Komentari na vest

Rastanak bez suza – Gilespi i Tobi napustili Zvezdu

V

View

pre 3 meseca

Gilespi vam se sto je najgore i isplatio... A Tobi cak i meni razocarenje
S

Sove

pre 3 meseca

Надамо се ускоро вест да Ханга такође напушта.
b

baša

pre 3 meseca

Iskreno, za Tobija mi nije žao. Da me ne shvatite pogrešno, nisam želeo ni da Fredi ostane. Ali Fredi i Tobi ne mogu da se porede. Od Tobija smo očekivali dosta, a od Fredija apsolutno ništa. Nikada od kada navijam za Crvenu zvezdu, nisam osetio tu neku prazninu i knedlu u grlu kada odlazi čovek koji ti nije dao apsolutna ništa. No, postoji to nešto. Fredi Gilespi je jedan dzin od čoveka u ljudskom smislu. Jer se to videlo u njegovim očima svaki put kada je napuštao igru i kada bi seo na stolicu, kao da je enormno bio besan na sebe, ljut. Taj pogled kada ide krupan kadar na njega nikad neću zaboraviti, kao da je mrmljao u sebi " Zašto pravim greške pred ovakvom publikom? ", " Zašto ne igram sezonu karijere, zašto greška za greškom? " Nije se skidao mnogo puta, nikad ga nisam video ljutog zbog te činjenice, uvek je bio nekako veseo i kad sam u sebi to nije bio. Ružnu reč o Crvenoj zvezdi nikada nije izustio, niti će jer zna da nikada pre i nikada posle neće igrati pred takvim navijačima i takvom atmosferom. Jednostavno, on je izginuo svakog minuta, ali košarkaški segmenti su ga sprečili da ih na parketu provede više. Jednom sam večerao sa devojkom u jednom restoranu i zapazio ga kako i on jede sa nekim tipovima, otišao sam do stola i pitao ga za sliku. Čovek je vratio zalogaj, ustao i zamolio tog druga da nas uslika. Moja Zvezda pravi sjajnu ekipu sada, ali na sve te zvezde koje dolaze, zamišljao sam Gileta kako u krcatom Pioniru kuca, okreće se prema najvatrenijima i izbacuje sav bes prve sezone iz sebe. Hvala ti za prvi derbi kada si došao i maltretirao ove zakucavanjima, znam da nisu mogli da spavaju, bio si njihova noćna mora, Fredi Kruger. Hvala ti za sve, Gile i mnogo ćeš mi nedostajati. Zašto? Verovatno ni sam ne znam. Verovatno zato što je košarka život, ali košarka nije sve u životu. Nadam se da će redakcija da objavi komentar.
@

@baša

pre 3 meseca

Delim tvoje mišljenje. I meni se Gilespi veoma dopada kao lik, i sa te strane mi je žao što odlazi.
Г

Гробар54

pre 3 meseca

Да си се макар сликао са Гилеспијем?!
S

SSSR

pre 3 meseca

Bili ste deo sistema,hvala,a nadam se boljim igračima na vašim pozicijama.Ako dovodimo bolje,nebo nam je granica.
Г

Гробар54

pre 3 meseca

Чуј небо,Марс вам је граница!
S

Sumar

pre 3 meseca

Kada bi Spartak iz Subotice doveo Tobia, Gilespia i Smarta i uz ove igrace koje imaju bili bi ozbiljna ekipa.
A

Astoria

pre 3 meseca

Tobi je totalno indisponirano odigrao sezonu, cenim da su ga Bolombojeve partije izdeprimirale, pri cemu je izgubio status prvog centra zbog cega je i doveden. Interesantno, Jago je imao isti put kao i Bolomboj, doveden da bude back-up opcija sa klupe, na kraju postao prvi plej. Dok jednom ne smrkne , drugom ne svane. Tkodje, mora se voditi racuna o dovodjenju pojacanja, Smart i Gilespi su dovedeni na brzinu, obojica imaju kvaliteta za najvise ABA ligu ili neki slabiji Evrokup tim. Sa selekcijom igraca se ove sezone ne sme pogresiti, ukljuciti i Sferopulosa, valjda covek zna sta mu treba od pojacanja. Takodje smatram da se Tompkinsu moramo zahvaliti, bilo koji nas mladi visi igrac moze tu njegovu rolu uspesno odigrati.
b

bgcz

pre 3 meseca

Tobi odigrao prvi deo Abe odlično, potpuno pogubljen u Evroligi i drugom delu sezone. Ništa strašno, ni prvi ni poslednji kojeg smo promasili. Gile je predmet sprdnje bio. 9/10 košarkaških elemenata nema. Ti uradiš doselekciju sa njim i Smartom, objektivno kvalitet za Split i opet ometlaš najtrofejnijeg trenera evrope. Uglavnom, ono što je bitno, obojica su bila uz klub i slavila svaki poen. Bez mrlje van terena, bez mrlje na terenu. U finalu u kom nisu bili registrovani, sedeli su iza koša a ne blejali po americi. Skroz okej momci i to je više nego dovoljno da odu uz pozdrav. Dobiće aplauz ako se nekad pojave u Beogradu.
G

GohSt

pre 3 meseca

Ajde,od Gileta nista nisam ni ocekivao,ali Tobi... Lik je presao igricu kada je pozicija centra u pitanju. Pa on je vise vremena proveo iza linije za tri nego u reketu. Centar,a bezi od kontakta kao djavo od krsta.
F

Familija

pre 3 meseca

Sa srećom majstori i samo napred gazi familijo
M

Metlica

pre 3 meseca

Dva igraca sa 3 puta vise trofeja za jednu sezonu nego najtrofejniji za 3 sezone. Hvala vam i srecno!
R

Raspad sistema

pre 3 meseca

Jel se pravi ekipa za top 8 zna li ste 😂
@

@Raspad sistema

pre 3 meseca

Ne zna se to, ali zna se da ce opet tripleta, znas to su oni takmicenja koi su vama nebitni, mislim izvini nismo vas prepoznali :)
Ш

Шоне

pre 3 meseca

Правимо екипу никад јачу. Да нападнемо 15 место.
D

DarkoSrbija

pre 3 meseca

od domacih imamo 7 sigurnih..Teo,Neda,Deda,Lazic,Mitar,Plavsic i Verovatno Kalinic..Od stranaca Jaga,Hangu,Geadritisa,Bolombaja to je vec 11 igraca sigornih..sacemo videti za ostale Smart,Lazarevic,Simonovic,Ilic..ako dolazi i Djurisic i jos koje pojacanje verovatno odpadaju svi.
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Oni svoje tralje izbacuju...Šta li je sa našim milionerima poput Kaminskog, Smajilagića pa i Ponitke?? Ne zna se ko je više razočarao!
x

x11

pre 3 meseca

Gurbetu,Kaminski otisao.Kakve jeftine klinacke fore prosipate po forumima
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Obojica,plus Smart a ranije Šaban su totalni promašaj ove sezone!!!Nije mnogo doprineo ni Litvanac. Dobre akvizicije Jago i Bolomboj,uradili dobar posao a eto i Trej u ovo malo sto je igrao bio vrlo koristan kad je trebalo!!!Svakako 5-6 igrača mora da angažuju sa visokim kvalitetom,mnogo boljim od svih od ove sezone!!!
c

ciganj, ali najlepsi

pre 3 meseca

ne razumes se bas u kosarku, ako gledas samo statistiku... Rokas igra odbranu gotovo kao Lazic uz bolje procente suta. Jako zahvalan igrac i covek zadatka, ne za prvu petorku, ali kao sesti ili sedmi igrac u rosteru, odlican!
s

spiritus movens

pre 3 meseca

Litvanac odigrao vrhunsku odbranu u plej ofu regionalne lige i KLS-a. Sut je varljiva kategorija, danas te ne ide a sutra ce proraditi.
W

Wesna

pre 3 meseca

Moli se Gile da ostavi metlu treba ce i za sledece meceve. Hvala
V

Vesnice

pre 3 meseca

Trebace...Pise se zajedno. Skola se nije isla bas redovno. Mozes slobodno uzeti metlu pa u cistacice.
V

Vesn

pre 3 meseca

Ma znam samo te zajebavam, da vidim da li pažljivo pratiš.
М

Максим

pre 3 meseca

Мислим да им је требало времена😀.Црни Сверопулос није знао шта ће са њима.Човек се окрене ка клупи и гледа у њих.
K

Kimmi

pre 3 meseca

Gillespie u onom jednom derbiju odličan, al realno nije za ambiciozan klub. Tobi, ne mogu reći da sam očekivao da bude najbolji centar EL, ali nisam očekivao da se ovoliko raspadne..
N

Njih

pre 3 meseca

dvojica,ko polovina od jednog ......
T

Titula ode u Stobi

pre 3 meseca

E moj Tobi, e moj Tobi, gde tebe Čovo dobi....
N

NN7

pre 3 meseca

Odlično i ocekivano
R

RobinHood91

pre 3 meseca

Evo prilike za Spartak iz Subotice bar jednoga da angazuje :D
S

Sasvim očekivano

pre 3 meseca

Zaista sam mnogo više očekivao od Tobija. Pretpostavljam da će otići i Smart, a da će Simonović ostati negde na pozajmici ili sporazumno raskinuti ugovor. Ostaje pitanje da li će Lazarević i Ilić zadržati status u timu. Uz sva najavljena pojačanja, realnije je da Lazarević ode negde na pozajmicu, a Ilić pređe u Megu gde bi mnogo više igrao.
D

Dorcolac

pre 3 meseca

Lazarevic ostaje kao treca dvojka, Tu ce biti pored njega Nedovic i Canan, za Dalibora Ilica je pitanje sta i kako
P

Pst

pre 3 meseca

Sreca pa se pita trener. Odlicni timski igraci. Pokazalo se kroz sezonu da Lazarevicu treba podrska pre svega na sutu. Gidraitis baci tri u bunar i onda pogodi tri sto te briga. Probas ako ne ide ides na ulaz. Dalibor ne koristi dovoljno ulaz. Imao je sansu da kapira Mitra koji pokazuje sve kao na casu. Izuzetno skocan momak. Koristi prednosti. Ispravljaj mane. Ostaju obojica. Ako Kalina potpise Tomkins odlazi. Dolaze Mekintajer, Cenan i daj boze Djurisic. Top.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Au konacno...sta je sa Smartom, nadam se da i on ide.
М

Максим

pre 3 meseca

Надам се врло брзо.
J

Junker

pre 3 meseca

Ozbiljna dva tikvana. Gilespi jako cudan, ne znam kako je uopste dosao na nivo da igra EL. Kad ono izleti na coveka pa ga nabode kukovima i onda se izbeci kao cudi se otkud faul i potez godine kada protiv Mege sa metar iz skoka ne dobaci do obruca. Tobi je bas onako bena, ugasio se i izgubio svaku zelju. Od Plavsica ocekujem dobre role, jos ako bude tu Teodosic bice jako dobar. Od jos najavljenih, nadam se da nece dovoditi onog iz Efesa.
D

Djape45||

pre 3 meseca

Hvala Gilespiju za onaj derbi i za metlu ! Hvala i Tobiju, iako je bio strašno loš mnogo puta je pokazao da mu znači svaki koš koji da. Srećno momcima u daljem angažmanu.
Г

Групни

pre 3 meseca

остаће записано да су освојили три трофеја Дрвену АБА, Нишки Ћуп и Поноћни Трофеј првенства Србије и незаборавно, високо 16 место у ЕЛ
G

Gost "

pre 3 meseca

Reče navijač kluba koji je zamalo sve osvojio...
Г

Групни

pre 3 meseca

има табела Евролиге, пише тамо црно на б
z

zaks

pre 3 meseca

Da imaš imalo obraza ne bi se javljao uopšte, sakrio bi se u neku rupu i ne bi izlazio iz nje.Pa mene bi , stvarno, bilo sramota komentarisati klub koji je osvojio sve što se moglo u domaćim okvirima, a tvoj klub jedno veliko NIŠTA . Ustvari, izvinjavam se, imate trofej 11.mjesta u EL što je nezapamćen uspjeh.
Г

Групни всмедмах

pre 3 meseca

кључна реч - "домаћи оквири" тј ограничени ко тераса !
а

али

pre 3 meseca

другари освојили три трофеја