Komentari na vest

Šakil O'Nil: Gober je najgori igrač u istoriji NBA, prevario je sistem

V

Vanadijum

pre 10 dana

Gober jeste jedna od najvecih aktuelnih prevara u NBA, ne samo zbog vrednosti ugovora, nego i po zaslugama koje mu se pripisuju. Naravno kao i u svakom sportu lova je stvar broj jedan, pa tako neko ima interes i odlicno zaradjuje na "legendi o Goberu" i to je jedino objasnjenje otkud toliko price o njemu. Šekil je u pravu, to stoji, ali i u vreme kada je Šekil igrao i bio placen koliko je bio, to su i onda bile nenormalne pare, i tada su sportisti zaradjivali 1000 puta vise nego naucnici, doktori...
p

plavacc

pre 10 dana

sek je najbolje poentirao - jel goberovih 250 miliona srazmerno 120tak k godisnje koliko ima korektan doktor u SAD?
@

@plavaccc

pre 10 dana

Liče, nisi shvatio sustinu, jbg citaj ponovo mozda i shvatis.
D

Dajvak

pre 10 dana

Pa amerikenjcima i treba uzeti pare, bar nekako naplatiti za svo zlo koje čine po svijetu.
T

Tnbl

pre 10 dana

Nije to uzimanje para kako ti zamisljas. Da im neko orobi banke, otme kapital i pokrade nesto sto nisu hteli da daju, to bi bilo o cemu ti pricas. Ovo cim oni daju i odrese kesu, oni zarade mnogo vise nego sto su dali.
D

Dajvak

pre 10 dana

@Tnbl To si u pravu, ali sportisti ne mogu uzeti puške u ruke. Ovo je jedan od načina - uzeti im pare od debelih ugovora pa ulagati u sopstvenu zemlju, dok im neko veći i jači od nas ne stane nogom za vrat.
g

genije

pre 10 dana

sve si reko na mestu
н

нс бој

pre 10 dana

Можда није буквално најгори,ал ја не знам због чега се око Гобера диже нека прича да је неки битан играч,лик смешан ко циркус.Он и НБА нема шта да тражи.
И

И

pre 10 dana

Rudi Gober naravno nije igrač koji je vredan takvog ugovora, tu nema spora, ali ovaj način njihovog izražavanja je teško vredjanje inteligencije. Taj trash talk je možda povremeno zanimljiv, ali je postao svakodnevnica, svakominutnica, ako bih izmislio novu reč. Zato što ne zaslužuje taj ugovor, nazvao ga je najgorim igračem. To je kao da su na primer Mesi i Aleksis Sančez imali istu platu u Barsi i sad pošto Sančez nije baš taj nivo, ti ga nazoveš najgorim. Ok ne zaslužuje ni približno tu platu, ali čekaj, stani, ipak je dobar igrač, iznad proseka.

KoRn

pre 11 dana

Šekil o Nil zna da se pošteno nalupa On je lik koji se najviše zalagao da Embid bude MVP,takodje znamo sta je uživo rekao Jokicu prošle sezone. I pratim Inside NBA dugo i znam da on bukvalno niti jednom nije bio za to da Jokic bude MVP. Gober možda ne zaslužuje toliki ugovor ali sigurno nije najgori igrac u istoriji NBA, nije ni blizu.Takva su drva bila da im Gober dodje kao Hakim. O Nil je samo ljubomoran na njegov ugovor,inace je težak egomanijak. Nije pricao sa Kobijem a iz Orlanda je otišao jer je bio ljubomoran što su svi pricali da je Peni Hardevej lider tima.
V

Voždovac

pre 11 dana

Šakil voli da lupeta, ali mu je ovde svaka na mestu. Ajde za Gobera se zna da ga guraju francuski klanovi u NBA, ali Simons je druga priča. Iskreno sam mislio da će biti 1 od najboljih igrača u ligi, ali je depresija ubila mnoge talente.
L

Laps

pre 11 dana

Okej, Sek voli da preteruje, voli i taj americki fazon “trash talk” sto oni rade uvek i svuda, ali Gober je zaista specifican igrac. Mnogi ga smatraju za najboljeg defanzivca svoje generacije, a istovremeno ga mnogi igraci buse kako god pozele, sav je nekako smotan, mnogo gresaka. Nemam pojma, da se pravi tim Evrope danas, Gobera ne bih zeleo da vidim u 12, a covek igra za tolike pare, pritom nije nikakav superstar.