Raduljica dve godine u Zvezdi, poslata ponuda Stefanu Joviću koga hoće i Efes

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.09.22. | 14:52

Iskusni centar potpisao dvogodišnju saradnju sa crveno-belima, čeka se odgovor bivšeg plejmejkera

Miroslav Raduljica je novi član Crvene zvezde. Srpski košarkaš je prošao lekarske preglede i dve strane su potpisale dvogodišnjji ugovor. U međuvremenu crveno-beli su poslali ponudu bivšem plejmejkeru Stefanu Joviću ponudivši mu 1+1 ugovor i čeka se njegov odgovor, ali za usluge bivšeg reprezentativaca interesovanje je pokazao i šampion Evrope Anadolu Efes koji traži zamenu za povređenog Šejna Larkina.

Zvezda je Joviću ponudila jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu i sa najboljim mogućim uslovima koje klub u ovom trenutku može da priušti, bez uslovljavanja broja mečeva kako je imao u Panatinaikosu, ali se oni ipak razlikuju od želja iskusnog Nišlije.

Izabrane vesti

Raduljica je nedavno za Mozzart Sport potvrdio da marljivo radi u iščekivanju ponude za nastavak karijere.

"Treniram svakodnevno, više nego ikad. Znojim se da bi ostao u formi i da bi iskoristio ponudu koja će da dođe ili je možda već tu. Ne da se trudim, nego nikada nisam bio u boljoj formi. Možda zbog godina i iskustva, toga što sam dosta zreliji, spremniji za neke nove izazove. Ne sećam se da sam ovoliko trenirao ni kada sam imao 20 godina. Mislim da sam sada u boljoj formi nego kada sam bio daleko mlađi. Čekam pravu priliku koja će biti dostojna mojih godina, iskustva i nečega što želim u životu", istakao je 34-godišnji centar i na kraju dočekao ponudu koja mu odgovara.


tagovi

KK Crvena zvezdaMiroslav RaduljicaStefan JovićKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara