"Draško Radović"
"Draško Radović"

Povratak elite u Čačak? Borac MOZZART Sport na pragu Superlige

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.03.14. | 15:01

Savlada li Smederevo Konstantin poslednje kolo biće puka formalnost

Draško RadovićUtakmica sezone za OKK Beograd i Borac MOZZART Sport pripala je Čačanima, koji su pobedom u pretposlednjem kolu Košarkaške lige Srbije zakucali na vrata Superlige. Kapiten Draško Radović, ipak, upozorava da mesto u eliti nije još osigurano te da je još rano za slavlje.

Ali, ističe i da je partija protiv Klonfera pokazatelj da Borac ide u pravom smeru.
"Igrali smo u Beogradu protiv kvalitetnog sastava, koji ima MVP igrača lige i iskusnog trenera, ali smo se na kraju mi radovali. Pobeda dobija na težini ako se zna da smo zbog povreda ostali bez Mandića i Dedijera, kao i Pantića koji je otišao u Grčku", kaže za MOZZART Sport kapiten Borca Draško Radović.

Izabrane vesti

Ipak, smogli ste snage i pobedili rivala ubacivši čak 93 poena?
"Dobro smo se spremali tokom sedmice, u datim okolnostima svako je morao da pruži i više od očekivanog. Svi igrači su bili na nivou i dali značajan doprinos pobedi. Zabeležili smo 11 trojki i imali 29 skokova. Nije lako ubaciti skoro 100 poena na gostovanju, 55 u drugom poluvremenu, a išle su nam i trojke kad je bilo najpotrebnije".

Borac MOZZART Sport je skoro obezbedio plasman u Superligu.
"Ako Smederevo dobije Konstantin i da naša poslednja utakmica protiv FMP-a praktično ništa ne rešava. U svakom slučaju treniraćemo ozbiljno, spremati se za poslednji meč sezone, a slavlje ćemo pomeriti nakon poslednjeg kola", zaključio je Radović.

Borac je trenutno četvrti na tabeli KLS sa skorom 16:9, a u poslednjem kolu igra protiv FMP-a.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

KLSKK Borac ČačakDraško Radović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara