Radičević ide ka izlaznim vratima Gran Kanarije

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.01.20. | 12:43

Trener španske ekipe, Fotis Kasikjaris ističe da Fabio Santana može da pruži više od srpskog košarkaša

Situacija oko ostanka Nikole Radičevića u Gran Kanariji postaje sve zamršenija. Srpski košarkaš je propustio poslednju utakmicu protiv Saragose, a kako najavljuje njegov trener, Fotis Kasikjaris, neće biti čak ni na klupi za predstojeći meč protiv Bilbaa.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Sevilje i Trenta u Gran Kanariji je zamena Omaru Kuku, a Kasikjaris smatra da Fabio Santana može mnogo više da pruži u toj ulozi nego sam Radičević.
„Uvek razmišljam o tome ko je bolji partner Omaru Kuku. U ovom trenutku mislim da je Fabio taj koji može bolje da nas razmrda u odbrani, što je svakako prioritet. Zbog toga će on i biti na terenu ovog vikenda umesto Nikole Radičevića“, istakao je Kasikjaris.

Izabrane vesti

Grčki trener dodaje da bi klub preduzeo sve da popuni „rupu“, ukoliko bi Radičević eventualno napustio klub.
„Nikada se ne zna. Morate da budete strpljivi i pažljivi pri kupoprodaji, a to je posao našeg sportskog direktora. Zanm da ima svoje liste, ali nikada nismo pričali o nekom specifičnom igraču“, podvukao je strateg Gran Kanarije.

Rođeni Čačanin je ove sezone nastupio na 15 utakmica, a u proseku na svom kontu ima 4,5 poena uz 1,3 skoka i 1,9 asistencija. Radičević inače igra na poziciji plejmejkera, a Gran Kanarija se trenutno nalazi u seriji od tri uzastopna poraza čime se ozbiljno udaljila od borbe za plasman u plej-of.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara