Raduljica: Što tragedija?

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.09.19. | 17:41

“Košarka je igra“, dodaje kapiten srpske reprezentacije

Nemanja Bjelica maltene u suzama, Bogdan Bogdanović pognute glave, mada bi trebalo da je ponosno drži uspravnom. Narod u očajanju, navikao je na lepe vesti od košarkaška. Ali kapiten Miroslav Raduljica podseća da je sve ovo ipak samo igra i da nema razloga za depresiju posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa.

Doduše, teško da će navijačima to pomoći da prebrode dan, ali Raduljici se svakako nije dopala novinarska konstatacija da je Srbija u Kini doživela tragediju.
Što tragedija? Dobro, izgubuli smo, ali košarka je igra, nema tragedije, šta je tragedija? Idemo kući lepo“, pokušao je Raduljica da spusti loptu.

Izabrane vesti

Možda i previše, jer Orlovi ipak ne idu kući, pošto ih čeka i borba za plasman u kojoj će se odlučivati i o olimpijskim vizama. Čini se ipak da to još nije stiglo na dnevni red košarkaša.
"Sledeće godine ako budu kvalifikacije i to je to", kratko je rekao Raduljica.

O samoj utakmici...
"Nema šta pametno da se kaže. Oni su pogađali, mi smo promašivali. U nekim momentima nismo imali ideju. Oni su jako igrali, mi nismo dobro odgovorili. Vraćali smo se par puta, bili smo tu. U momentima kada je trebalo da prelomimo utakmicu u našu korist smo promašili otvorene šuteve. Prosto danas nije išlo ništa", završava Raduljica.

(FOTO: FIBA Basketball)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara