PET NA PET - Nada Šargin: Trudi se i budi najbolja verzija sebe

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.03.20. | 08:35

Srpska glumica zbog poznate rumunske gimnastičarke Komaneči uvek je želela da se zove Nađa

Rođena je u Zrenjaninu, a glumu završila u Novom Sadu u klasi profesorke Vide Ognjenović. Diplomirala je sa kolegama Jelenom Gavrilović, Igorom Đorđevićem, Slobodanom Stefanovićem i Ivanom Bosiljčićem. Prvakinja je drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Za prvu veliku filmsku ulogu dobila je nagradu “Carica Teodora”, a kasnije se nižu Sterijina nagrada, “Zoran Radmilović”, “Miloš Žutić”…Rado smo je gledali i gledamo u filmovima i serijama “Vratiće se rode”, “Turneja”, “Jagodići”, “Sumnjiva lica”, “Nemanjići”, “Dug moru”, “Otac”…

Sigurni smo da će naša današnja gošća svima toplo preporučiti da pogledaju film “Otac”.  Priču o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

Izabrane vesti

Takođe, Nada Šargin je svojevremeno kazala da se  ljubav, zagrljaj, nežnost, energija, ne mogu porediti ni sa čim materijalnim, ni sa kakvom karijerom, slavom, spoljnim faktorima. Otkako sam postala majka, u sebi sam pronašla novu snagu, inspiraciju, volju…

Bez obzira na mnogobrojne obaveze Nada je odgovorila na naših pet pitanja, a učestvovaće i u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne.

1.Da li ste svojevremeno imali dodira sa nekim sportskim aktivnostima i kojim?
“Da, bavila sam se mačevanjem, oružje floret kojim se pogodak ostvaruje isključivo ubodom, samo vrhom. Kratko sam se bavila plivanjem”.

2.Ko Vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Jako sam volela rumunsku gimnastičarku Nađu Komaneči i zbog nje sam želela da se zovem Nađa. Fenomenalnu klizačicu Katarinu Vit, maestralnog atletičara Karl Luisa i tenisera Stefana Edberga. Imala sam čak adidas patike sa njegovim potpisom koje sam zbog toga obožavala”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?
“Pa ako moram da navijam, navijam za Partizan pošto je naš mačevalački klub “Omladinac”  u Zrenjaninu bio smešten u prelepoj zgradi Partizana – Domu borilačkih veština. U potkrovlju, a zgrada je imala divan veliki ulaz sa stepenicama, stubovima i ogromne kipove. Genijalna je i na njoj je pisalo Partizan”

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Kad je Karl Luis oborio sopstveni rekord na 100 metara na olimpiskim igrama u Seulu”.

5.Životni i sportski moto?
“Trudi se i budi najbolja verzija sebe”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu  koja dolazi iz Rusije, TAMBOV – KRILA SOVJETOV. Rivali imaju po 22 boda, ali se nalaze u teškoj situaciji. Očekuje ih borba za opstanak. Nakon četiri pozitivna ishoda domaći su uknjižili remi, uz dva poraza. Samara ima dva minimalna trijumfa pored jednog nerešenog ishoda. Međusobni skor je na strani gostujuće ekipe, 1:0:6.

“Probajte golove, od dva do četiri pogotka”.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
FOTO:
Nada Šargin, Priv. arhiva


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara