Problem za Zvezdu: Perperoglu ne trenira

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.11.19. | 13:35

Braun i Čović se vratili, Davidovac se prati

Crvenu zvezdu u petak čeka novi evroligaški izazov i utakmica protiv Asvela koja će označiti početak vrlo teškog perioda sa četiri utakmice u šest dana. Odmah posle Asvela u nedelju sledi i prvi ovosezonski večiti derbi, a zatim i dva vezana evropska gostovanja - Albi u Berlinu i Žalgirisu u Kaunasu.

U ovom trenutku upitno je s kakvim će sastavom Crvena zvezda dočekati četiri teške utakmice. Naime, zbog povrede kolena već tri dana sa ekipom ne trenira Stratos Perperoglu!  
"Pod znakom pitanja je Perperoglu jer protekla tri dana nije trenirao s ekipom, videćemo da li će i kada moći da se uključi", rekao je trener Andrija Gavrilović i obelodanio ozbiljnost povrede najiskusnijeg igrača u timu:
"Stratos ima dugotrajnu povredu kolena koja mu nekad donosi smetnje u smislu oticanja i bola. Kada uspe da se odmori i kada mu terapije pomognu, odnosno kada je otok manji – spreman je da igra. Kada odigra četiri utakmice u osam dana, posledice su takve da mora da odmori. Njegovo stanje se prati iz dana u dan".

Izabrane vesti

Nešto bolje vesti tiču se stanja Derika Brauna i Filipa Čovića.
"Derik Braun se uključio u rad ekipe i nije u optimalnoj formi, ali radi na tome. Filip je počeo da radi s ekipom od jutros, očekujemo da se vrati u tim, ali ćemo u dogovoru s lekarima videti da li će moći da se uključi u punom obimu".

Probleme s leđima duže vreme vuče Dejan Davidovac, koji je protiv Igokee u ponedeljak odigrao svega dva minuta... 
"Oseća povremeno bol u leđima. Sada trenira s ekipom, prati se njegovo stanje, izgubio je malo forme i energije. Iz dana u dan pratimo njegovu situaciju. Kada se dobro oseća može da nam pomogne više. Radi preventivne vežbe kako bi sanirao povredu. Sa ekipom je, ali ćemo videti u kakvom će stanju dočekati Asvel".

Utakmica protiv Asvela igra se u petak od 19 časova u Štark Areni, a karte su već puštene u prodaju... 

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara