(Reuters)
(Reuters)

Poznate satnice polufinala: Srbija u večernjem terminu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.08.24. | 23:43

Naši košarkaši sa Amerikancima igraju u četvrtak od 21.00. Francuska i Nemačka od 17.30

Određene su satnice polufinalnih duela na košarkaškom olimpijskom turniru. Organizatori su odlučili da se naša reprezentacija sastane sa Sjedinjenim Američkim Državama u večernjem terminu u četvrtak od 21.00, dok će domaćin Francuska udariti na Nemačku od 17.30.

Iako je postojao opravdan rezon da će Trikolori za sebe odabrati da igraju uveče, ipak će oni prvi na parket dvorane Bersi zajedno sa Pancerima. Najverovatnije da ima i do toga kako bi i publika sa druge strane Atlantika mogla da bodri svoje miljenike.

Izabrane vesti

Sutra sledi dan odmora za muškarce, dok će se košarkašice boriti za ulazak među četiri. Naše devojke se od 11.00 sastaju sa Australijankama. Nadamo se u identičan ishod kao i kod njihovih muških kolega.

Podsećanja radi, Orlovi su danas u neviđenom kambeku uspeli da posle produžetka pobede Kengure (95:90) i tako osiguraju novi duel sa Drim timom u Parizu. Na otvaranju grupne faze je branilac trona trijumfovao sa 110:84. Nadamo se da će ovog puta biti drugačije, mada će biti veoma teško.

Finale i utakmica za treće mesto se igraju u subotu, 10. avgusta. Finale od 21.30, dok meč za bronzu u 11.00.

KOŠARKA OLIMPIJSKE IGRE - POLUFINALE

Četvrtak, 8. avgust

17.30 Francuska - Nemačka

21.00 Srbija - SAD


tagovi

košarkaška reprezentacija SADkošarkaška reprezentacija SrbijePariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara