Komentari na vest

Realova deca pobedila moskovsku “Babarogu“ i napisala najlepšu košarkašku priču

S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

CSKA je delovao kao da je potcenio Real nakon saznanja da ce ovi igrati desetkovani. Osim ofanzivnog skoka nista ih nije islo. S druge strane velika energija i borbenost igraca Reala u odbrani.
M

Mali srbin

pre preko 2 godine

Svaka cast za text i za ove momke...cska ove godine bar za sad raspad od ekipe
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Sve je receno sinoc. Sramna EL.
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Zato je real najveci....nema veze ko ti je tata....tako neko igra u dalasu,neko kao nakic u andori,tisma u stud.centru,dino radoncic ne znam gde.... Znaju ko je za njih a ko je za nizi a ko za visi nivo kosarke. A kod nas ocevi sinovi braca ....dobro se i mlatimo koliko je sve kvazi.
B

BFC Beočin

pre preko 2 godine

Onakav CSKA bi dobio i FMP Železnik (pravi ) Pošto su momci iz Moskve igrali tako,da je svima bilo jasno da će NAMERNO izgubiti. Već se dosta reklo o ovoj tekmi sinoć,gde su ljudi jasno pokazali OGORČENJE nameštanjima i muvanjima u Evroligi 🙄 Real Madrid radi odlično, ima najbolje klince Evrope u svojim redovima, za razliku od recimo CSKA ,koji doveli gomilu istrošenih igrača, sa kojima neće ništa osvojiti.
H

Haha

pre preko 2 godine

Ajmo se diviti Realu koji je sa sve Tavaresom, Ljuljom, Gosom pobijedio CSKA, a njihova djeca su placenija od nekih evrokup igraca.... Najljepsa kosarkaska prica, ajde molim te...
L

Laki Pfc

pre preko 2 godine

Real u onom sastavu od sinoc ne bi dobio Megu a ne Cska.Ali posto to nije sport vec biznis gledali smo nezaintresovane igrace Cska koji se vise trude na jutarnjem treningu nego li sinoc.
D

Dejan11112

pre preko 2 godine

Jako lepa priča, zaista. Ne bih je kvario komentarom, ali samo da se vratim na jedan komentar koji sam video ovde nakon pobede Uniksa protiv CSKA, kada je jedan momak do detalja ispričao šta sve nije u redu sa Itudisom i koliko rupa ima kod njih ove sezone. Najlošiju košarku u Evropi igraju, bez ijedne timske akcije