(©MN Press)
(©MN Press)

Pomera se eventualna majstorica ABA finala

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.05.24. | 15:30

Ukoliko košarkaši Crvene zvezde i Partizana budu igrali i peti meč, on će verovatno biti 26. umesto 25. maja

Poslednje kolo Mozzart Bet Superlige zakazano je za subotu, 25. maj, a istog dana je najavljena i eventualna peta utakmica finala plej-ofa ABA lige. Po saznanjima Mozzart Sporta, ukoliko košarkaši Crvene zvezde i Partizan Mozzarta budu morali u majstorici da rešavaju pitanje regionalnog šampiona, taj meč verovatno će biti odigran dan kasnije od prvobitnog plana.

Razlog potencijalnog pomeranja je bezbednost, pošto će se na stadionu Rajko Mitić u meču sa Čukaričkim 25. maja slaviti titula i očekuje se veliki broj gledalaca, od kojih bi dobar deo potom išao u Pionir, jer će crveno-beli biti domaćini u slučaju pete utakmice ABA finala.

Izabrane vesti

Podsećamo, prva utakmica finalne serije između košarkaša Crvene zvezde i Partizan Mozzarta igra se u ponedeljak od 20.30 u Hali Pionir, drugi meč je u sredu od 19.30 na istom mestu, dok će crno-beli biti domaćini u Areni 19. maja. Eventualni čevrti meč, takođe u organizaciji Partizan Mozzarta je 21. maja. Tog dana je i finale fudbaskog Kupa Srbije, u kojem se sastaju Crvena zvezda i Vojvodina, ali kako se finale ABA lige iz bezbednosnih razloga igra bez gostujućih navijača, to znači da pristalicama crveno-belih svakako neće biti dozvoljen ulazak u halu, te nema razloga za promenu datuma odigravanja eventualne četvrte utakmice košarkaša. Očekuje se, svakako, da se termini početka fudbala i košarke ne poklope, o čemu se u najvećoj meri pita TV Arena Sport kao nosilac prava za oba događaja.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara