Komentari na vest

Posao veka u Pireju! Saši Vezenkovu od Olimpijakosa 20.500.000, kuća, auto…

А

АХХААХХАХ

pre oko 1 mesec

ДОБАР ИГРАЧ АЛИ НЕ НАЈБОЉИ ТОЛИКО ДА ВРЕДИ ОВЕ НОВЦЕ
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Nazalost, po informacijama iz Grcke, Oly-i ce pustiti Pitersa a ostaviti Petruseva.
g

gost4321

pre oko 1 mesec

Sigurno su mu obecani minuti i uloga... A dolaskom Sase nece moci da mu to ponude. A on sigurno nece sedeti na klupi,pogotovo posle ovakvih partija. Tako da dolazi sigurno u Zvezdu.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Ja bi jako voleo da dodje, iskreno, ali kada vide kako igra, niko normalan ga ne bi pustio u ovom trenutku. Filip je realno NBA prospekt.
g

gost4321

pre oko 1 mesec

Sve to stoji... Ali Vezenkov ce igrati sigurno 30 minuta. A ja mislim da Petrusev nece biti zadovoljan sa desetak minuta. Ne deluje mi kao lik koji voli da sedi na klupi i da bude po strani.
1

10ticker

pre oko 1 mesec

Bezvezan igrac, to se vidjelo u Nba.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Žestoko preplaćen!!!Dobar igrač no plata realno duplirana da ga Pao ne akvirira!!!Moguce da ovo Zvezdi otvori Petruseva za povratak i to bi bio i kraj prelaznog roka za Zvezdu!!!
C

Covo reaguj...

pre oko 1 mesec

DJURISIC I PETRUSEV U ZVEZDU!
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Divlji suter,u odbrani ne postoji,na ofanzivnom skoku ga nema,defanzivno ne gradi svog čoveka,da zida igra leđima nema pojma,ne zna da iskoči na preuzimanje a pojačanje za titule nije...solidan EL igrač za oko milion po sezoni i to je to...bačene pare....za tu lovu mogli su dovesti pol dzordza,tobajasa herisa....
j

jaksjs

pre oko 2 meseca

ovo je posao veka samo za Vezenkova, za Oly nikako
D

Dzi

pre oko 2 meseca

22 za gospodina
D

Drmaos65

pre oko 2 meseca

Za Zvezdu bi bilo odlično da dodje Petrusev,koji je ovih par utakmica za repku odradio vrhunski. Jako napredovao u Grčkoj. Iskreno nije mi jasno tko pametan je odlučio dati ovolike pare za korektnog igrača,ništa vise od toga. Obzirom na silna pojačanja u svim timovima bit će vrhunska liga ove godine.
J

JSO

pre oko 2 meseca

Petrusev?
G

GrobarRS

pre oko 2 meseca

Vezenkov je dobar igrac ali ne vredi 20 m ima za svojih 28 godina jednu dobru sezonu ovaj ugovor je dobio isključivo iz straha Pirejaca da im Janakopulos neuzme i Sasu kao Slukasa da nije ovaj Janakopulos poludeo sa trosenjem para verujem da Sasa ne bi dobio vise od 7 8 m ukupno.Opet kažem Sasa je stvarno dobar igrac vrhunska ruka ali za ove pare on mora doneti Olyu evroligu i grcku ligu da napravi neki legacy kao Vasa i Larkin da dokaze da vredi tih para
A

Astoria

pre oko 2 meseca

"Ima dve kuće s bazenima, ima pet automobila ručne izrade, a s dolarima i sa zlatom ne zna šta će."
H

Hedi Lamar

pre oko 2 meseca

Ali nije se lažno stideo.
П

ПАРТИЗАНОВАЦ

pre oko 2 meseca

Звезди желим да састави што јачи тим, па да се сретнемо у финалу Евролиге. Стоп мржњи и међусобним препуцавањима. То је губљење времена и енергије. Не наседајте на манипулације и провокације. Шта значе 4 слова еС?
M

Mi vas

pre oko 2 meseca

Ne volimo a ne mrzimo to je razlika.
d

dežurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

ja zvezdu NE VOLIM , što ne znači da je mrzim ! Neko to ne ume da razume , neko ume 🤷
p

postic

pre oko 2 meseca

haa vi i finale
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

U 85% ekipa, igraci dobijaju stan/kucu i auto na koriscenje, sto pokriva klub. Kampaco i Vildoza su imali duplekse na BGH2O... Jedini ako decko resi da ostane u Pireju da zivi nakon karijere, ali i sa njim, Oly nije ekipa za titulu...
D

DDF

pre oko 2 meseca

Olympijakosu pored Vezenkova,nedostaje plej organizator igre
G

Gost326

pre oko 2 meseca

Sve to istina sto se tice igraca i stan/kuca/auto, ne znam sta je trebalo novinaru to da ubacuje ali ipak info sa deo ugovora, tako da nista strasno. Nego kad si vec probao da prebacujes nesto, iako jasno se davno zna kakav budzet iamte godinama, reci ti nama gde su bili smesteni Panter i kompanija, mozda delili sobu u studentski???
V

Vidi se

pre oko 2 meseca

Vidi se vase poznavanje kosarke, Oly ima sve da dodje do titule pojačali su se bas tamo gde treba i kako treba. Pazi oni su bili u finalu pre 2 sezone i to bez ovakvih sutera kao sada, Evans je dosao, Vildoza kojeg ako krene ekipa moze odmah da izdaje sa terena, cak je i Piters malo reci odlican, poziciju 5 ne treba komentarisati, dva centra koji su u top 6 EL.. Rano je da se prica ali ja vidim i verujem da ce Oly minimum na f4 cak i sanse da osvoje su velike. Pao mora da dozivi pad. Mnogo su poleteli, dva tri vezana poraza oni su gotovi. Real se nesto i nije pojačao.. Mojih F4 Oly, Fener, Monako i sad za to cetvrto mesto velika borba Barsa, Real, Pao.
z

za vidi se

pre oko 1 mesec

Vidi se da si kosarku gledao na televiziji.
S

Sumar

pre oko 2 meseca

Sad Partizan da dovede Milutinova.
B

Bida

pre oko 2 meseca

@Sumar, Milutinov produzio ugovor sa Olijem na jos 3 sezone,cisto da te obavestim klinac!
0

0505005

pre oko 2 meseca

zasto milutinov kad je moneke potpisao? 😂😂😂
L

Lola bekrija

pre oko 2 meseca

Precenjen igrač. Neko ga je ovde uporedio sa Panterom u smislu love koju prima, ali i učinak mu je sličan. Nipta specijalno, takvih kao on je pun evrokup.
Н

Нико као ја

pre oko 2 meseca

Куда иде овај свет!
g

gostNBG

pre oko 2 meseca

Kakvo bacanje para bez ikakve šanse da se vrate…
C

Covo reaguj....

pre oko 2 meseca

ODLICNO,AJMO SAD PETRUSEV U ZVEZDU!
g

gonpi

pre oko 2 meseca

Ajmo peteusev u zvezdu, milutinov u partizan i da srbija konacno avanzuje malo od ovih cirkuzanata... :-)
G

Gate 7

pre oko 2 meseca

@gonpi,,, Milutinov produzio ugovor sa Olijem na jos 2 godine,danas objavili iz kluba! Trener Olimpijakosa izjavio da ostaje u klubu jos 2 godine!
A

Ajao

pre oko 2 meseca

Kod normalnih klubova se sve zna samo se u Partizanu nikad ništa ne zna.
A

Aebre

pre oko 2 meseca

Pogotovo se kod vas zna kad doktor objavi excel tabele one njegove imaginarne.Mada je sigurno da se kod vas najvise zna a moze i apr da potvrdi da daleko vise para dobijate od drzave nego svi ostali sto preko saveza sto preko drugih kanala.
8

8-0

pre oko 2 meseca

@Aebre... Za razliku od vaseg kluba koji u 15 zadnjih godina osvojio samo JEDAN trofejcic,Zvezda uvek objavi koliko je koji igrac placen i koliki nam je budzet! U zadnjih 13 god, Zvezda potrosila 100 mil za budzete i osvojila 12 titula i odigrala 12 Evroliga, a vi iz igokeje u zadnje 3 godine spiskali cak 80 mil evra a izgubili cak TRI Triple krune i 8-0🧹 u svim derbijima u toku samo jedne sezone,tako da kad sve preracunas Zvezda je institucija za vas i 10 puta bolji klub,to je cinjenica!
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Hahahahahhahahahah pa Vezenkov bi pre 10 goeina u EL bio suvi prosek ako ne i ispod, a i sad na njegovoj poziciji ima mnogo boljih igraca, kakva pljacka Olimpijakosa da se i igrac sam smeje kad vidi sta su mu sve dali
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Nažalost to isto važi za košarku generalno. Čak i za NBA. Kvalitet je u baš velikom padu.
G

GostO

pre oko 2 meseca

Ne znam čemu ovakva bombastična najava, pa i Panter je u Partizanu imao skoro pa isto toliko. Doduše, on je plaćan van bužeta, tj. na crno, pa mu je ostajalo verovatno i više nego što će Vezenkovu.
p

punter

pre oko 2 meseca

je imao mesecno 3 miliona i dve kuce, jednu do 15-og a drugu do 1-og u mesecu...I vikendicu pored Stoje na Avali, jer nju rado slusa...Zato ne lazi da je imao toliko malo..pozdrav od grobara..pusaaaa
g

gargamel89

pre oko 2 meseca

Nije imao toliko Panter . Jednom sam bio iza njega kada je dizao platu sa bankomata ,cekao sam iza njega dobrih 45 minuta da mu bankomat izbaci sve pare . Dok ih je stavljao u crnu kesu,uspeo sam da prebrojim preko 7000000 eura !
g

gost4

pre oko 2 meseca

tebi Partizan u mislima i kad je vest o Olimijakosu
K

Kurkumin

pre oko 2 meseca

@Gargamel89 DA si video da nekom bankomat izbaci 7.000.000 eura haluciniras. Mozda si gledao dok je Ostoja brojao I isplacivao na ruke?
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Misko Raznatovic je objavio na tviteru Petrusev zavisi od Vezenkova. Kako vidimo Saša se vratio a ko i ne bi za ovako masan keš. Sad jos Filip da dodje u Zvezdu i da gledamo sezonu snova. Ne očekujem F4, znam da je tesko i u 8 ući ali svakako cu biti jako srećan! Kada bi me neko sada pitao ko su tvojih 5 ja ne bih mogao da se odlučim. Pazi ti te glave :Teo,Neda,Kalina,Šegi,DeDa,LeBranko, Petrusev, Mitar, Plavša, mali Kostić jbt pa jel Zvezda klub ili Reprezentacija? Jbg neko gradi Repku Srbije neko Repku Ujedinjenih Afričkih zemalja.
i

igor978

pre oko 2 meseca

Videćemo za 2-3 godine kako gradite “repku” , kad dugovi za porez opet narastu na 4-5 miliona EUR, ovi vaši matori domaći igrači se penzionišu a klinaca nema ni na vidimu (jedva po 1 na 3 generacije bude nivo za EL)….Dok Partizan gradi sistem i pravi od kluba FIRMU koja posluje zdravo, pravi novac od marketinga, ulaznica, promocija, vi i dalje buncate “Zvezda Srbija”, a sa druge strane 75% vašeg budžeta dolazi direktno od državnih firmi i grada Beograda…mozak vam zamađijan idiotskim floskulama korumpiranih političara i poltrona koji su postavljeni da vode sportske klubove, niko da stavi prst na čelo i zapita se šta će biti kada ovaj ne bude više bio na vlasti…Ali to je karakteristika glupe mase, razmišlja se samo o današnjem danu, kako da se napuni stomak i popije ladno pivo, ko da zamara mozak i da planira dugoročno…

darkobabic930@gmail.com

pre oko 2 meseca

@Igor938...,da li si ti normalan sta ti pises,Partizan radi zdravo i gradi sistem,koji sistem vi gradite,dovodjenjem 10 stranaca,to ti je sistem,gde su vam mladi igraci covece? Nemate vi nikakav sistem,odake vama pare,koji sponzori,koje karte,sta pricas bre ti mali.covece,da vam nije Drzave ne bi imali para da kupite dresove,zamisli vi gradite sistem,bozeeee
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Šegi, lebranko? 😂 daj druze ajde nalozen si okej, ali budi objektivan. Plavsic, Nedovic? Ne mogu dobaciti do 15 pobeda vec godinama.
S

Sumar

pre oko 2 meseca

Ako vam dodje Petrusev, i ne udjete u top 8, onda mozete da se odma ugasite, jer vam je ekipa daleko bolja nego prosle sezone.
G

Gost Pera Trta

pre oko 2 meseca

@Igor ahahahaha ovakav glup komentar skoro nisam pročitao.Je li dete a kome je NIS sponzor.Da li vi to prodate vise god karata od Mancester Junajteda kada zivite od prodaje.Da vam nije mozda Ilon Mask sponzor a ne neka sitna boranije od firmi i koje kakve kladionice.Druze dobro se zapitaj ko je glup prije nego sto to napises a kako je krenulo ti isti ljudi koji su ti ispirali mozak da ti kazu da je Pariz glavni grad Meksika ti bi povjerovao jos bi i nas u to ubedjivao.
Г

Гецо

pre oko 2 meseca

Малом Костићу није ту место, по твом коментару видим да си лимитиран. Костићу је место у ФМП да игра, не да греје клупу поред прекаљених кошаркаша!
@

@darkobabic930@gmail.com

pre oko 2 meseca

Kome objasnjavas, cak i da mu nacrtas mislis da moze da razume, pa upravo to sta prebacuje se odnosi na njih, operen im mozak totalno.
3

369963

pre oko 2 meseca

Svi se ozbijno pojacavaju za sledecu sezonu EL. Bice vraski tesko uci u f8, a kamoli u f4. Treba biti realan I ocekivati f10, a sve preko toga je veliki uspeh. Treba dozivati I factor srece I sprtski je nadati se.
R

Rh3

pre oko 2 meseca

Momak igra i zasluzuje sve ovo. Sakramento zbog sujete prve zvezde nije ni dozvolio da ovaj momak pokaze sve sgo zna.Sjajan igrac !!
M

Makks

pre oko 2 meseca

Ostali timovi ga takodje nisu hteli zbog sujete?
P

Pele magic

pre oko 2 meseca

Poredis foxa kao poentera i vezenkovaa ma daj bree
Č

Čekamo

pre oko 2 meseca

Filipe, dobro došao kući!
M

Moja Zvezda

pre oko 2 meseca

Ovo je sjajna vest. Sad su se stekli svi uslovi da se Petrušev vrati u Zvezdu.
P

PD

pre oko 2 meseca

Ne znam samo da li znate da Zvezdi treba košarkaški a ne fudbalski tim? Sa toliko igrača ( preko 20) može ladno i fudbalska ekipa da bude. Sportski pozdrav
4

400tr0

pre oko 2 meseca

Kojih 20? 😂😂😂
@

@PD

pre oko 2 meseca

Lani smo imali 5 igraca vise od vas a 5m manji budzet od vas, tako da leci komplekse na drugo mesto.
M

Moj Fmp...

pre oko 2 meseca

... i ja kao ponosni panter iz predgradja.
4

400t9t

pre oko 2 meseca

moje metle za rumenog turcina