Vasilis Spanulis (©Starsport)
Vasilis Spanulis (©Starsport)

Rastali se Spanulis i Peristeri

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.06.24. | 12:42

Uprava kluba odlučila da prekine saradnju nakon dve godine

Posle dve godine prilično uspešne saradnje, Vasilis Spanulis i Peristeri su okončali zajedničku saradnju. Jedan od najvećih grčkih košarkaša, a danas jedan od najperspektivnijih trenera je slobodan u izboru nove sredine.

Ova odluka je krajnje neočekivana s obzirom da su dve strane u tek završenoj sezoni osvojili treće mesto u domaćem prvenstvu, odmah iza velikana poput Olimpijakosa i Panatinaikosa, dok su takođe bili deo Fajnal fora FIBA Lige šampiona u Beogradu gde su ispali u polufinalu.

Izabrane vesti

"Uprava kluba je odlučila da ne želI da nastavI sa planom koji imamo. To moram da poštujem. Imali smo prvi i drugi razgovor. Gospodin Kotsis je dao mnogo novca u tim. Osećam se počastvovan i radosno što sam započeo profesionalnu karijeru ovde", kazao je pomalo razočarani Spanulis.

Ostaje da se vidi da li će igračka legenda Olimpijakosa pokušati da pronađe novi klupski angažman ili će se ciljano fokusirati na vođenje grčke reprezentacije sa kojom od 2. do 7. jula učestvuje na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Pireju.


tagovi

Vasilis SpanulisPeristeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara