Lingbi ume da namuči Midtjiland

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 09:00

U svakom slučaju, domaći su favoriti...

Možda se sećate da smo letos pisali o Polu Onuačuu, sada već bivšem napadaču Midtjilanda, kojeg su skandinavski mediji nekoliko meseci selili  u Portugal, Belgiju i još neke zemlje. Na kraju je nigerijski dvometraš završio u Genku ispod cene, s obzirom na to da je Midtjiland tražio 10.000.000 evra, ali je zbog centarforove rešenosti da promeni sredinu morao da spusti zahteve na 6.000.000.

Kako bilo, izgleda da Midtjiland može i bez Onuačua. Klub iz Herninga je na prvom mestu na tabeli Superlige, sa veoma dobrih "plus četiri" u odnosu na Kopenhagen (trenutno i utakmicom manje), a golovi su se u odsustvu Afrikanca "raspodelili" na više imena. Evander je postigao šest pogodaka, Mabil pet, Anderson četiri... Roni Švarc je drugi strelac lige sa 12 golova, ali transfer u Midtjiland zaslužio golovima u Silkeborgu pa ćemo videti kako će se snaći u klubu gde je pritisak daleko veći.

Izabrane vesti

Midtjiland ima 22 boda više od Lingbija i suvišno je reći da je favorit na zatvaranju 21. kola danske Superlige, ali treba imati na umu da je Lingbi u prošlosti umeo da iznenadi Midtjiland na njegovom terenu. Protekla četiri meča na strani protiv Mitjilanda Lingbi je izborio dva remija i dve pobede. Dakle, tradicija kaže da se Midtjiland muči sa Lingbijem. Sa druge strane, trenutno stanje stvari upućuje na ubedljivog keca.

DANSKA 1 - 21. KOLO:

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

FotoReuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara