Rudi Fernandez: Srbija ima sve što treba da postane svetski šampion

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.19. | 19:43

Hvalospev na račun selekcije Aleksandra Đorđevića

Kapiten reprezentacije Španije Rudi Fernandez izuzetno ceni kvalitet reprezentacije Srbije koja je po njegovom mišljenju glavni favorit za osvajanje svetskog zlata, ali najavljuje veliku borbu njegove selekcije, koja želi da se domogne prvog mesta u grupi i na najbolji način napravi uvertiru same završnice turnira.

Dve selekcije će sutra odmeriti snage u Vuhanu od 14.30 časova po našem vremenu.
"
Na rang listi za ovo Svetsko prvenstvo on je broj jedan, mlad tim, sa mnogo talenta, ali i iskusnim igračima. Odlična selekcija koja ima sve što treba da postane svetski šampion", poručio je Fernandez.

Izabrane vesti

Španija je prvi cilj ostvarila, ali nema nameru da se zaustavi na tome.
"Svesni smo da je jedan od ciljeva ostvaren i sada ovaj tim želi više. Protiv italije smo delovali prilično loše, ali smo pobedili. Mislim da je baš taj meč pokazao da smo mentalno jak tim i to je nešto što mora da se ceni. Motiviše nas četvrtfiunale, koje je za nas u ovom trenutku najvažnije, ali ne želimo da zanemarimo sutrašnji meć. Imamo veliko poštovanje prema sjajnom timu kao što je Srbija. Oni će ići na pobedu i mi takođe, razmišljajući i o četvrtfinalu", poručio je Fernandez.

Foto: FIBA Basketball


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara