Karlik Džons
Karlik Džons

Prošla je ponoć: Karlik Džons je Partizanov

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 00:14

Ništa od NBA lige

Strepeli su navijači Partizan Mozzart Beta, ali sada je sve gotovo. Karlik Džons ostaje u Partizanu i nosiće crno-beli dres naredne dve sezone. Postojala je mogućnost da plejmejker Južnog Sudana ode u NBA ligu, ali rok za odlazak preko okeana je sada i zvanično prošao.

Naime, u ugovoru Džonsa i Partizana postojala je izlazna klauzula za NBA ligu koja je trajala do 25. jula u ponoć. Sada došao 26. jul, a možemo da konstatujemo sa sigurnošću da Karlik Džons ostaje u Humskoj.

Izabrane vesti

Ovo je potvrdio i predsednik kluba Ostoja Mijailović koji se oglasio na društvenim mrežama.

Čitava zavrzlama je počela tako što je Karlik Džons zabeležio tripl-dabl protiv Sjedinjenih Američkih Država i tako skrenuo pažnju na sebe. Odjednom je počelo da se priča da ima NBA klubova koji su zainteresovani za njega.

Prema informacijama Mozzart Sporta, Džons je i dobio nekoliko ponuda, ali su u pitanju bili dvosmerni ugovori po kojima bi verovatno igrao razvojnu ligu što Džons svakako nije hteo. Sada ostaje u Humskoj i prvi put u karijeri će igrati Evroligu.

Partizan je do sada zvanično doveo Vanju MarinkovićaIfea Lundberga i Frenka Nilikinu, a samo ozvaničenje se čaka za Tajrika Džonsa, Brendona Dejvisa, Ajzeu Majka, Marija Nakića, Sterlinga Brauna, Isaka Bongu, Arijana Lakića i Karlika Džonsa.



tagovi

Karlik DžonsKK PartizanNBA ligaEvroligaOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara