Filip Petrušev (© Star sport)
Filip Petrušev (© Star sport)

Ražnatovića razbesnele neproverene informacije oko Petruševa: Ništa se nije promenilo

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.07.24. | 16:45

Reprezentativac Srbije Filip Petrušev mogao bi da napusti Olimpijakos samo u slučaju da se vrati Saša Vezenkov

Mnogo je neproverenih informacija ovih dana kada je u pitanju košarkaško tržište. Mnogi se utrkuju sa insajderskim informacijama, posebno kada su u pitanju Crvena zvezda i Partizan Mozzart Beta. Poslednja u nizu informacija vezana je za Filipa Petruševa i Crvenu zvezdu. Italijanski novinar je objavio informaciju da je transfer u Zvezdu propao, što je posebno iznerviralo agenta Petruševa, poznatog Miodraga Ražnatovića.

Izabrane vesti

"Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor, 18 hiljada pratilaca? Nikakvih razgovora nije bilo niti će ih biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji 4! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo…Nestvarno", napisao je Ražnatović.

Situacija i jeste baš onakva kao što tvrdi poznati agent. Petrušev ima ugovor sa Olimpijakosom, a jedino bi na njegov ostanak mogao da utiče Saša Vezenkov, nekadašnji MVP Evrolige. Poznata je saga Bugarina, Toronta i Olimpijakosa. Grci su spremni da ga vrate, ponudili su mu i ogroman ugovor, ali o svemu se na kraju pita Toronto koji ga je ovog leta doveo iz Sakramenta. Dokle god se ta situacija ne razreši, Petrušev neće preći u Crvenu zvezdu.

Želja ljudi sa Malog Kalemegdana je nesporna, ali sada se čeka konačno razrešenje sage Vezenkov.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK OlimpijakosEvroligaFilip Petrušev

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara