Mateuš Ponitka (© Mozzart Sport)
Mateuš Ponitka (© Mozzart Sport)

Ponitka i Smit ponovo zajedno, kod Dejana Radonjića

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.24. | 12:11

Doskorašnji igrač Partizan Mozzart Beta Mateuš Ponitka potpisao za za turski Bahčešehir

Rekao je Mateuš Ponitka za Mozzart Sport da je blizu novog angažmana, ali da ne može da nam otkrije ime kluba. Sada je i to poznato. Poljak karijeru nastavlja u Turskoj i to u Bahčešehiru kod Dejana Radonjića.

Naime, Ponitka će ponovo igrati zajedno sa Džejlinom Smitom koji je takođe došao u Bahčešehir iz Partizana. Obojica će igrati Evrokup, a sudeći po imenima koja stižu, jasno je da tim iz Istanbula ima velike ambicije naredne sezone u drugom po kvalitetu takmičenju u Evropi kada je u pitanju turska košarka.

Izabrane vesti

Podsetimo da je Ponitka došao u Partizan iz Panatinaikosa, ali na kraju se čitava priča završila posle samo jedne sezone. Poljak se uklopio u sivilo tima koji nije uspeo da ispuni ciljeve, a umnogome je uticala i povreda ramena pre početka sezone.

Sada je Ponitka očigledno spreman za nove izazove i sarađivaće sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde, Dejanom Radonjićem.

Podsetimo da je generalni menadžer Bahčešehira Nemanja Bjelica koji je pomenutu funkciju preuzeo ovog leta i veoma brzo sastavio izuzetno jak tim na papiru za Evrokup.



tagovi

Mateuš PonitkaBahčešehirDejan RadonjićNemanja Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara