Rakočević predložio, KSS prihvatio: Antonić, Lukić i Đokić novi selektori mlađih kategorija

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.12.19. | 21:02

Vreme je da se najtalentovaniji košarkaši vrate na pobedničke staze

Loši rezultati mlađih kategorija na kontinentalnim i planetarnim takmičenjima u godinama za nama ostavili su gorak ukus u ustima. Dugo se nije desilo da Srbiji nijedna muška generacija nije donela medalju, zbog čega je morao da se dogodi radikalni rez i zaokret u radu.

Na redovnoj sednici Skupštine Košarkaškog saveza Srbije održanoj u Sazonovoj ulici zvanično su izabrani novi selektori mlađih kategorija. Za generaciju igrača do 20 godina biće zadužen dojučerašnji prvi saradnik Aleksandra Đorđevića na klupi Srbije – Jovica Antonić. Juniorsku kategoriju, odnosno selekciju momaka do 18 godina preuzeće iskusni Zoran Lukić koji godinama karijeru gradi u Nižnjem kroz razne funkcije, dok će one najmlađe, odnosno dečake do 16 godina voditi aktuelni trener Metalca Vladimir Đokić.

Izabrane vesti

Antonić, Lukić i Đokić u nove uloge dolaze na predlog potpredsednika za mušku košarku Igora Rakočevića, što je Upravni odbor KSS prihvatio. Zanimljivo, Jovica Antonić će od 1. januara postati i sportski direktor Konstantina iz Niša.

Videćemo da li će naredna takmičenja vratiti Srbiju na pobednički kolosek.

Foto: Star Sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara