ABA ligi, jer Zvezda mora da pobedi kako zna i ume. Najpre, zato što se zakuvala situacija na tabeli ABA lige, ali i da bi se vratila na pobedničku stazu, sa koje je skrenula ove nedelje što je na izmaku.

Izabrane vesti

Šakota poziva i na respekt, jer smatra da Cibona može da odigra mnogo bolje nego što to pokazuje njen položaj na tabeli.
Sa rezultatima u poslednje vreme prilično se zakuvalo na tabeli, a mi smo u situaciji da je svaka utakmica mnogo važna. Nema priče o snazi protivnika, o okolnostima, već su samo pobede važne. Sledi nam meč sa ekipom koja je odigrala dobre utakmice u Beogradu, pobedili su Megu, protiv FMP-a vodili 15 razlike, što znači da moramo da odigramo sa punom koncentracijom i uz maksimalan respekt“, rekao je Šakota za klupski sajt.

Sa rečima šef struke se složio i centar crveno-belih Ognjen Kuzmić.
Sada smo u poziciji da pobedama uđemo u prva četiri, što je i osnovni cilj, a onda u plej-ofu da pravimo dalje korake. Da bismo do toga došli moramo da se maksimalno fokusiramo na svakog protivnika i da ga ozbiljno shvatimo. Samo tako možemo da dođemo do rezultata“, naglasio je Kuzmić.

Bilans međusobnih susreta je potpuno na strani šampiona ABA lige, koji ima 11 pobeda u nizu. Cibona je poslednji put slavila u aprilu 2014. godine i to u Beogradu.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara