Komentari na vest

Preminuo Dragan Kapičić

£

£

pre 6 dana

Koliko bolestan mora da budes da botujes protiv coveka koni je umroz i to tako sto posaljes 19337 komenatara o njegovon ocu? Bolest...
H

Hvsla

pre 6 dana

Kalinić kad je bio alfa i omega,kiča i praha nisu šutirali jos ka kosu. Inače grobarima kojima istorija počinje od kiće i praje,imaju google,sajt košarkaškog saveza i neka vide koliko igraca zvezde bilo reprezentativaca jug i srbije,a koliko instalacije. 20% više zvezdinih,isto toliko vise u nba igralo. Dakle izvolite.
I

Ispravka

pre 6 dana

*Kapičić
Р

Раи Нк

pre 6 dana

Уз Дуција и Моку члан чувене генерације Црвене Звезде великог клуба који јр нажалодт угашен 2011. Слава му!
N

Nanas

pre 6 dana

Jesi li svestan koliko si ogranicen, kad na ovakvu vest ti ostavljas komentar u stilu vasih gurua ZEKSA I TEGIJA ???? Zalosno, ali sve vam se vraca na terenu po zasluzi...
T

TD

pre 6 dana

Zasto nazalost? Ugasili smo CISTO ZLO (A I OPET CEMO), sta je tu lose?
s

stidite se

pre 6 dana

Samo neka neki zdravi razum procita komentare, u ovome se ogleda koliko je Srbija propala sa omladinom koja se informise od Tegeltija, Vucicevica i ostalih "dragih i umiljatih" "novinara". Pogledajte vi ovu mrznju i ovo zatrovano drustvo, ovo je dno dna.
D

Decimir

pre 6 dana

Počivaj u miru. Sramota sve navijače treba da bude zato što smo sa pravih legendi spali da nam sada legende kluba budu Čović, Jovana Jeremić, Vesić i slična za nas "gospoda"..
0

0despot0

pre 6 dana

Jeste i otac mu je bio legenda al golog otoka, ako neko misli da iver pada daleko od klade, neka pogleda emisiju Živa istina i vidi njegovo mišljenje o Srbima i Srbiji, sramota je što je on bio orvi predsednik KSSa.
b

banence

pre 6 dana

POTPUNO SI U PRAVU ..JA KAO VELIKI GROBAR TE PODRZAVAM..KAPONJA JE BIO VELIKI IGRAC I VELIKI COVEK..ALI NAZALOST CIGANCICIMA NEODGOVARA TVOJA ISKRENOST I STAV..IMAS DOSTA MINUSA JER BIRAJUCI IZMEDJU OVAKVIH I JOVANE I VESICA ..KAO TRAGEDIJU NASEG DRUSTVA POBEDU ODNOSE OVI DRUGI...ALI NECE JOS DUGO...
a

a gde je

pre 6 dana

Ivan marinkovic?
Б

Блок

pre 6 dana

Јао ал неће ово дуго...и да оће и неће ...код вас ће вечно бити љубав ка Дину,Мариу,Тонију,Дулу а мржња према Милошу,Немањи... И да шта не причао у тој емисији о Србима?
O

Ok

pre 6 dana

Laka ti zemlja Kaponja. Bio si i ostao legenda. Suter koji se radja. Takvi bili on i Kicanovic. Mi koji smo ga gledali uzivo znamo koliko je dobar igrac bio. Mnogo dao svojoj Zvezdi.
B

BANENCE

pre 6 dana

DRUZE SLAZEM SE SA TIBOM KAD JE ZVEZDA U PITANJU NISTE IMALI MNOGO SLICNIH..ALI NEMOJ GA POREDITI SA PRAJOM JER TO JE NEUPOREDIVO...A SA KICOM NEMOZES NIJEDNOG...TO VAS UBI KAO NAVIJACE STRASNO STE NEREALNI..
@

@

pre 6 dana

Nisam ga uporedio s Prajom a nisam ni sa Kicanovicem. Nisam pisao komentar za ljude van kosarke.
b

boljitak

pre 6 dana

Samo ukucajte Jovo Kapičić na google i istrazite 15ak minuta, sve će vam biti jasno
@

@ssss

pre 6 dana

Nije umro Jovo Kapičić,već Dragan Kapičić.Ne možemo da biramo roditelje.Dragan Kapičić je bio legenda jugoslovenske i srpske košarke.Legenda Crvene Zvezde.Gospodin čovek.Neka počiva u miru!
X

XYZ

pre 6 dana

Kakve sve to ima veze sa legendom.Umesto da mu pozelis Pocivaj u miru legendo ti se pravis pametan kako znas da guglas. 9
X

XYZ

pre 6 dana

Vi koji pupate minuse na odgovore pod hitno kod psihologa!!!!!
g

gagy plus

pre 6 dana

hvla ti za moje detinjstvo koje ne bi bilo takvo da nije bilo tebe i moke i ducija,secace te se generacije koje dolaze
T

Top Gun

pre 6 dana

Da li će biti opelo pošto je ateista?

Toto-ko-tunjo

pre 6 dana

I tebe nasviraše usred ciklusa, tako da, sve je moguće. 🤷🏻‍♂️
@

@@@@

pre 6 dana

Vidi vidi neće da puste komentar.
K

Kbibubu

pre 6 dana

Mene je sramota komentara.Da se čovek može ponovo roditi a da dobije ispisnicu ili potvrdu da sa vama nema ništa!
7

7

pre 6 dana

iš komunisto
Г

Групни

pre 6 dana

један од пионира кошарке на овим просторима ! нека му је слава !
b

bljak

pre 6 dana

Degentici koji spominju Jovu kapicica na vesti o smrti Dragana Kapičića... treba da se lece
0

0

pre 6 dana

bljak, kakva sramota sto spominjemo oca
b

bes

pre 6 dana

Zamislite u glavi najcrnjeg đavola, e to je Jovo Kapičić
П

Поштовање

pre 6 dana

Преминуо је Драган Капичић! Легендарни кошаркаш, одмерен човек, велики Звездаш, господин.... Оца није могао да бира! А по свему је у јавном наступу и значају био другачији и бољи од њега! Покој му души, иако се изјашњавао као атеиста....
0

0

pre 6 dana

postovanje pa najbolje da je klao kao i otac, nego kako bi se ponasao nego drugacije
S

Stari Zvezdaš

pre 6 dana

Baš me je potresla ova vest. Iskreno saučešće porodici. Pok. Kaponja bio je član najbolje generacije koju je Zvezda imala: Simonović, Slavnić, Vučinić, Živković, Sarjanović, Rakočević, Lazarević, ....., trener prof.Nikolić. Ostaje mi nejasno kako ovaj tim nije osvoji Kup šampiona.
Л

Лаик

pre 6 dana

Почивај у миру Драгане, нека ти је вечна слава!
j

jasnl

pre 6 dana

Nigde ne piše čiji je sin. Nije valjda da se stodite napisati da je sin čuvenog narodnog heroja, samo ne znam kog naroda je heroj bio zlocinac i ubica Jovo Kapičić
b

bio je

pre 6 dana

navijac zvezde..i clan ldp mislim na Jovu
p

pupi

pre 6 dana

Legenda ozninog kluba stuba srBstva...
M

MilojeC

pre 6 dana

Cijii ovo bese sin?
o

ok

pre 6 dana

otac mu je bio masovni ubica bukvalno dorektno odgovoran za hiljade ubijenih ljudi. Što i nije krio govorio je ako su četnicima ruke krvave do lakata partizanima su do ramena
O

Ok

pre 6 dana

Nije te sramota da se krijes iza mog nika. Fegi barabo. Kaponja je bio igracina i dobar covek. Batali Jova on sam govori o sebi.
0

09

pre 6 dana

kad njegov otac gostuje na tv jednom i kaže na opasku voditelja da je negde ubijeno 150 ljudi, on kaže e šta je 150 ljudi nista, pritom odmahuje rukom
D

DonKyo

pre 6 dana

Sad kod onog dole da okaje oceve zlocine
D

Don Vito Corleone'

pre 6 dana

U prvom delu 70tih Zvezda je bila najjača u svojoj istoriji, osvojen Evropski Kup Kupova i igrano je polufinale Kupa Šampiona, i za mene je i dan danas neverovatna stvar da Zvezda tih godina nije osvojila bar jednom Kup Šampiona. Neka ti je večna slava legendo.
Д

Делије Север Подгорица

pre 6 dana

Велики кошаркаш и спортиста, са ништа мањом породичном љагом. Не постоји навијачког, нити спортског императива, који може оправдати и умањити зло које је његов отац нанио српском народу, без да се Драган икада оградио од тога.
n

nadrealnooo

pre 6 dana

Njegov otac je nanio bol i tugu pravim partizanima i komunistima,on cetnike nije toliko dirao,on je prave i cestite komuniste koji su pobedili okupatora,poslao na Goli Otok,s tim sto se slazem da su vecina bili Srbi u tim partizanskim redovima!!!
@

@nadrealno

pre 6 dana

Cestiti i posteni komunisti? Pobedili okupatora? Pa jos uz to komunisti koji su u stvari Srbi? Da ti se nije nesto malo pomesalo brate, jesi li dobro?
A

Avanti BAL

pre 6 dana

@nadrealnoo Tako je, prijatelju. Tezina porodicnih tragedija mi je inspirisana, prevashodno, Golim Otokom i kazamatima u koje su mi pretke terali takvi kao taj nesrecni zlonamernik Jovo, a redom bejahu iskreni i cestiti partizani, komunisti iz najdubljih sentimentalnih ubedjenja, oduvek i zauvek na braniku Istine, Slobode i Pravde. U njihovo ime, kao i u ime svih tragicnih sudbina, nikada ne zaboraviti odluke i dela krvnika i otimaca svih slobodarskih dusa.
A

ATATURK zeljkooglu

pre 6 dana

Vecna slava i hvala!
P

Put Danilovgrada

pre 6 dana

I ti ćeš uskoro splačino
č

četnikj

pre 6 dana

Sin čuvenog narodnog heroja Jove Kapičića koji je bio upravnik golog otoka i koji je prema svojim rečima rekao da su mu ruke krvave do lakata
h

hoces reci

pre 6 dana

da je Jovo Kapicic demokrata i jedan od osnivaca Zvezde?
Л

Леки

pre 6 dana

Био је председник савеза у периоду 2007 - 2011, у то време се репрезентација подигла. Да не причамо о играчкој каријери. Вечан мир и слава легенди!
n

nadrealnooo

pre 6 dana

Vecna slava i hvala na svemu!!!Veliki gopodin,sportista,covek pre svega.
R

Redakcio........

pre 6 dana

.....oni kažu da Zvezda nema evropski trofej,da samo ometlani to imaju,ispravite to.Slava mu!
K

Kezman 14

pre 6 dana

@Redakcio....jak trofej opasno niste evroligu osvojili taj kup slican radivoje korac.
S

Sofronije III

pre 6 dana

@Kezman 14, to je ipak dosta jači evropski trofej u košarci koji je Zvezda osvojila od Mitropa kupa FK Partizana.