(MN Press)
(MN Press)

Potvrđeno: Srbija dočekuje Grčku u Beogradu 22. jula

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 14:00

Biće to poslednja provera pred Olimpijske igre

Juče se pojavila inicijalna informacija, a danas je ona potvrđena. Košarkaška reprezentacija Srbije će poslednju proveru pred početak Olimpijskih igara imati protiv selekcije Grčke u Beogradu 22. jula.

Vest je prvi objavio uvek dobro obavešteni Aris Barkas sa "Eurohoopsa", a očekuje se da se uskoro oglase i iz oba Saveza. Poznato je bilo još od ranije da i jedni i drugi žele da imaju još koji test pred početak takmičenja, a Heleni su baš želeli da to budu Orlovi sa kojima su se sastali pre dve godine takođe u Beogradu u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Izabrane vesti

Bio je to istinski spektakl u Areni na kojem su jedan na drugog udarili Nikola Jokić i Janis Adetokunbo. Sada će biti u prilici da isto učine.

Podsećanja radi, "Greek Freak" je tada ubacio okruglo 40 poena, dok je Jokić stao na 29, a Srbija je trijumfovala rezultatom 100:94.

Do 22. jula, Pešićevi puleni će odraditi tri provere. Prva im stiže danas od 18.00 protiv Australije u Abu Dabiju, potom će im sutra u isto vreme na istom mestu protivnik biti selekcija SAD, dok će dan pre duela sa Grčkom, takođe u Areni, odraditi sparing sa Japanom.


tagovi

Pariz 2024košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija GrčkeJanis AdetokunboNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara