Radonjić: Bili smo mekani, očekujte dobre stvari od Zvezde do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.01.20. | 21:23

Bivši trener Crvene zvezde i aktuelni strateg minhenskog Bajerna govorio o dočeku, kao i utiscima nakon duela u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde na fantastičan način otvorili su 2020. godinu pobedom protiv Bajerna u "Štark Areni" pred nešto više od 16.000 navijača. Gotovo sve je u igri beogradskog kluba funkcionisalo bez greške, pa je nemački tim ispraćen kući sa minusom od čak 30 poena.

Trener Bajerna, Dejan Radonjić, istakao je da je Zvezda odigrala fantastičnu utakmicu, a da je njegov tim bio loš u odbrani.
„Pre svega, čestitke Zvezdi, odigrali su sjajnu utakmicu. Osvim prvih nekoliko minuta, kontrolisali su ostatak utakmice. Defanzivno smo bili loši, primili smo 53 poena u prvom poluvremenu, bili smo mekani, koristili su svaku situaciju. Još jednom, želeo bih da čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi“, rekao je Radonjić.

Izabrane vesti

Sadašnji trener Bajerna ostavio je veliki trag u Crvenoj zvezdi gde je postao najtrofejniji stručnjak u njenoj istoriji. On se zbog toga zahvalio navijačima na dočeku i kaže da je sve bilo emotivno, ali da ipak treba ostati profesionalan.
„Naravno, želim da se zahvalim Zvezdi i navijačima na dočeku. Bilo je prilično emotivno, bez ikakve dileme, što se posle na terenu možda nije moglo videti. Sa jednog aspekta je taj osećaj, a sa profesionalnog je analiza drugačija. Za ovo drugo, ipak ne bih govorio“.

Ovo je bio jedan od najboljih mečeva Crvene zvezde u poslednjih nekoliko meseci. Radonjić kaže da su crveno-beli na pravom putu.
„Pre duela sa nama i današnje utakmice, Zvezda je u poslednjih sedam kola imala pet pobeda i mislim da je to odlično. Korekcije koje su napravili, dale su rezultata protiv Zenita, a danas se još više pokazalo da se može mnogo toga dobrog očekivati od Zvezde u ostatku sezone“.

Upitan da prokomentariše da li mu je teško da kaže da je "Zvezda bila bolja" sa emocionalnog plana, Radonjić je imao zanimljiv odgovor.
„To je realno. Može da se kaže, znam šta ste mislili i šta se želeli da kažete, ali profesionalizam je tu, tako da svaki drugi komentar mislim da bi bio na mestu“, zaključio je Radonjić.

Piše: Srđan Todorović

Foto: MN press

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara