Komentari na vest

Rebrača o neuspehu Srbije: Igrači krivi koliko i Kokoškov; Bili smo kivni na Jokića, treba da ga podržimo

1

1357

pre gotovo 3 godine

Неће тај играти десет година за репрезентацију. Сад има 26. Ако се још два пута јави на окупљање, сеци ме где сам најтањи.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Samo ga ti podržavaj, ko ti brani. Što ga više branite sve više iritirate...
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

Koji bre Jokic umor zasićenost bla bla...A Doncic za Sloveniju kida momak i ne kuka
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 3 godine

Pod jedan posmenjivati kompletan KSS počevši od veselog Danilovića i nesposobnog Tomaševića.
T

TP-1

pre gotovo 3 godine

Rebraca je bi OK lik. Vidi ga sada?! Covek brani nesto sto real o me mozeda se brani. Nalupa se covek za sve pare.

Golubar

pre gotovo 3 godine

Zeljko da nisu mozda i gradjani krivi sto smo izgubili, doduse mozda i jesmo sto svih ovih godina trpimo lopove u svim sferama zivota pa tako i u sportu.
i

istina

pre gotovo 3 godine

normalno, sta god da se desi jedna stvar je sigurna: za to nije kriva ova vlast i nije fer da se o tome prica
b

bingosale76@gmail.com

pre gotovo 3 godine

Pa narod ga ne razume i nikada neće...
b

bojank992

pre gotovo 3 godine

Džabe. Džabe ovi pokušaji da se opravda Jokić jer je igrao na MVP nivou celu seriju protiv Finiksa što pokazuje da je mogao (naravno) i da je mogao 10min po utakmici i za Srbiju. Njegovih 10-15 poena i 3-4 asistencije su nam, nažalost, bili neophodni
p

prti

pre gotovo 3 godine

Koliko vidim iz KSS niko nije odgovarao sve se svalilo na trenera i igrace. Oni tamo sluze samo da prime platu.
D

Dobronamjeran

pre gotovo 3 godine

Bravo Zeljko. Reprezentacija skroz zagadjena losom atmosferom. Jokic i ne treba da igra za reprezentaciju gdje bi kao trebao da vodu nosi Teodosicu,Bogdanovicu ... Da im vremesni Teodosic drzi predavanje u tajm autu.. Pregazilo ga vrijeme,a on se ponasa kao da je i dalje gazda.. Kad je predsjednik saveza Danilovic popricao sa Jokicem o planovima,namjerama i gdje je tu mjesto Jokicevo???
-

----

pre gotovo 3 godine

Ma nemoj, tesko mu bilo da odigra jednu utakmicu ti protiv italije i ovamo po 10ak minuta najvise bezi bre
E

E!

pre gotovo 3 godine

Daj bre Rebraca umukni, ne blamiraj se covece Legenda si koga branis, sto ce ti to u zivotu... Jedan Henes oplete po jednom Krosu zbog slabre igre na EP ispljuje ga najstrasnije, ti ovog branis i pravdas.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Kriv je savez iz mnogo razloga to je tako najbitniji je jer su znali kada se završava sezona i kada počinju utakmice kvalifikacija za olimpijadu oni su bez problema gledali kako su se okupili tri igrača pa posle pet dana još dva po posle tri dana još tri i odmah posle toga utakmice nema treninga niti strategije savez mora da snosi odgovornost dudu ivkovića za predsednika saveza i to odmah pa da vidiš kako će majstor svog zanata da organizuje stvari i kako ćemo do medalje ništa bez njega ili pešića u malom prstu nose košarku i laž je da smo mi zemlja košarke i da će se protivnici pobediti sami to se neće desiti ako želimo da budemo najbolji moramo igrati najbolje neće igrati imena već se moramo ponavljati i dokazivati iz ciklusa u ciklus momentalne ostavke svih u savezu ivkovića na čelo saveza
G

Gost9909

pre gotovo 3 godine

ajde ne melji gluposti... Kokoskov je rodjen mozda da nekom bude asistent ali glavni trener nikako... zato jer je on taj koji je trebao dovesti igrace u red...ali vodjenje ekipe bez emocija,urlika-galame i slicno...ne ide to kod nas!
r

roni

pre gotovo 3 godine

znaci zeljko obradovic je sporet od trenera jer smo sa evropskog u bg ispali ko iz dzipa?lupas ko otvoren prozor
K

KROJF

pre gotovo 3 godine

Željko Rebrača popularni BANANAMEN.Velika šteta je što mu nisu dodelili nagradu MVP 1998 Svetskog prvenstva.Čovek je odigrao takmičenje života.Prvak Evrope sa Partizanom i Panatinaikosom.Prvak Evrope i sveta sa reprezentacijom.Igrao u Benetonu kod Željka.Bio u NBA.Strašna karijera.Nema danas takvog košarkaša takvog profila.Ni u Evropi ni kod nas.Šteta.VELIKI KOŠARKAŠ. SPORTSKI POZDRAV