Usman Garuba (Rojters)
Usman Garuba (Rojters)

Real bez Garube na početku sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 16:32

Zbog stres frakture u levom stopalu

Početak sezone se polako bliži, a krilni igrač Reala Usman Garuba (22) već je zadobio povredu. U pitanju je stres fraktura u levom stopalu zbog koje će reprezentativac Španije biti odsutan šest do osam nedelja.

Garuba se ovog leta posle tri godine igranja u NBA vratio u Real Madrid, gde je i ponikao. S obzirom na to da ni u Hjuston Roketsima, ni u Golden Stejt Voriorsima nije uspeo da se izbori za mesto pod suncem, povratak u Evropu je bio logičan. Garuba je važio za velikog talenta evropske košarke, pre svega zbog vanserijskih fizičkih predispozicija. Za sada, to nije uspeo da pretoči u nešto ozbiljnije.

Izabrane vesti

Kraljevski klub će i ove sezone biti jedan od glavnih favorita za osvajanje Evrolige. U klub su ovog leta, pored Garube, stigli Andres Feliz iz Huventuda, povratnik Serž Ibaka došao je iz Bajerna, a Ksevijer Rejtan-Mejs iz Jeniseja.

Takmičenje u Evroligi startuje trećeg oktobra. Ekipa Ćusa Matea u prvom kolu gostuje Bajernu. Takmičenje u Endesa ligi, počinje nešto ranije, 29. septembra. Real na startu igra protiv Korunje. Tima koji je prethodne sezone igrao u drugoj ligi.


tagovi

KK Real MadridUsman Garuba

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara