Truškin i Redenkov najbolje opcije

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.04.20. | 10:56

Stonoteniskih mečeva danas ima na pretek, a mi smo odabrali dva duela u kojima bi tradicija trebalo da se nastavi

Neobično vreme za ljubitelje sportskog klađenja i spas u vidu stonog tenisa. Tako u najkraćem može da se opiše stanje na meniju poslednjih nedelja, u vreme pandemije virusa korona, koja je paralisala najpopularnija takmičenja.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Izabrane vesti

Pingpong može da se pohvali sa tri takmičenja koja su danas na programu, a to su Liga pro Rusije, Setka kup i Masters liga A i B. Sveukupno, više od 60 mečeva od kojih su neki počeli u prepodnevnim satima.

Pažnju usmeravamo ka Pro ligi Rusije. Anatolij Truškin ukršta reket sa Olegom Nikiforovim (15.30). Anatolij je trenutno jedan od najstabilnijih tenisera u svojoj grupi u Pro ligi. Pretrpeo je samo četiri poraza na turniru, počevši od 5. aprila. Za to vreme odigrao je 23 utakmice. Protiv Nikiforova, Truškin stalno igra u aprilu. Ovaj protivnik je Anatoliju savršeno poznat. U aprilu je uspeo da ga pobedi već osam puta na deset dvoboja. Ipak, u poslednjem je slavio Oleg (9-11, 6-11, 11-8, 11-9, 10-12).

Nikiforov igra po sistemu toplo-hladno. Razmenjuje uspešne turnire neuspešnim. U jučerašnjim mečevima u jutarnjem terminu Nikiforov je uspeo da se izbori za tri pobede u četiri susreta. Već u poslednjem meču protiv Hajrulina bila je primetna ozbiljna recesija (3-11, 8-11, 7-11).

Podsetimo još jednom, Truškin je bio uspešniji na osam od prethodnih deset odmeravanja snaga sa Nikiforovim, pa i sada ima status favorita.

Drugi zanimljiv susret desiće se u istoj grupi. Od 16.00 sastaju se Ildar Hajrulin i Dmitrij Redenkov. Hajrulin je na svom uobičajenom nivou u Pro ligi. Ne dozvoljava sebi velike propuste. Periodično beleži uspešnu seriju. U poslednjih pet mečeva Ildar je dobio tri meča. Tokom 6. i 7. aprila Hajrulin je dva puta izgubio od Redenkova. Danas ima priliku za osvetu, mada bukmejkeri očekuju novi njegov poraz u međusobnim duelima.

Dmitrij Redenkov u trenutnom segmentu sezone, igra s periodičnim uspehom u Pro ligi. Na poslednjim startovima 7. aprila primećen je pad igre i rezultata. Samo tri od osam borbi uspeo je da reši u svoju korist. Protiv Hajrulina Redenkov redovno sastanči. U aprilu je već bilo deset rundi između stonotenisera. Dmitrij je uspeo da pobedi šest puta.

TOP 10 MUŠKARCI I ŽENE:

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara