Komentari na vest

Puklo u Finiksu, Ejton čekao maksimalni ugovor i dobio ćorak!

K

KJ7

pre preko 2 godine

Robert Sarver je jos jednom pokazao kakva je skrtica. To ga je u proslosti kostalo,izgleda nista nije naucio. Odmah se setim Joe Johnsona ili Amarea Stodemirea. DA pre nekih 15 meseci nije licio na igraca koji zasluzuje supermax produzetak ugovora ali prosla sezona i plejof govore sami za sebe. Nadam se da ovo nece pokvariti njegov odnos sa Phoenixom. Sansi znaju da nijedan tim na leto ne moze da mu ponudi ni blizu novca koji oni mogu. Zato je Sarver i odlucio da saceka.. Samo da li ce DA zeleti posle svega da ostane u Az..
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Kokoskov je pokazao kakav je trener svuda. Jednostavno covek nije za prvu figuru bilo kog tima, nigde nista ne koze da napravi i nemoguce je da je uvek do nekog drugog.
J

Jarmilo

pre preko 2 godine

Ma i ovde u americi se o njemu prica i pise tako, kao naslov npr ‘najbolji pomocni trener ikad’, izgleda da jednostavno nije dorastao da solo vodi tim

Katalonija

pre preko 2 godine

Realno je Kokoškov dobio šansu u NBA timu, u ozbiljnom Evroligašu i u jednoj od najboljih evropskih selekcija, sve je zajebao... Dolazimo do toga da je Slovenija uzela zlato iz dva razloga, drugi je zato što je Dragić odličan play, a prvi svakako jer je Luka Dončić jedan od najboljih kosarkaša u istoriji ove igre.