Komentari na vest

Rokas u Zvezdi do 2026.

F

Familija

pre 3 meseca

Rokas potpuno zaslužio ugovor BRAVO ZVEZDO
H

Herakle

pre 3 meseca

Tim za sledecu sezonu Jago, Jovic Stefan, Teodosic , Nedovic, Guduric, Lazic, Dobric, Kalinic, Gedraitis, Davidovac, Mitrovic, Plavsic, Bolomboj.
M

Mekintajer

pre 3 meseca

Koji more Jovic pa bre on vise ni u Valensiji da igra ne moze, ni pod twckom razno! Kodi Miler Mekintajer 10 puta bolji izbor od Jovica!
L

Litvanac produžio ugovor sa osvajačem ABA lig

pre 3 meseca

tacnije, sa osvajacem ABA lige, Kupa, i uskoro KLSa...
H

Hahahahaha

pre 3 meseca

Svega sto je nebitno i smesno a uz sve to i fenjer i najveci poraz ikad
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@Hahahahaha, drago mi je što ti je nebitno 0:7 zaredom i 1:7 u trofejima, a šta kažeš na mešusobni odnos u Evroligi... 2022-23 1:1, koš razlika 154:152 +2 i 2023-24 1:1, koš razlika 174:160 +14, oba puta za Zvezdu?
@

@hahahahahahha

pre 3 meseca

Ako vam je aba toliko nebitna zasto ste je slavili kao ligu sampiona prosle sezone i pisali hvalispeve o tomw
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Pobogu sta kazes na dominaciju 13 godina plus 15 puta za redom od 2010 do 2012 godine i sa najacom kos razlikom +40 poena skoro smo vas dobili i na F4 2010 sto nikad necete i na osvajanje evrolige the trojka Djordjevic i na proslu sezonu posle 10 god top 8 i 6 mesto Evrolige i pobediti Real 2 puta za 3 dana i zbog suspenzija nismo otisli dalje na F4 tu bi garant osvojili i to sve mozete da sanjate dzaba sine kad ne postojite od 2011 god
@

@Grobarcina

pre 3 meseca

Jaka dominacija, jedan tim sa sve sta se moze zajedno sa sudije u gepek a drugi bez tople vode, dok sa druge strane vi sad imate 25milke Zvezda 15, Zvezda tada par juniora i kadeta u ekipi vi sad f4 igraci, inace Radonja je imao 40+ i odmarao igraci u zadnju cetvrtinu jer nemamo kompleks kao neki, mogao je da ide u 60+. A to za 15 neko lupio sad botovi copy-paste, mada svakako sad u ovaj odnos snage 7:0 vrede kako 27:0 u to vreme. Kako god, bili i ostali mali i nikad necete biti ekipa, brend kao Zvezda, ali bas nikad i opusteno, ako sad toliko kukas, sta ces da radis kad krene potop uskoro, lagano momce ;)
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Potop nikad to mozete samo vi dole kao svake sezone u top 16
D

Djape45║

pre 3 meseca

Sad kad zna da je sigurno tu i da je obezbedjen za naredne 2 godine mozda se malo i opusti i namesti ruku, potreban nam je u ova poslednja 2 meca.
d

dkcz

pre 3 meseca

kako znas da ce biti 2?
P

Pobogu...

pre 3 meseca

B-R-A-V-O!!!
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Za jedno mesto gore moze top 15
P

Pobogu...

pre 3 meseca

@Grobarcina... rebus za tebe 0:7 i 1:7?
@

@grobarcina

pre 3 meseca

Pa ti si legenda. Treba se roditi sa toliko hendikepa. Rodjace, nisi primetio mi vas metlali ove sezone gde vas sreli. Ovde se radi o sportu. Opusteno.Nije rat.
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Kao mi vas od 2010 do 2012 I to 15 puta za redom Istorija !
R

Repac Plandište

pre 3 meseca

Odličan potez. Rokas je jedan od omiljenih stranaca, timski igrac, veliki borac, izuzetno značajan za ekipu, Jos jednom cestitke na potpisu. Sa ovim su se složili..
B

Bice to solidan tim

pre 3 meseca

za Evrokup
D

Druže....

pre 3 meseca

evro kup je u tvom dvorištu,prosto mi nije jasno da se nadate igranju el pre Zvezde,samo izračunaj da je prvag aba lige,to što se vi kunete u nekog litvanca,bodirogu,jelte metla institucija,sve džaba....
E

Eurocup je tu

pre 3 meseca

Nakon ogromnog uspeha sa 11:23 (pobede/porazi) i vrhunskih 55:100 jasno je ko je najveci kandidat za Eurocup. Ajde nekako i tih samo 11 pobeda i cak 23 poraza, bilo je i gorih ali sa 45 razlike (skoro duplo) nije gubio niko. Ko bi zeleo takvu ekipu u takmicenju i ko bi to platio da gleda?!
R

Realno istina

pre 3 meseca

@eurokup je tu mnogo srece vama u el. A sto se nas tice pokazali smo gdje ste u odnosu na nas.
I

Ivan...

pre 3 meseca

Dobar igrac za rotaciju, da ulazi povremeno i menja ritam ali bolje resenje je potrebno za prvu petorku.
O

Ojo

pre 3 meseca

Roka je zaslužio novi ugovor,nek mu je sretno.
D

Djule13

pre 3 meseca

Fala Bogu, sl sezone ce biti medju najboljim igracima, kako Zvezde tako i EL.
0

015

pre 3 meseca

O Boze pa zasto? Covek pogodi svaku petu trojku a doveden kao suter.
n

neshha

pre 3 meseca

Slazem se da nije sutirao kako smo ocekivali,ali njegov doprinos u odbrani je nekad bas ogroman.Neretko je cuvao i protivnicku 5 kad smo bili u problemima sa povredama i to je odlicno radio.
r

req

pre 3 meseca

decko pojede 4-ku u odbrani a moze i 5-icu da cuva sut ce sam doci na svoje
O

Ok

pre 3 meseca

Ovi Topalovici se pretvorise svi u brojeve.
k

kh

pre 3 meseca

Al ce da kida sl sezone...prva god adaptacija bice mng bolji
S

Sut za 3 problem

pre 3 meseca

GEDRAITIS AKO NE POPRAVI SUT ZA 3 POENA NECE NAM BITI OD KORISTI SL.SEZONE,JER U POSLEDNJE VREME UBACUJE SVAKI 4-5 POKUSAJ ZA 3 POENA,TO MORA DA SE POPRAVI!
F

Fuim

pre 3 meseca

Mozda sad napredujete pa budete 15. u EL
X

Xhee

pre 3 meseca

Pogledaj malo tabelu Evrolige! 7:0! !!
Z

Zulu

pre 3 meseca

Ma nemoramo nikad preko 15 mesta u EL, samo vas da svake godine pobedimo sedam puta i osvojimo sve domace trofeje. A vama ostavljamo uspehe poput top 11 ili zamalo f4. To je tako avangardno. pozdrav od kabokla kaže došao bi na tekmu nego mu se vrući koktel u Majamiju.
1

1912

pre 3 meseca

Provocira navijač kluba koji je bio projektovan za fajnal-for, a koji nije dobacio do plej-ina. Neko vas je debelo slagao.
A

ABCDE

pre 3 meseca

Mislim da smo svi ocekivali nesto vise od Rokasa kad je dolazio u Zvezdu. Borben,dobar u odbrani,ali u napadu kako kad. Mislim da mora bolje da pogadja.Bilo bi na trzistu sigurno boljih igraca,ali ajd da vidimo zasto ga je uprava potpisala. Ne znam sta bi rekao,nije da sam odusevljen potpisom.
Х

Х Х

pre 3 meseca

Мекинтајер, Јаго, Тео, Лојд, Недовић, Лазић, Ђуришић, Калинић, Гедраитис, Томпкинс, Давидовац, Боломбој, Митровић, Плавшић. Озбиљан тим се спрема.
B

Blizu je i

pre 3 meseca

Kennan iz Olympijakosa.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Mekintajer je produžio ugovor sa Baskonijom, dolazi puno bolji igrač na poziciji plejmejkera. Tompkins je pod znakom pitanja, još se nezna. Dolazi ozbiljan igrač koji podjednako pokriva dve pozicije i 4 i 5 i nezna se dali će doći Đurišić ili će otići u NBA, ostalo je sve tačno, to je tim za sledeću sezonu.
Т

Тео

pre 3 meseca

сви за једног,једна за све.....
5

52% Pobeda

pre 3 meseca

Dolaze Ajzea Kenan,Kalina,Cima Moneke ,Luca Vildoza,Jordan Loyd ,Odzeleje i Serz Ibaka . To ce biti tim bro 1 koji uvek pobedjuje ! Vernost se uvek isplati ! Jer pravi delija veran je ko pas uvek Aco racunaj ti na nas! ⚪️🔴
и

и наравно

pre 3 meseca

Џеј....
S

Sirenje lazi

pre 3 meseca

Nakon ovih izbora smo dokazali da cinjenica da smo deca Udbe je cista laz. Zbog takvih lazi cu uvek glasati za najvecu Zvezdinu zvezdu naseg vladara !
R

Rige od Fere

pre 3 meseca

Ovi groBari su skroz pukli, vise ne znaju sta od muke da pisu
p

pitanje

pre 3 meseca

za koga ti glasa Ostoja?
r

reb8888

pre 3 meseca

...jago, bolomboj i sada rokas do 2026. sto znaci da ako ostanu do kraja, prvi put imamo 3 dobra stranca na 3 godine vezano. mislim da su i mitrovic i davidovac do 26te. plavsic i djurisic ako dolaze, verujem da ce da potpisu na par godina. i to je sasvim solidan kostur na koji moze da se nadogradjuje narednih godina. ako stvarno dolazi neki dobar plej, ostavio bih i hangu jos sledecu sezonu za pozicije 2 i 3 sada kada se uigrao sa ekipom. nedovic ima za sledecu sezonu. izgleda da ce najzad da dozivimo da odu najgori igraci a ne najbolji i da se dovedu bolja pojacanja...a da, zao mi za smarta sto ga bas nije hteo sut za 3, jer za 2 kida i mislim da ako ga uzme neka ekipa nece da pogresi, on ima 15 poena u rukama lagano, naravno ako mu se trojka vrati na preko 40% koliko je imao pre zvezde...
i

imaliiiiIiii

pre 3 meseca

smo i Berona.
T

Toske 1

pre 3 meseca

Grobari mozda imaju svoga Boga ime mu je Bodiroga ali mi imamo veceg i ime mu je Aleksandar VELIKI !
T

Tarantula

pre 3 meseca

A mene bi trebalo sada da kao bude blam?!Hahahhahahahh,nek je onda živ I zdrav I vladao još 3 mandata,od srca mu želim.
@

@Toske 1

pre 3 meseca

Najveci budzet u EC, milion veci od Zvezdinog u EL, pometlani od tuti fruti, druga godina 8milke veci budzet od Zvezde koja i nije ni dobila sve u startu, treca sezona 10milke veci budzet od Zvezde i na sve to jedna titula (gurali za domaci teren i opet gurali u finale) ...pre bi bio vas bog Aca, ali to se zavrsilo, sledi potop i naplata, skupo ce da vas kosta ta jedna kupena/ukradena titula, tek ces da kukas;)
1

15 puta

pre 3 meseca

Za redom 2010-2012
G

Grobarcina

pre 3 meseca

15 puta za redom od 2010 do 2012 najveci rekord istorije uz najvecu razliku istorije dobro poznatu !
@

@grobarcina

pre 3 meseca

tvoje stanje je za hospitalizaciju
Х

Х Х

pre 3 meseca

Звезда тад играла са јуниорима, нису имали плате, борили се за опстанак, скидали се кошеви на Калемегдану. Вама се сипале паре шаком и капом. Сада имате најскупљи тим у историји југословенске кошарке (да кажемо тако због АБА лиге), Звезда има јефтинији тим за 8 милиона, а дере вас како стигне.
B

Bolest

pre 3 meseca

Srećno i da rokaš brate!
D

Dobra vest

pre 3 meseca

Rokas je veoma zahvalan igrač i pozitivan lik. Uvek možeš da računaš da će dati sve od sebe u odbrani, a ako ga krene šut može da zatrpa protivnika.
P

Pre svega

pre 3 meseca

Hvala predsedniku drzave na pomoci od 5 mil preko saveza . Stize jos 15 miliona pomoci za izbornu pobedu i izkazanu vernost severne tribine ! 1 ❤️🤍❤️🤍
@

@Pre svega

pre 3 meseca

Metla.
m

misu jedan

pre 3 meseca

Zahvali se svom Ostoji
M

Metlar rumeni zoc

pre 3 meseca

Tako je! Sto kaze rumeni "Hvala drzavi na velikoj pomoci!"
@

@pre svega

pre 3 meseca

Gasenje 2011
@

@pre svega

pre 3 meseca

...kakvih 15? sledece sezone budzet ne sme da bude ni cent ispod 30 miliona. i to bez onoga sto treba da se uzme za topica, znaci 30-35.
N

Nanas

pre 3 meseca

I ...?? Sta sad hoces ??? Poenta tvog komentara ??? Zahvalio si se i u ime svog kluba za 3 god koliko ti placa svevisnjeg, pantera,nanelija, ledeja ??? A,da, oprosti,zaboravio sam,to vi od prodatih njiva po vojvodini placate...
G

GostSaSevera

pre 3 meseca

Ovo sve obećava od pre par meseci. Dolazak nekih ljudi u upravu, produžetak ugovora Bolomboja i Rokasa i priča se da su neka pojačanja dogovorena, kao na primer Plavšić. Po meni odličan potez. Odlične brojke i igra u našoj ligi, domaći igrač i potencijal za repku.
M

Mitoman

pre 3 meseca

Plavšić je već dogovoren, Kalinić isto. 1)Treba produžiti i sa Tompkinsom. Time su rešene visoke pozicije. 2)Razrešiti da li ostaje Hanga ili se vraća Dobrić. Pozicija krila onda rešena. 3)Razrešiti da li u penziju idu Lazić i Teodosić. Onda dalje gledati da li dovesti Vildozu, Lojda, Đurišića, nekog četvrtog...
M

Misko Sever

pre 3 meseca

I posle nas pitaju zasto glasamo za najveceg vladara Srbije jos od Dusana silnog. Hvala ti care i uvek ce ti sever biti veran!
@

@Misko Sever

pre 3 meseca

Grobar ajde metla.
Z

Za Misko Sever

pre 3 meseca

Pa da nećemo slučajno da glasamo za ove zapadne marionete Manojlovića, Mariniku ili Đilasa. Hvala Bogu još uvek je većina normalnih u Srbiji.
O

Ognjen Drinski

pre 3 meseca

Glasate za njega jer vam je dva puta kupio EL , doveo najvećeg trenera u univerzumu ikada, platio Pantera 6 miliona za dve godine itd..
z

zaks

pre 3 meseca

Bravo i srećno !
B

Belgrano

pre 3 meseca

Vratio milionska pojacanja drzavnog projekta na fabricka podesavanja.
B

Bojo

pre 3 meseca

Ma da! Ništa bez države! Zvezda još i nekako gura, ali Partizan pre dve godine, da ne bi države, katanac!
m

miki234

pre 3 meseca

Vrhunski igrac i pravi potez uprave.Konacno da zadrze nekog igraca.Gedraitis je igrac momenta ,kad ga krene sut ubaca sve kad ne ide ne moze nista da ubode,odbranu igra izuzetno dobro, pravi igrac za rotaciju.Znaci Teu ,Jagu ,Bolomboju i Gedraitisu dodati jos Mekintajera ,Lojda (ili Kejnena) i Kalinica i bice to za top 8 vrlo konkurentna ekipa.Samo zamisljam petorku ,Mekintajer,Lojd,Gedraitis ,Kalina na 4 i Bolomboj kidali bi.Doduse ne znam kolko je realno da dodje Mekintajer,jer ima ugovor sa Baskonijom a i Kejnen je predobar igrac sigurno ga jure bogatiji timovi.
k

kejnen

pre 3 meseca

Kejnen, da.
Ђ

Ђ

pre 3 meseca

Лундберг (Виртус) и Обст (Бајерн) - та два играча су потребна Звезди.
p

petarrrrr

pre 3 meseca

Drago mi je. Posvecenost i borba na mestu, mora procenat suta da se popravi sledece godine. Nek vrati boljim partijama sledece sezone za ovo produzenje ugovora.
п

приценат

pre 3 meseca

Проценат шута му је опао јер је морао да игра одбрану на бековским позицијама пола сезоне малтене сам. Жртвовао се за тим и хвала му на томе. Следеће сезоне да га растеретимо мало и иде шут за три преко 40% дајем главу. Притом је дечко на месту и чини ми се без трунке сујете прихвата оно што се тражи од њега у датом тренутку. Браво за Рокаса! И да,не знам да ли је једну утакмицу пропустио.
б

браво

pre 3 meseca

добар играч
Ч

Чопер

pre 3 meseca

Ова продужења уговора са Боломбојем и Рокасом ми даје знакове да су почели људи из ККЦЗ да раде паметније и да задрже костур екипе и сачувају оно што ваља и вреди. Не знам кад сам био срећнији, кад смо га довели и или данас... Много те волим Рокасе брате мој литвански ❤️
B

Burek

pre 3 meseca

I to na još dve godine !
O

Ovo je hvala

pre 3 meseca

Za podrsku na izborima koji smo dali . Tek slede nagrade. Nazalost Kosovo ce morati da se odvoji ali sta je tu je . Zvezda je zivot ostalo su sitnice
P

Prdule

pre 3 meseca

Ovaj je dobro cepao paprikare
M

MUFCC

pre 3 meseca

Sa njim nam nema iskoraka napred.