Gasol, Reuters
Gasol, Reuters

Poruka Barse: Nemamo para koliko Gasol traži

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.20. | 17:14

"On je ambasador našeg kluba i mnogo nam je pomogao", kaže Đozep Bartomeu

Da li je ovo poruka Pau Gasolu da smanji potraživanja ili definitivno nema ništa od njegovog prelaska u Barselonu? Izgleda da je ovo drugo u pitanju.

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu istakao je da od celog posla neće biti ništa. Gasol se oporavlja o loma stopala i već je van terena u proteklih godinu i po dana.

Izabrane vesti

"On je osoba koja nam je mnogo pomogla. On je ambasador Barselone i predstavlja nas u SAD-u. On je zvezda NBA lige i Barselona bi teško mogla da plati to što Gasol traži", rekao je Bartomeu.

Takođe, s obzirom na to da znamo u kakvom je sosu fudbalski klub Barselona, teško je poverovati da bi neke veće investicije mogle biti prelivene u košarkašku sekciju. A dolazak Gasola bi bio ogromna investicija. Jer sve to - košta.

Visoki španski košarkaš van je terena od marta 2019. godine zbog preloma stopala i zato je propustio celu sezonu 2019/2020.

Najbolji košarkaš u istoriji Španije je slobodan igrač od prošlog novembra kada je raskinuo ugovor sa Portlandom za koji nije ni debtiovao zbog povrede.

Iako su prognoze jesenas bile da bi mogao da završi karijeru, Gasol ne želi da se preda i najavljivao je povratak na teren. Želja mu je da igra na Olimpijskim igrama sledećeg leta i zbog toga mu je potreban klub u kojem bi odigrao sezonu i vratio se u formu.

To očigledno neće biti Barselona…


tagovi

Pau Gasol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara