Željko Lukajić (©MN Press)
Željko Lukajić (©MN Press)

Rastali se Željko Lukajić i Džoker

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 15:28

Klub iz Sombora i iskusni stručnjak sporazumno raskinuli saradnju

Nakon sinoćnjeg poraza u prvom kolu Košarkaške lige Srbije od ekipe Mladosti (72:78), KK Džoker sporazumno je raskinuo saradnju sa trenerom Željkom Lukajićem i pomoćnim trenerom Miljanom Ivanovićem, saopštio je novi član ABA 2 lige.

"Dužan sam da se ispred Džokera, ali i u svoje lično ime, zahvalim Željku Lukajiću i Miljanu Ivanoviću za korektnu i profesionalnu saradnju, kao i na svesrdnom doprinosu koji su imali u afirmaciji i razvoju našeg kluba i košarke u Somboru. S obzirom da je danas slobodan dan, ime novog trenera saopštićemo u naredna 24 sata i on bi, nadamo se, već sutra trebalo da održi prvi trening sa ekipom. Plan je da se sa dolaskom novog trenera okrenemo jednom novom i drugačijim konceptu u svim segmentima funkcionisanja kluba, a koji će doprineti što boljem i kvalitetnijem razvoju i afirmaciji Džokera, koji teži najvećim dometima", istakao je sportski direktor Somboraca, Srđan Stojkov.

Izabrane vesti

Inače, Džoker je debitantski nastup u drugom rangu jadranske košarke započeo trijumfalno savladavši na gostovanju Podgoricu sa 76:79 tako da je ovakva odluka donekle i začuđujuća.

Somborski klub je sasvim neočekivano ušao u to društvo nakon odluke Vršca da ne istupi iz takmičenja.


tagovi

KK JokerŽeljko Lukajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara