Nindže ustaju iz kreveta, OG ispravlja greške

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.04.20. | 16:17

Vreme je za razigravanje u ESL Pro ligi

Kroz izuzetno dramatičnu završnicu kasno sinoć smo u Grupama C i D dobili timove koji su obezbedili direktan plasman u finale jedanaeste sezone ESL Pro lige, kao i ekipe koje će se za njega boriti kroz razigravanje.

Prvo mesto u svojim grupama zauzeli su Astralis, Natus Vincere, Mousesports i Team Liquid, dok će se za mesto u samoj završnici kroz dodatni meč boriti Team Vitality, kao i ekipe Ninjas in Pyjamas, Fnatic, ForZe, FaZe Clan i OG.

Izabrane vesti

Svoj meč su ranije danas započeli gejmeri sa našeg područja, Janko i Niko, koji će sa svojim FaZe-om pokušati da nadjačaju ruski ForZe. Generalno gledano, njihov tim glasi za blagog favorita u ovom nadmetanju i čini se da bi mogao da se domogne mesta u završnici.

Nešto kasnije, gledaćemo švedski okršaj između Fnatic-a i ekipe Ninjas in Pyjamas. Dobro vam je poznato da su Šveđani u borbu protiv virusa korona ušli na znatno opušteniji način od ostalih, da karatnin još uvek nije obavezan, ali i bez obzira na to "gejming" se odvija bez ikakvih zastoja (18.00).

Fnatic je dobio poslednja četiri međusobna okršaja sa Nindžama, koje će morati da se probude i "ustanu iz kreveta", što je potpuno suprotno njihovom nazivu. Bilo kako bilo, tri od ta četiri puta meč je otišao u treću mapu, što znači da ni večeras neće biti glatko.

U večernjem terminu gledaćemo duel između ekipe Team Vitality i OG-ja, koji je, kao što smo nekoliko puta pomenuli, Red Bulova filijala u ESL Pro ligi. Francuzi udaraju na "evropski" sastav motivisani da dođu do pobede u prom međusobnom duelu protiv OG-ja (22.00).

Pomalo iznenađujuće, OG je započeo grupnu fazu sa tri uzastopne pobede, ali je sve nekako došlo na svoje mesto nakon poraza od Virtusa i FaZe-a. Sa druge strane, Team Vitality je u grupnoj fazi poražen jedino od Astralisa, kao i sastava Team Spirit, ali u nešto boljoj formi ulazi u ovaj meč.

ESL PRO LIGA - RAZIGRAVANJE

Subota
14.25: FaZe Clan - forZe
17.00: (1,55) Fnatic - Ninjas in Pyjamas (2,29)
21.00: (1,50) Team Vitality - OG (2,41)

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara