Komentari na vest

Rakočević: Plej-of je realan, jedini znak pitanja je na centru, a krucijalno da se dobija kod kuće

G

Grobarcina

pre oko 1 sat

Bitno da vas deru debitanti hahah...
G

Gost236

pre oko 2 sata

Delim mislenje :) ali ipak je upitan kvalitet igracima, generalno, imamo dovoljno bekova primer, ali...Teo pitnje koliko zbog godina, Nedovic staklen i nepouzdan, Kenan videcemo koliko je konstantan, sa druge strane 3ke da biras, prosto moze da se javi nezadovoljstvo megju igracima a koliko bile dobri nisu bas isti igraci kad igraju van poziciju (niska cetvorka), dok centar bas tako, znak pitanje, falila je ta neka atletska 4/5, ali dobro, nama i Dzordan da dodje falice nam neko opet tako da super je ekipa, sam,o da budu zdravi i da ima dobra hemija.
P

Preža

pre oko 2 sata

Jedino što je večeras sigurno, to je naš poraz, jer bez Tea zvezda nije zvezda.
G

Grdne rane

pre oko 3 sata

Meni je ovo najdrazi i najbolji prelazni rok, sa iskusnim domacim igracima, i pokoji stranac. Samo jos da se uigraju, vrhunskog trenera imamo i lagano.
N

Namestac kicme

pre oko 3 sata

Jedva sam namestio Igoru kicmu od onih Bogdanovih krosovera gde ga je bacakao kao sardelicu malenu.
M

Metla je metla

pre oko 3 sata

Krosovera ahahahaha Pati jugosloven pati
M

Maestro

pre oko 3 sata

Daj Boze da gresim,al mislim da je nasa surova realnost sa ovim timom plasman od 12-og do 14-og mesta!Jednostavno fali nam kvaliteta ..
A

Ahhahahah

pre oko 4 sata

Sta prica ovaj lovačke neke price, nisu tu iz interesa, nego iz srca, dok je sve postalo biznis i novac, on prica o nekim srcima, daj bre kome ti ispiras mozak.
n

nola1.

pre oko 4 sata

Teo je stariji za godinu dana , Nedo je bio ocajan i prošle godine....
z

zamisao

pre oko 4 sata

Centarska pozicija nam je jedna od najslabijih u EL. Evo prvi Partizan, juce jesu izgubili, ali nasi centri su daleko slabiji.
N

NR

pre oko 4 sata

Ako bude 16ta bice uspeh
Z

Zvezdarac

pre oko 4 sata

Ma kakav playoff, grozan tim
c

cv

pre oko 4 sata

čim mi ne možemo dobiti dubai to ne valja
b

banence

pre oko 5 sati

SA KOJIM TIMOM U PLEJ OF....ISTO KAO I PROTEKLE DVE GODINE..VI BRE CESTITOG IGRACA NEMATE...NEMOGU DA NE POHVALIM DOBRICA..OVI OSTALI SMEH...CUJ PLEJ OF..
D

Dubl

pre oko 5 sati

Nadamo se da ćemo pobediti večeras. Plavšića moramo što pre da dobijemo kao ravnopravnu opciju, što znači da mora da igra što više i naravno, da pritom greši. Dodatno, računamo da će Daum postati pouzdana startna četvorka. Za neke utakmice će nam verovatno biti potreban i prinudan tandem iz prošle sezone Mitrović - Bolombaj. Svakako je teško uigrati ovaj tim sa toliko igrača sličnog kvaliteta, koji mogu igrati više pozicija, te se ne ističu jasne uloge i specijalnosti pojedinaca.