Nisu velike šanse da Najngolan ostane u Kaljariju

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.20. | 17:08

"Ali, probaćemo", kaže predsednik tog kluba Tomazo Đulini

Bivši belgijski reprezentativac, Radža Najngolan, je na Sardiniju stigao kao pozajmljen igrač Intera, najzaslužniji je za neke od jako dobrih partija i rezultata Kaljarija ove sezone, pre nego što je došlo do pada u formi.

Radža je igrač Intera, a u Kaljariju je na pozajmici do 30. juna ove godine, što posebno komplikuje cela priča oko virusa korona.

Izabrane vesti

Belgijanac bi mogao da ostane u Kaljariju ako bi ovaj klub platio oko 15.000.000 do 20.000.000 evra, sa tim da i Najngolanova plata od 4.000.000 po sezoni može da napravi problem.
"Radža je pokazao koliko važan može da bude za nas. Bili bi to veoma komplikovani pregovori sa Interom, ali ako on želi da ostane pokušaćemo. Kako trenutno situacija stoji, šanse nam nisu velike da Najngolan ostane u Kaljariju", rekao je predsednik tog kluba Tomazo Đulini.

Nindža je mnogo puta istakao da je Kaljari poput drugog doma za njega, jer je proveo tu dosta vremena pre nego što je prešao u Romu. Njegova supruga je iz te regije, tako da mu to pomaže da više vremena provodi sa njom i da joj pomogne u borbi sa kancerom.

Kaljari je u trenutku preseka šampionata držao 12. mesto sa 32 osvojena boda koliko je imao i jedanaestoplasirani Sasuolo.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara