Kenan Evans (© Star Sport)
Kenan Evans (© Star Sport)

Povređeni Kinan Evans potpisao za Olimpijakos

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.24. | 14:38

Sada se postavlja pitanje da li ovo utiče na status Najdžela Vilijamsa Gosa

Iako je Kinan Evans doživeo tešku povredu kolena pred kraj sezona, Olimpijakos je održao reč i doveo ga iz Žalgirisa potpisao višegodišnji ugovor. U pitanju je igrač koji je imao izvanredan košgeterski učinak u Evroligi jer je u proseku ubacivao 17,3 poena u proseku.

Baš zbog tih brojki Evans je bio ubedljivo najbolji igrač Žalgirisa i kod trenera Maksvitisa i kod Trinkijerija. Međutim, povredu je doživeo u finišu sezone i veoma brzo je ustanovljeno da je u pitanju povreda ligamenata kolena zbog čega predstoji dugačka pauza. Već sada je jasno da će Amerikanac propustiti dobar deo naredne sezone, ali uprkos tome Pirejci nisu hteli da odustane od već ugovorenog posla.

Izabrane vesti

Verovatno je i to razlog zbog kojeg su doveli Luku Vildozu iz Panatinaikosa da popuni rupu u rotaciji i još više ojača spoljnu liniju trenera Jorgosa Barcokasa koji je ostao bez Ajzee Kenana koji je otišao u Crvenu zvezdu. Na sve to treba dodatni i skoro svakodnevne spekulacije oko statusa Najdžela Vilijamsa Gosa koji prema našim informacijama ostaje u crveno-belom dresu uprkos brojnim navodima da bi mogao u Partizan.

Znatno realnije je da Olimpijakos napusti Nikola Milutinov ili Filip Petrušev. O tome smo pisali OVDE.


tagovi

Kinan Evans

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara