Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Raspucani Teo nastavlja teror posle 40 poena u dve utakmice

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.10.20. | 14:36

Virtus gostuje Andori

Prvi favorit za osvajanje Evrokupa gostuje na mestu na kojem je pre godinu dana ubedljivo izgubio od Andore (93:79) uprkos odličnoj partiji Miloša Teodosića (19 poena). Poljuljan porazom od Kremone u domaćem šampionatu, sastav Aleksandra Đorđevića pokušaće da prenebregne neuspeh, upiše treći trijumf i zadrži maksimalan učinak u kontinenatalnom takmičenju.

Srpski plejmejker će od 20.00 da još jednim spektakularnim izadanjem pomogne svom timu da se osveti Andori za poršlosezonski poraz. Ako uzmemo u obzir da je Teo na prethodne dve utakmice postigao ukupno 40 poena i zabeležio 11 asistencija, vrlo je realno da Andoru čeka pakleno teška utkmica, bez obzira na to što igra u svojoj dvorani.

Izabrane vesti

Domaćin neće moći da računa na nekadašnjeg košarkaša Partizana Bandžu Sija, odnosno na Musu Dijanea i Tajsona Pereza, a pod znakom pitanja je nastup Haukura Palsona. U redovima člana španske ACB lige naglašavaju da Virtus nije samo Teodosić, odnosno da rival raspolaže sa mnoštvom odličnih košarkaša poput Stefana Markovića, Kajla Vimsa, Džoša Adamsa… odnsono da se radi o ekipi koja je pravljena za osvajanje Evrokupa.

U taboru domaćina su svesni da će im za pobedu biti neophodan odbrambeni nivo iz duela sa Antverpom i Manresom kada je rivale limitirala na 60, odnosno 64 poena. Ali ni to nije garancija uspeha kada igrate protiv jednog od najboljih plejmejkera Evrope.


tagovi

Virtus BolonjaMiloš TeodosićAndora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara