Komentari na vest

Rebrača nema dilemu: Kokoškov bi trebalo da ostane, zna kako da priđe igračima

s

svedok

pre gotovo 3 godine

Au Rebrača pa nisi smeo bogu robiji da poturaš klipove. Pa čovek učini sve da reprezentacija pukne. On očima ne može da gleda Kokoškova a tek legenda Danilović. Kad sad ispliva odakle lova i da li je uopšte ima, ima da puca na sve strane. Glavni doživljaji tek slede možda je prodato belo pa se ima. Otkud timu kome je država platila pre par meseci licencu da sada pazari igrače od mil - dva eur. Pale pare s neba. Što ste se uzjogunili ni sami ne možete da verujete ovo u državi Srbiji nije normalno radiće apsane samo tako.
G

GETAFIX

pre gotovo 3 godine

Bio si vrhunski igrač, jedan od najboljih centara svog vremena ali mogao bi da prikočiš sa iznošenjem svojih mišljenja. Baš se nalupeta u poslednje vreme...
G

Gost 82

pre gotovo 3 godine

momcino , legendo imao sam srece sto sam mogao da gledam tebe i tu generaciju sa tobom , od OVIH NA ZALOST VAJDE NEMA
S

Sumnjivo Lice

pre gotovo 3 godine

Sve polazi od toga da je KSS postao sigurno utočište za košarkaše-penzionere! Potrebno je rukovođenje ponovo povjeriti dokazanim košarkaškim radnicima. Osim Danilovića, koji ima određeno iskustvo kao funkcioner, savezom rukovode bivši igrači, kojima je to prvi posao od trenutka kada su okončali karijere. Oni mogu biti od pomoći kada je u pitanju rad sa mlađim selekcijama, ali je za upravljanje jednom takvom organizacijom potrebno ipak nešto više...
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Rebraca nemoj da filozofiras
G

Gost688999876322

pre gotovo 3 godine

Sakota
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

Slažem se sa Rebarcetom
H

Haha

pre gotovo 3 godine

On nema kvalitet, moze da vodi ekipu gde igraju Jokic i B9gdanovic i da im da svu slobodu, da pobedjuje na kvalitet kao u NBA. Ekipe mu ne igraju odbranu, Fener doziveo bruka koliko hoces u prosloj sezoni, malo malo pa - 20, - 30.
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Sta ovaj trabunja?
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

"Kokoškov bi trebalo da ostane, zna kako da priđe igračima" - covek lupi i ostade ziv....zna da pridje svojim pomocnicima i da ih okupi u krug za vreme tajm out-a, gubeci dragoceno vreme, umesto da se direktno obrati igracima. Nama treba ozbiljan trener, a ne baba bez reakcije kada gubimo 20 razlike. Ali dobro, ovakva glupava izjava ipak gubi na tezini kada shvatimo da je Rebro bio igrac Partizana.
S

Selcouth

pre gotovo 3 godine

Razlog zasto je imao tako malo treninga je zato sto sedi na dve stolice istovremeno. Nba pristup treniranja gde pola tajm auta crta po tabli na sredini terena, gde se svodi taktika da pumpa jedan igrac statistiku, u repki gde se igra srcem ne funkcionise. Najbolje poznaje nba igrace. Ko da ih imamo 40 a ne u proseku 4, 5. Treba trener autoritet i koji poznaje sve nase igrace i mladje kategorije, da im se usadi da je repka privilegija, da ne bi dosli u Jokic problem opet.
M

Michelangelo

pre gotovo 3 godine

Niko njemu ne osporava da je dobar trener ali covek ocigledno nema taj osecaj za reprezentaciju (kult reprezentcije je opet unisten), vodi utakmicu bez energije, koju treba da prenese na igrace da ih trgne, da im da iskru, zapali, napali, da kidaju. Njemu je isti izraz na licu kad je +20 ili -20, mozda to u nekom ligaskom delu nije toliko bitno ali kad se igra utakmica koja odlucuje putnika za OI tu se kida. Definitivno nije za rep. Srbije, a inace sto je prihvatio da vodi i Fener i reprezentaciju ogroman zalogaj i za mnogo iskusnije trenere, skroz pogresna taktika!
S

SpajaBGD

pre gotovo 3 godine

Ako pricamo o znanju kod prilaska igracima, tu su najjaci Zelemir, Sasa D i Ostoja. To su majstori prilaska igracima i daju trenutne rezultate - No Tokyo.
B

Buljko

pre gotovo 3 godine

Tako je brate ....vidiš kako se lepo Obradović i Ostoja dogovoriše za pet minuta sa Panterom,Andjušićem,Ledejlom...znaju ljudi,prirodni talenat imaju za ubedjivanje,veruju im ti skupi kvalitetni evroligaški igrači,znaju nešto da im ,,kažu"što ovi ostali bogati klubovi u Evropi ne znaju,imam utisak da u ovom trenutku mogu da se dogovore i sa Lebronom i Kerijem koliko su odjednom dobili neku ,,pregovaračku moć".....
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Kakva spin masinerija hahaha, vi ste kolektivno bolesni mrtav sam ozbiljan. Ladno ste poverovali u pricu cergarskih novinara poput onog olosa Georgieva, da je Željko vijao igrače po hotelu i pritiskao da predju u Partizan?! Moram da vas pitam ali bez sale, jeste vi retardirani toliko? Mislim... znao sam da pomalo jeste, s obzirom da vam je legenda Čović i to ponosno isticete ali ovo je previse i za vas..
S

Samo Bob

pre gotovo 3 godine

@Buljko Braćo grobari, zbog ovakvih (a takvi su skoro svi sa druge strane brda) nećemo i ne smemo da ćutimo. Licemere poput njih, ni pokojni Savo iz Kikinde ne bi uspeo da opiše. Njima nije problem što država baca pare iz budžeta "za razvoj sporta", već što deo tog novca daje, zamisli, Partizanu!? Da je ostalo po starom, odnosno, da gro tih para ide u FK i KKCZ (ovo drugo shvatiti uslovno), ne bi bilo nikakvih problema, je l' takop, cigani?!