Puna Arena čeka Virtus

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.01.20. | 11:58

Oko 17.000-18.000 navijača se očekuje na večerašnjoj utakmici

Spektakl, to je prava reč. To je ono što nas očekuje večeras u duelu Partizana i Virtusa iz Bolonje na startu TOP 16 faze Evrokupa. Veliko je interesovanje za ovu utakmicu pa zato i ne čudi što su prognoze da će (gotovo) ispunjena Arena dočekati italijanski klub večeras. Što će značiti da su procene da će na tribinama večeras biti oko 17.000-18.000 navijača.

U prodaji je u ovom momentu ostalo oko 2.000 ulaznica, ali ako je verovati dosadašnjem interesovanju to će biti prodato do početka utakmice.

Izabrane vesti

Zavisiće dosta i od ljudi sa sezonskim kartama, ali ova utakmica koje je verovatno najuzbudljivija u dosadašnjem delu sezone će svakako privući i njih, ali i gledaoce koji će kupiti pojedinačne karte.

Partizan je rekorder Evrolige po poseti na jednoj utakmici, a to je broj od 22.567 navijača protiv Panatinaikosa. Crvena zvezda je protiv Budiveljnika imala preko 24.000, a tada nije bilo stolica na nivou 400 Arene što je dopuštalo da stane više ljudi.

Najvažnije po crno-bele je da će igrati pred praktično punim tribinama i da će imati pravu podršku na startu TOP 16 faze Evrokupa.

Meč počinje od 20 časova u beogradskoj Štark areni. Partizan je bio najgledanija ekipa u prvoj fazi Evrokupa, a sa ovakvom posetom protiv Virtusa verovatno će biti i u ovoj TOP 16 fazi.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara