""
""

Redži Miler: Stiven Kari može da nadmaši Dražena

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.11.14. | 17:55

"Oduvek sam govorio da je Dražen Petrović najbolji šuter kojeg sam gledao. Sada, ipak, počinjem da dovodim u pitanje tu tvrdnju nakon što gledam šta radi Stiven Kari", poručio je Miler

Legendarni košarkaš Indijana Pejsersa Redži Miler rekao je da bi Stiven Kari mogao da „pomuti“ slavu Dražena Petrovića i postane najbolji šuter kojeg je gledao.

Izabrane vesti

Miler, poznat po nadimku Ubica zbog izuzetno preciznog šuta, drugi je najbolji trojkaš u istoriji NBA lige sa 2.560 pogodaka sa distance. Ispred njega nalazi se samo Rej Alen koji je ubacio 2.973 „trojke“.
"Oduvek sam govorio da je Dražen Petrović najbolji šuter kojeg sam gledao. Sada, ipak, počinjem da dovodim u pitanje tu tvrdnju nakon što gledam šta radi Stiven Kari“, napisao je Miler na Tviteru.

Stiven Kari je 2009. godine debitovao u NBA ligi u dresu Golden Stejt Voriorsa, čiji dres nosi i danas. Njegov otac Del, takođe je igrao u NBA ligi i bio je poznat po odličnim šuterskim sposobnostima.

Mlađi Kari je sa reprezentacijom SAD već osvojio dve titule svetskog prvaka, 2010. i 2014. godine. Prošle sezone prosečno je beležio 24 poena po utakmici.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiven Kari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara