Komentari na vest

Poznate sudije za prvi meč finala ABA lige

С

Срб

pre 10 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007.
@

@@@@

pre 11 dana

@Kimi 85 1.mogu tata da ti budem. 2.pa što Čović ne uđe ranije u Zvezdu nego baš za vreme Tadića? 3.što Gasprom ne dođe ranije nego baš u Tadićevo vreme. 4.Što se zvezdi izlazilo u susret baš za vreme Tadića? Sve se to sasvim slučajno dešava u Tadićevo vreme? KIMI 85 idi sisaj palac i pij mleko.
T

Ti

pre 11 dana

Veze sa životom nemaš.
@

@@@@

pre 11 dana

@Ti Nemaš pravi odgovor jer sam napisao istinu.
P

Pukli-javor

pre 11 dana

Znači Pukli sudija. Hoće li isterati Teodosić a ili će sada 2 igrača zvezde. Pa u sledećoj smena na javorovo drvo.
O

Ok

pre 11 dana

Nece, ispraznice tribine jer ovi samo tako mogu dobiti. Kolko kosta pesma ta.
g

gunnersi

pre 11 dana

Da li ne mogu da se dovedu sudije iz EL da sude finale, a da nisu ovi cirkuzanti?

Kako rece Miloje

pre 11 dana

Trebalo bi nekog gospodina kao sto je fudbalski sudija Pavle Ilic on je najbolji zato sto je nas odnosno vas.
k

kk.Decenija

pre 11 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koja sa 30mil budzetom izgubi sva Tri zadnja derbija za redom,a nakon toga izgubi i Kup, a jos na sve to ispadne iz EL i zavrsi na 12-tom mestu,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
P

Prava istina

pre 11 dana

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
E

Efes pivo

pre 11 dana

Procena uprave kkczt je da su napunili gaće pa su rešili da se prebace u Pionir da bi mogli da bacaju pp aparate, mokraću,svinjske bubrege.
M

Milojko Arsenic's

pre 11 dana

Ovi iz privatnog Miloradovog kluba nikog na posteno da dobiju ne mogu bez svojih Parfem sudija javora,boluauzera i pukla,to je cinjenica koju znaju svi!
M

Milojko Arsenic's

pre 11 dana

Ovi iz privatnog Miloradovog kluba nikog na posteno da dobiju ne mogu bez svojih Parfem sudija javora,boluauzera i pukla,to je cinjenica koju znaju svi!
l

limarske sudije

pre 11 dana

JEL ABA LIGA I NASA DRZAVA CEKAJU DA PUKL I JAVOR IZAZOVU RAT U FINALU PA DA NEKO KONACNO REAGUJE I UKLONI IH IZ ABA LIGE!
l

lku

pre 11 dana

prvo tvog vodju da uklonimo pa da igramo regularno
T

Top Gun

pre 11 dana

Prvo kakvo je ono odlaženje u svlačionice Sudija pa izlazak sa Savićem? Znači čista neregularnost jer je trebalo ispred sudija da bude delegat ako već postoje problemi oko bezbednosti.Ovo treba poslati svim instancama aba i fiba!
M

Mr. 007

pre 11 dana

Navijam za zvezdu i loš sam čovek.
P

Parfemi i Sudije

pre 11 dana

Zna li ko, jel Ostoja za pobedu protiv Buducnosti castio njegove sudije i kucne prijatelje Javora i Pukla sa 300e parfemima da ne moraju ko njihov kolega Boltauzer da ih kradu po Beogradskom Aerodromu pa da ih snime kamere!
@

@@@@

pre 11 dana

Tadić dao zvezdi Gasprom pustio Čovića u košarku skinuo im 16 000 000 €- kao ne vole ga. Ovaj što vozi leteći automobil se ubio da im pomogne od 2012 čitam komentare kao ne vole ni njega nisu zadovoljni?! Ludi ljudi.
i

igokea top 12

pre 11 dana

Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u FK i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
K

KIMI 85

pre 11 dana

Mnogo slusas Tegija gurua. Smanji to, nije dobro za mentalni sklop. Vidis da si poceo da buncas.
@

@@@@

pre 11 dana

@KIMI 85 Demantuj me ako možeš.
B

Boners

pre 11 dana

Tadic je odavno prvi covek Gasproma, moze sve sto pozeli. Vi opozicionari svake godine rusite rekord po budzetu, a krenuli ste sa 6 miliona i sedmim mestom u Aba ligi. Fudbaleri vam igraju kvalifikacije za Ls i kad je Zvezda sampion, a drzava vam samo ove godine, mimo sponzorskih ugovora, nabacila 5 miliona i dovela Kineze.

@Bon.....

pre 11 dana

I to nabrojano Partizan nije dobio od Tadica u njegovo vreme navodno favorizovani Partizan nije mogoa ni od eps jedino sponzorstvo u vidu struje da naplati
E

Efes pivo

pre 11 dana

Procena uprave KKCZ je da protivnik u finalu klub iz Laktasa nije toliko atraktivan da bi se igralo u Areni,pa se selimo u Pionir gde ih redovno cistimo vise od Deceniju ipo,podrska igracima i upravi sa Severa!
G

Grobarcina

pre 11 dana

Mene kao pravog grbara je stvarno vise sramota koliko ova dvojica nasih sudija Javor i Pukl kradu sve nase protivnike vec 10 godina u nazad,ovome se konacno mora stati na kraj,tako da kao prtizanovac glasam da se Javoru i Puklu ZABRANI da sude Finale i da se kazne sa 5 godina zabrane sudjenja u ABA ligi,to bi jedino bilo pravedno i moralno,ovo kazem kao grbar!

Mr 007

pre 11 dana

Grobarski trio fantastiko:Pukl,Javor,Horvat. 🤣
d

d.g.

pre 11 dana

Pukl je ispunio zadatke u majstorici i eto je nagrada.
Б

Блок

pre 11 dana

Навијам за звезду и лош сам човек.
Б

Блок

pre 11 dana

Аххахахахах види се да си гробар ...
Б

Блок

pre 11 dana

Лик ми краде име ...значи да вас тотално ал тотално...поливам.
Б

Блок

pre 11 dana

Није лако ни судијама,баш није ...али какво суђење има Партизан то је ...то нико нема. Зашто су судије касниле на почетак полувремена против Будућности? Зашто је спортски директор убрзо искључен ? Где сте видели меч да касни јер судије не излазе ?
L

Leka

pre 11 dana

Sudije koje naprave greške u polufinalu koje direktno utiče na rezultat treba da budu kažnjeni,a ne N nagrađeni da sude finale.
Б

Блок

pre 11 dana

Партизан има две сезоне суђење ,Денвер би пао у Арени . Такви суђење у Аба виђено није. Финале купа ,судиле наше судије и добро су судили .Желимир одмах кме кме ...
T

Top Gun

pre 11 dana

Domaće sudije dobro sude? Na osnovu čega? Zato što vi to kažete?
Z

Zeleznik

pre 11 dana

Logika svakog navijača FMP2 glasi: "Kad god izgubimo sudije su krive, jer mi NE SMEMO i NE MOŽEMO da izgubimo."

Bojan Urosevic

pre 11 dana

Da vam nisu sudije progledala kroz prste vi bi prošle sezone 3:0 izgubili seriju u finale zbog više puta prekida meča i ubacivanja tvrdih predmeta na parket trebalo je da se prekine bez nastavka i da izgubite službenim rezultatom
d

delia misko

pre 11 dana

Njabolje su sprske sudije,hocemo srpske dudije//
r

realista007

pre 11 dana

Pa naravno da su odlicno sudile u korist Zvezde! Tu se slazemo…
M

Mrzi me da smišljam nik

pre 11 dana

Delijaneri najjači na komentarima. Dominiraju, Još ako im se namesti i dežurni admin, onda sve prolazi a od partizanovaca ni traga ni glasa. Odnos u navijačkom telu, recimo 65 : 35%, a na komentarima 90 : 10%. Zbog toga slabo i čitam, a nemam ni šta. Ista mantra, uvek isto, matrica davno određena i samo štancaj.
@

@@@@

pre 11 dana

Seti se mantre o Tadiću. A on im doneo Gasprom uveo Čovića u Zvezdu,oprošteno 16 000 000€ itd.
p

psyhhodelija

pre 11 dana

Odnos u navijačkom telu nije samo na komentarima,nego i u celoj zemlji...Tako je još od 1945 do danas
s

samo lazite

pre 11 dana

samo vi lazite i lazite pogledaj na vesti zvezdinij koliko je vasih komentara
K

KIMI 85

pre 11 dana

@@@@ Ne blamiraj se kad pojma nemas o politici, a jos manje koliko si neinformisan. Tadic nije bio ni na mapi kad je Covic dolazio u Zvezdu, a Gasprom je doveo Skundric i ekipa oko njega, koji su bili clanovi UO Zvezde.. Manje slusaj Tegija i Zeksa, vise misli svojom glavom.
D

Demokratizan

pre 11 dana

@@@@... Pod istim tim borhanom vasim sponzorom i navijacem Zvezda skoro ugasena u svim sportovima,Gasprom je u Zvezdu doveo Vladan Lukic a ne vas sponzor borhan,Covic je u Zvezdu dosao 2013-14 tad vas sponzor vise nije bio na vlasti,tako da ne vredi ti da izmisljas,ima nas koji se dobro svega secamo!
@

@@@@

pre 11 dana

@KIMI 85 Tadić nije bio na mapi?! Au sine koliko ti pojma nemaš. S obzirom za koga navijaš nije ni čudno. Koje godine je Čović pušten u Zvezdu? Koje godine je Gasprom dat zvezdi kao sponzor? Škundrić? Ministar energetike. Stvarno misliš da je moglo bez tadićevog odobrenja?
K

KIMI 85

pre 11 dana

@@@@ Vise sam od tebe oko toga informisan, veruj mi. Tadic se nije pitao niti je mogao da se pita da li ce i kad Ruska kompanija da udje u Srbiju, dete. Sto se Covica tice i kosarke, ne moze njega Tadic da dovodi nigde, moze samo obrnuto decace. Covic je u kosarci duze nego sto je Tadic na vlasti, a u politici slicno. Znam ja vrlo dobro ko je Skundric, i ko je doveo Gasprom, ti si jako lose informisan i veze s vezom nemas. Cuj Tadic nekog da dovodi u Zvezdu.. Malo si pobrkao ko koliku moc ima i drzavi..
L

LLKV

pre 11 dana

Zamisli koliko jadan i uplašen morad biti da kukas i places celo vreme da te kradu i biras sudije u svim sportovima a 12 godina osvajas titule, jadnici jadni ni ovaj trofej nece promeniti vase jadne i tuzne živote. Najiskrenije vas sve zalim
M

Megaloman

pre 11 dana

Bravo. Biranje sudija je odraz nemoći, nesigurnosti u sebe. Evo ja bih pristao da sudi i ona ekipa iz Kupa uz dodatak Čovića kao delegata i opet ćemo ih dobiti. Ne mogu ni da zamislim da od njih izgubimo seriju. U fudbalu su izašli na nivo da imaju 5 puta skuplju ekipu, dva puta dužu klupu i ja bih rekao Partizanu: Ljudi birajte sudiju po volji, ne interesuje nas to. Mnogo smo jači i ne interesuje nas ko sudi. Ovako, oni birkaju sudije, ovi nas žestoko kradfu, a na komentarima čitam o njihovoj dominaciji. To ima samo na komentarima.
7

79

pre 11 dana

Pukl partizanov specijalista,koliko im je pobeda doneo.Pa ni ovo finale nebi igrali da nije njega.Čudi me da Zvezda pristaje na ovu lakrdiju.A tek momenat kas Savić ustaje i naređuje sudijama da isključe Ferela,to je ludilo!
Z

Zeleznik

pre 11 dana

Ne boj se. Tu je Jovčić, zvezdin "specijalista" da izniveliše stvari.
r

realista007

pre 11 dana

I ja se cudim kako Zvezda pristaje na nesto sto joj ne odgovara?! Svedoci smo svi da se zbog nje sva pravila menjaju i udovoljavaju!
m

merllin_pfc

pre 11 dana

Cuj naredjuje sudijama da iskljuce Ferela. Poslije nesporskog faula I tehnicke nema ko da ti naredjuje to he pravilo od kad se igra kosarka. Vidi se da kosarku pratis tek 10 godina Hehege
M

MOT

pre 11 dana

Savic ustaje i naedjuje sudijama da iskljuci Ferela wow sta sve ovde covek nece procitati. Kad napises ovakav komentar stvarno mora da nesto nije u redu sa osobom ne znam koliko godina imas ali prijatelju nesto debelo nije u redu sa tobom.
F

Figaro

pre 11 dana

Jovčić, kardum.... Očekivano fmp ništa ne prepušta slučaju. Kao Ilić u fudbalu. Što je sigurno, sigurno je.
A

Air Dogan

pre 11 dana

Drugu utakmicu sude Javor, Obrknežević i Koljenšić.
A

AV Partizan

pre 11 dana

Sutra se sa najvisih instanci u drzavi sprema pljacka Zvezda,po nalogu znamo svi kog coveka a taj covek nije Ostoja SNS
@

@@@@

pre 11 dana

Zašto bi vas on pljačkao? Koji motiv ima? Lupaš!
r

realno85

pre 11 dana

dokle ce ovom laznom ligom da upravlna slovenacki lobi u sprezi s limenim i telecom glavom?! Pukl dolazi s zadatkom na prvoj utakmoci da napravi cirkus, prazni halu, prekida i stvori uslove da se u drugoj utakmoci igra u praznoj dvorani. Licno sam bio na otvaranju prosle sezone protiv buducnosti u pioniru kada se unosi navijacima u facu provocira trazi incident, pa povlaci sudije u svlacionicu, prazni djelove tribina, zbog pominjanja sudija. kad se skaniralo javoru on a ne javor povlaci sudije u svlacionicu. neverovatan cirkuzant koji dolazi sa zadatkom bas na prvu utakmicu.
Y

Yes sir

pre 11 dana

Apsolutno nisam saglasan. Naročito na ono o pražnjenju dvorane. Tada dolazi do prekida od 1 - 1,5 sati. Igrači se ohlade, svašta im prolazi kroz glavi i šta se dogodi - ekipa koja je bila u naletu pada, ispražnjena je, momentum je otišao, a ona druga iskače iz kanala. dobija drugu šansu, novu utakmicu i preokreće. To je već poznat i oproban recept zvezdinih navijača. Nikada Partizan nije uspevao da održi momentum i da rutinski reši posle dugog prekida, koliko se ja mogu setiti. NEMA NASTAVKA UTAKMICE, samo 20 : 0 za goste, a za sledeću utakmicu bez prisustva gledaoca. Zvezda neće, pa dobro, Partizan proglasiti za pobednika finala i to je to. Ako bude suprotno i to isto se desi u Areni, onda sve isto uraditi u korist Zvezde. Zašto se prazne tribine? Zato što se htelo pomoći svom timu na nesportski način. Da se nesportski stekne prednost, a to gospodo onda nije sport.
А

А...

pre 11 dana

...ко би рекао? Окупљање Том Форд ганга.
Z

Zass

pre 11 dana

Šta vam je ljudi ko da je ratno stanje a ne košarkaška utakmica. Jednostavno ovo je samo sport i nek bolji pobedi.
A

AV ZVEZDA

pre 11 dana

Partizan sutra nece imati zastitu nikoga,igraci ce biti gadjani,pljuvani,kao glineni golubovi,a oni koji treba da ih stite ,citaj POLCIJA,nece naci put do hale,odjednom ce se zagubiti..sprema mu se sa vrha udar kakav nije zapamcen.,uostalom dal ste culi da je ijedan navijacv zvezde uhapsen od 2012 te?????????????cudno a?..
R

Raša77

pre 11 dana

U fudbalu ne valja Jovanović, a on sudi Ligu šampiona. U košarci ne valja Pukl, a on sudi Evroligu. Zvezda pametnija od cele Evrope, šta li je. Rukovode kriminalci u oba kluba. Kukali za prostorom u Areni, sad je Pionir njihov. De odlučite se više. Državne pare se ulivaju na sto jedan način u fk i kk. To što se malo zamaže u Partizanu odmah je problem.
d

d.g.

pre 11 dana

Videli smo Jovanovića protiv Voše i kao var sudiju. Što se Slovenaca tiče Boltauzer je pokazao njihov karakter.
A

AV ZVEZDA

pre 11 dana

Sutra se sa najvisih instanci u drzavi sprema pljacka Partizana ,po nalogu znamo svi kog coveka a taj covek nije Covic!
S

Sale Kg

pre 11 dana

Pažnja, pažnja! Opljačkaće nas kao što smo mi Budućnost! Kako god trebamo biti srećni što uopšte igramo finale, da nije bilo onoga čega je bilo, završili bismo ovu sezonu opet bez trofeja. Ostali bi na drvenom peharu za top11 EL!
P

Pobogu...

pre 11 dana

pa da nije bilo PLJAČKE, vi ne biste ni igrali sutra.
M

Mukiceee

pre 11 dana

Od najvisih instanci znaci Ostoja i ceo UO tvog kluba?
А

А...

pre 11 dana

...да није Остоја? Он је дефинитивно једна од највиших инстанци у Србији.
S

SSSR

pre 11 dana

Ti ne znaš šta si juče ručao,a znaš šta se sprema.PUKL,JAVOR,BOLTAUZER,RADOVIĆ.
@

@@@@

pre 11 dana

Onaj što vozi leteći automobil?
I

Igokea2

pre 11 dana

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
S

Sja

pre 11 dana

Panteri na aparatima.Što je babi milo to joj se i snilo.
D

Dzoni-1970-

pre 11 dana

Odakle si izvukao ovo niko ne moze da zabrani kako cemo da se zovemo? Od koga si to cuo?
@

@@@@

pre 11 dana

Zašto se gradi stadion od 1 000 000 000 € ako narod nema šta da jede? Šta će zvezdi 2 kluba u košarci ako narod nema šta da jede?
r

realista007

pre 11 dana

Procitas komentar i jedini logicni izbor kluba koji opisuje u komentaru je FMP! Ali ovaj drugi FMP.
K

Kup

pre 11 dana

Umesto što vas loži na to ko sudi, neka vam objasni što godinama ste u patosu, što vam obećava kule i gradove, a posle se sramoti po kultnim emisijama na Pinku... Priča o nekim sezonskim kartama, brojkama, a realno je da će vas na kraju biti za jedan pun pionir, što je i realan broj sezonskih karata... Ali, svako ovo finale postaje mučno, tenzije...samo da se završi, pa da se spremi narod za bitniji predstavu koja je 2 juna...žao mi je što tada nije termin jedne utakmice u Areni...
П

Па...

pre 11 dana

...са 25 трофеја слободно нека нас ложи. Ви наставите да уживате без трофеја, важно је да вас нико не ложи.
S

SilverSurfer

pre 11 dana

Ispostavilo se da sudije u Evroligi mogu da rade šta hoće i da prođu nekažnjeno. Što bi drugačije bilo u Aba ligi koja je na svakom nivou katastrofalno organizovana. Danas lova caruje svuda i što bi sudije u bilo kom sportu bile gadljive na istu. Teško dokazivo a krivica je moguća samo ako budu uhvaćeni sa suvarkom u džepu. U basketu postoji gledanje snimaka u fudbalu VAR a čini mi se nikad više diskutabilnijih odluka i u jednom i u drugom sportu. Sudije su uništile vaterpolo i rukomet. Na putu su da to učine i sa košarkom. Fudbal se još drži ali pitanje dokle će. Sudije su sebi dodelile glavnu ulogu. Imaju udruženja koja ih štite i deluje da mogu da rade šta žele bez ikakvih posledica. Uvek je važilo pravilo da je dobar sudija onaj koji se ne vidi na terenu. Danas su važniji od samog sporta u kom sude. Aba liga nema trojicu pristojnih sudija koji bi mogli da sude ovo finale. Jer, svaki u biografiji ima sijaset kardinalnih grešaka. To govori i o takmičenju.
A

AV partizan

pre 11 dana

Kako drugacije da nasa igokea2 pobedi
Z

Zeleznik

pre 11 dana

Koliko smo mi banana država i liga kada nam je glavna vest pred početak finala play off-a ko će suditi..... Niko ne govori o igračima, ne pravi analize timova po pozicijama, govori o košarkaškim stvarima..... Jezivo. A kao smo "košarkaška nacija". Još treba da sve bude uredu ukoliko neko ne pogine. Baš smo na niske grane spali. A i vi novinari ste delimično tome krivi, palite bre ovde ljude vašim podlim tekstovima.Pišite o košarci ne o suđenju.
B

Bgbg

pre 11 dana

Čovek sudi Evroligu i svima je ok samo nama ne valja?! Biće da nama ne valja mnogo šta drugoga a ne Pukl!
P

Pazi

pre 11 dana

Pa i Bultauzer je sudio EL pa je dokazano da je lopov.
G

Gostgost

pre 11 dana

Mnogo volim kad se pravite glupi i naivni a i vi znate da navlace za vas i da ih zato ne zelimo na terenu
A

Acke-stara škola

pre 11 dana

Sve, ali sve razumem. Ali strah i bezanje iz Arene u Pionir to nisam ocekivao, i sad neke price Pionir nas domaci teren, nasa kuća, pa sto napustise njihovu kuću, i kukase na Partizan zbog Arene.
q

qqzqq

pre 11 dana

slaba ce to uteha da ti bude kada vas budemo pometlali... vama je pionir strana zemlja a nama arena domaci teren... isto tako bi i vama arena bila prednost.
A

Acke-stara škola

pre 11 dana

Pa zato ste i izabrali Pionir samo iz straha jer u Areni su sanse kada ste domacini 50-50,u Pioniru su sanse za pobedu 70-30 za vas,ali nije ni fer prema onih 4000 sezonaca sto ne mogu da udju u Pionir, i ostalih koji bi dosli da gledaju, jer verujem da bi napunili Arenu sa 20 000 navijaca.

Kalčopolista®

pre 11 dana

Koliko moras imati nizak nivo moralnosti da kao delija kritikujes sudjenje u svim sportovima u ovom za njih “zlatnom dobu” Šta bi vi, da se igra 3 na 5 svaku utakmicu? Delije, delije, vaš moralni nivo je niži negomoralni nivo koje imaju prijateljice noći!
P

Pobogu...

pre 11 dana

I mi bismo voleli da nam sudije prelome utakmicu tako što će umesto Teodoiću tehničku, svirati tri slobodna za Tea, a onda isključiti vašeg najboljeg igrača zbog tehničke. To bi bilo sjajno, pa da vidim da li bi i dalje s...o po internetu.
m

matoriekspert

pre 11 dana

Nema onog zatvorskig čuvara iz Kragujevca, Ilića ili kako već? Jel ga Pudlica sprema za eventualnu majstoricu?
P

Pst

pre 11 dana

Placljivi javi se posle finala. Preturismo zemlju posle one tri ljudi kazu tesko bolestan covek. Nije mu do sporta. Kad ono promuljio glavu ponovo. Pocisticemo vas u naredne tri kao i u predhodnih.
A

Alo, alo

pre 11 dana

Fmp(ovce) da podsetim da kukanje u Evroligi i razna saopstenja ne prolazi zato ste vecito 16 na tabeli,kako sreće da Partizan dobije A licencu na 3 godine, i da saljemo samo juniore da igraju ovu Aba ligu.
Z

Zeljko 12

pre 11 dana

Ne znam cemu se nadaju ovi grobari, pa oni su jedva prosi Buducnost, u oba meca kuci teskom mukom i uz pomoc sudija, i sad kao pricaju o pobedi, na osnovu cega to temelje, mozda sto su prosle godine vodili 2-0 protiv Reala, i trebali ici na F4
A

AV partizan

pre 11 dana

Nista bez sudija ne mozemo da uradimo.
A

AV ZVEZDA

pre 11 dana

Covek se ladno potpisa av partizan.,..koliko jadno kad svog glavnog aduta,vlasnika kluba neformalnog povezujes sa PARTIZANOM?bedno i bolesno
D

Dzoni-1970-

pre 11 dana

Mozda su skinuli sliku AV sa zida rupe, pa zato, ali ne verujem da smeju to...
G

Gost9

pre 11 dana

Sramota.
Đ

Đukin fan

pre 11 dana

ABA je totalno kiks projekat gde igra realno par ozbiljnih klubova iz Srbije i ostalo nije vredno priče!!!Umesto kad već država sipa pare u Zvezdu,Oartizan a i eto sad Vojvodina i još neki klubovi da spakuju ligu od valjanih 12 koubiva Srbije koja bi realno posle ABC i ev Italije bila u vrhu Evrope sa pristojnom podrskom države i naravno sponzora kojih bi bilo sigurno,ovde samo sudije postoje van Srbije Ostalo duplo golo i tako godinama
D

DarkoSrbija

pre 11 dana

Tuje i Spartak,Mega,Fmp..pored Vojvodine,Zvezde,Partizana..mozemo za koju godinu imati i jacu ligu od Aba
m

maaaa

pre 11 dana

dzabe ce im biti i sudije,samo ce sladje pobede da budu...i vise ce se nervirati
d

dežurnikrivac

pre 11 dana

U fudbalu vam nije valjao Mažić , ne valja vam ni ovaj sada Jovanović a čovek sudi LŠ 🤷 .. U košarci svaki neuspeh , svaki poraz je zbog sudija 😑.. Prvo ih hvalite , a onda pljujete po njima sve kako vama odgovara .. najbolje da i u košarci sudi Pavle Ilić , da mu pomoćnici budu Vujadin Savić i mali Terzić ! 🤷
G

Gostgost

pre 11 dana

Zamisli, smetaju nam sudije koje nas otvoreno kradu i otvoreno navlace za vas. Bas nelogicno...
2

2 na 2

pre 11 dana

Ma jok, dobri su toliko da se svi na njih žale od ABA do EL klubova. Na Pavla se jedino vi žalite zato što i ne znate pravila.
G

Grobar Cacak 032

pre 11 dana

Jovcic i Kardum,cuveni av covic specijalci po potrebi..da su sudije sudile nromalno,zvezda ne bi rposla studentskic entar,posto je ono bila pljacka veka..Pukl nit smrdi nit mirise..Na prvu kovanicu napustiti parket dok sew ne isprazni hala..
G

Gost 978

pre 11 dana

A šta je bilo onda Partizan Budućnost 3 utakmica 🤣🤣🤣
E

Eskalator

pre 11 dana

Važi momak i onda vam sledi katanac od države Srbije.
@

@Gost 978

pre 11 dana

Isto sta je bilo partizan-Studentski prosle godine, ponasas se ko prvi put da gledas :)
H

Hit axaxaxaxa

pre 11 dana

Čuj ovo, "iniciranja kontakta za faul". Pa Teodosić to konstantno radi.
@

@@@@

pre 11 dana

Šta je sporno u iniciranju kontakta? Sastavni deo košarke. 100x smo to gledali po NBA i Evropi.
R

RealNo1

pre 11 dana

Чек, чек, чек. Огласили су се да је оштетио Будућност и сад суди финале? Награда за грешку.
G

Gle, gle

pre 11 dana

Nije ni pocela utakmica, ovi crveni vec u strahu, al to alibi ako Partizan pobedi, daj budite malo muškarci a ne samo cave neke, te saopstenja, te bezanje iz Arene u Pionir, te sad sudije,te Zoki te, Zoć, te Ostoja, te Tegi samo kuknjava neka, daj igrajte malo kosarku pa nek pobedi bolji.
V

Vojvodinaš

pre 11 dana

Ne piše se Zvezdi dobro.
P

Pobeda je resenje

pre 11 dana

Ko god da su sudije Partizan mora da dobije pobedi Zvezdu.
P

Paa

pre 11 dana

Sa ovakvim studijama i hoće.
S

Sima Arauho

pre 11 dana

Mozemo li da saznamo koji je sastav te "komisije"?!
D

Dzoni-1970-

pre 11 dana

Jadni Covicevi podanici, da ovo cita ko ne zna, rekao bi pa ove kradu, jadni ovi, a ono totalno suprotno, totalno navlacenje sudija u njihovu korist, navijaci na parketu nasrcu na igrace Partizana(doduse kad Naneli krene u kontraofanzivu krenu u rikverc), direktori mts-a gadjaju igrace Partizana stolicama, pa im gazda izbacuje zandare kad udju da zavedu mir...
B

Ben Akiba

pre 11 dana

Znači crta vam se da se tornjate u Kijev. Možeš misliti vašeg rumenog ponosa na geto divljaka. Sreća njegova pa nije admiral Nelson da ga podeseti da najjači ostaju.
V

VSVSVS

pre 11 dana

Da li je moguce da ne mozemo da dovedemo sudije iz neke strane lige za finale? Ovakvim izborom obe strane ce imati mogucnost da se oglasavaju nakon utakmice. Isto vazi i za fudbal. Pobedis i onda slusas kukanje druge strane nedelju dana, izgubis i dozivis transfer blama gledajuci svoje kako kukaju, jednom recju STRASNO.
p

pppp

pre 11 dana

Pa vi nameštate u fudbalu sudije mi u košarci.
T

TomFord1

pre 11 dana

Bravo Željko, dobar izbor.
Z

Zoki Nazzionale

pre 11 dana

Oberknežević - kao da sudi lično Ćoki.
R

Repac Plandište

pre 11 dana

Nisam ni sanjao da bi posle onakve pljačke sa Buducnoscu koju je i sama ABA priznala mogli opet da posalju specijalca. Kakva je to Ndrangeta mati draga. Sa ovim su se složili...
D

Dadada123

pre 11 dana

Pa mislim postoji li ovde u ovoj ligi ikakvo sankcionisanje.Javno se objavi da je covek napravio vrlo moguce i kljucnu gresku za dalji tok utakmice i daju mu da sudi finale.E svasta...
M

Mirt

pre 11 dana

Slobodno napišite, određene su sudija i za drugu, Javor, Koljensic i Obrknezevic.Sportski pozdrav
2

24.232

pre 11 dana

Postoji zivot i posle sudijskog posla...
G

Gost RS

pre 11 dana

E ovo već nije normalno. Javno se oglase da je napravio veliku grešku i daju mu da sudi finale!?
J

Junker

pre 11 dana

A drugi mec predvodi Javor. I to kad smo mi domacini. Zamsili sta ce biti kad oni budu domaci.
R

Realno istina

pre 11 dana

Da minuli rad ne ostane bez zasluzene nagrade.
c

czbg1

pre 11 dana

Pukl i Jovcic, pokusace da pokradu u prvoj odmah, ako ne cuvaju Javora za drugu..
Г

Геџа - Србијанац

pre 11 dana

Је л' долази Зоки Глава у Пионир, зна ли се шта? Питам за друга
P

PObogu...

pre 11 dana

Zvezda kreće sa -10.
G

GostO

pre 11 dana

Kojih -10? Pre ce biti -30.
G

GostO

pre 11 dana

Pukl se dokazao (jos jednom) protiv Buducnosti
Z

Zeljko aminovao

pre 11 dana

To je to, bonus igraci izabrani