Komentari na vest

Pomračenje Kevina Pantera - kapiten koji je nestao

T

Tomislav V

pre oko 1 mesec

Panter je samo delimični krivac za bledo izdanje ove sezone. Glavni krivci su Savić i Obradović. Igra bez pravog pleja ove sezone dala je rezultat. Ključni detalj je nedovođenjenje Ferela u januaru. Onaj ko je to uradio je veliki neprijatelj kluba. Plej Baskonije koji je pre par sezona igrao u Partizanu je na samo jednoj utakmici Evrolige imao asistencija kao Smit i Avramović za pola ili celu sezonu.
M

Morača

pre oko 1 mesec

Farel nije hteo da dodje kad je čuo da će da igra u proseku max 5 minuta. Odbio čovek da dodje i otišao u Budućnost.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Ovo oko Pantera može da napiše samo neko ko pojma o košarci nema. Prošlogodišnji Panter je imao u timu Lesora na koga su svi skupljali i samim tim njemu ostavljali više prostora. Imao je i Madara i Egzuma na pleju pa je bio odmorniji za realizaciju, a ove sezone se najviše trošio na prenosu lopte. Kao Grobar, NIKAD mu ne bih dao kapitensku traku ali računam da je Žoc htio tako iz njega da izvuče još više. Dobar igrač ali sa doziranom minutažom (što je Žoc prošle sezone i radio) i to je to. Za njegovu lovu mogao bi se dovesti i bolji igrač, da Ostoja nije zaratio sa zalizanim zbog gluposti i tako nam tržište suzio za 80% 🖤🤍
e

e

pre oko 1 mesec

Bolji suter onaj Mekgi ili kako se vec zove,iz Buducnosti,a i ne pravo stetu kao ovaj.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

@e A ne znam brate, nekako mi je čudan lik.....ne gledam ga k'o prirodnog šutera. Umije da ubode trojku ali mi je nešto nezgrapan. A da se za pare koje dobija Panter može dovesti bolji igrač to je sigurno.
b

bakin kolac

pre oko 1 mesec

Problem Partizana ove sezone lezi u tome sto je Zeljko pokusavao da igra NBA kosarku. Takav sistem igre gde se sve svodi na 1v1, sirok spejsing, gde petica obitava od treceg skakackog - trojke. Takodje taj moderan sistem doveden iz NBA po pitanju odbrane koji se forsira ne moze da prodje iz razloga sto za to treba pre svega poznavanje NBA sistema. U Partizanu, osim Amerikanaca + Kaboklo (delimicno Smajlagic - doduse on ima nizak IQ), nikada nisu tome ni prisli, stoga to ne moze da prodje. Mnogo bolje su izgledali u tzv. NEXT odbrani koju je prosle godine forsirao. Generalno celokupan NBA sistem, koji je zeleo ove godine da implementira na Evropskom tlu, ne moze da prodje. Stoga promasena sezona totalno.
p

pa da

pre oko 1 mesec

Ja pricam svo vreme ne ucinkovit za taj novac koji on uzima mizes komotno dva dobra igraca da imas. i da imas bolju ekipu. Stavis mu Lazica u defanzivi lik se pogubi ne moze nista da uradi. A imao je debelog kredita kod Rumenog kojeg je forsirao da zadnje trenutke i zadnje suteve poveri njemu ej jos kapiten. I koji je te iste suteve masio u EL i Aba ligi i groblje zahvaljujuci njemu izgubi nsjmanje 7-8 utakmica. Nema od njega nista.
g

gg84

pre oko 1 mesec

Ledeja ne volim, ali coveku je preminuo otac, ko je to prosao neka se seti kako mu je bilo tada, i da li je sa voljom isao da radi itd. Nije kosarka najbitnija u zivotu.

Mr 007

pre oko 1 mesec

Jedan je Kevin kapiten!
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Jedan jedini nema sta 😀
N

NR

pre oko 1 mesec

Panter je od Reala ugasen a Zek Ledej od smrti oca.
Z

Zveki982

pre oko 1 mesec

Glupo je da sve svaljujete na Pantera,gde vam je Ledej,Naneli,Smajli,Kaminski... videli ste nocas da jedan igrac(Jokic) kad ostalima ne ide tesko moze da iznese! Po meni krivicu rreba da trazite u nedostatku pleja i timske igre a za to vam je Zeljlo kriv!
0

09999

pre oko 1 mesec

NE DRAMITE. ZA EVROKUP CE VAM BITI ODLICAN
G

GostNezvani

pre oko 1 mesec

Činjenica je da je Partizan mogao da dobije sve tri utakmice da su igrači pogađali nepromašivo, bez obzira na suđenje i okolnosti. Tako je bilo i u EL na dosta utakmica. Verujem u Partizan. Verujem da će se naći bolji put.
B

Broj 1

pre oko 1 mesec

Kako neće,od izvora dva putića...
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

To je zbog toga sto je dobru odbranu postavio Janis na njemu. Dva igraca su uvek bila oko njega kada je primio loptu. Ivanovic ga je pustio da radi sta hoce prosle sezone.
z

zecm

pre oko 1 mesec

danas sam procitao vest da ga je Lazic izvadio iz dzepa🤣🤣
s

srka

pre oko 1 mesec

Ubedljivo najveći krivac i za ovakvu sezonu i za ovakvu sramotu i za Panterovu propast nije niko drugi nego gospodin Želimir Obradović. Kapa dole i naklon do zemlje za devet Evrotitula, ali juriti ceo prelazni rok Mirotića, a pritom uopšte ne razmišljati o dovodjenju krštenog plejmejkera je u najmanju ruku košarkaški zločin i utopija. Pritom se iživljavaš na Aleksi Avramoviću, koji jedini tokom čitave sezone pokazuje bar neke znake života za razliku od svih ostalih jedanaest igrača. Koji su samo fizički bili živi. Duhovno mrtvi cele sezone. Pitanje za Želimira, zašto?! Onda ti ostaje samo opcija da ti Panter igra pleja, koji jedini ima sposobnost da makar prenese loptu preko centra. I svi protivnici su to brzo provalili. Vršili snažan presing na njemu, sve vreme ga udvajali, fizički i energetski iscrpljivali i onda on treba da rešava utakmice. Nastavnik fizičkog u osnovnoj školi ne bi dozvolio da Kevin igra pleja, da bi ga sačuvao za ono što najbolje radi, a to je da bude košgeter. Kako u takvim Želimirovim kombinacijama. Onda kada je to uočeno, tri meseca pre kraja sezone doveden je Džejlin Smit, koji je trebao da bude plej, ali tada je već bilo kasno. Prema tome, Želimir je glavni krivac, jer je prvi pik prelaznog roka trebao da bude plejmejker, pa tek onda da se razmišlja o Mirotiću. Sada je sigurno to i njemu jasno, ali nažalost, naknadna pamet nema nikakvu vrednost.
s

srka

pre oko 1 mesec

Meni ove brojke ništa ne znače. Taman da je doneo Partizanu titulu u ABA ligi, da je odigrao najbolju sezonu u karijeri, ne mogu mu oprostiti što je svojom glupošću, sprečio Partizan da ode na finalfour u Kaunas, a ko zna, možda mu i oduzeo trofej Evrolige. Najiskrenije, mene ove domaće titule ne zanimaju. Ona što je meni bitno je da vidim bar još jednom dok sam živ Partizan na krovu košarkaške Evrope. Za razliku od nekih koji jure domaće trofeje, a ne lože se citiram na top 8 Evrolige, mi koji smo sa ove druge strane, a pogotovo mi iz starije garde, koji pamtimo evropske trofeje, finalfour-ove, imamo razloga da tako razmišljamo.
Ц

Цопе

pre oko 1 mesec

Ма извини стара кајло, баш си опасан. Јел се сећаш вашег првог кошаркашког трофеја '76.? Хахахахахахахахахахаха
2

210570

pre oko 1 mesec

Onda bolje se odmah ubi bice ti lakse.To ste prosle godine mogli da uzmete evro titulu samo vi mozete pricate kao i u fudbalu sto ste pobedili real sa nula nula ili mancester sa nula jedan.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ne znam koliko godina imaš ali je nerealno. Pa sad ćete opet imati pauzu od deset godina.
E

Eskalator

pre oko 1 mesec

Pazi i ja verujem da im nade za to pogotovu ako se ti i ta ekipa svučete u šorc, eventualno da uletite po milku za budžet, jer ova vaša legende trokira za par miliona. Nije dovoljno navukla ona druga legenda iz Čačka, a deluje mi da sledi špricanje posle besnila geto frajera.
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

@Цопе Partizan je zapravo svoj prvi trofej osvojio 1971. godine, titulu u Drugoj jugoslovenskoj ligi.
J

Japi

pre oko 1 mesec

Indijanac.
b

brine

pre oko 1 mesec

ma taj samo broji novce i čeka novi ugovor jer nigde drugde ne može da dobije toliko
G

GospodinDr. Terzic

pre oko 1 mesec

Ja mislim da se on cuvao za petu utakmicu
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

kako god mi bolje nemamo ...
D

Dejo TZ

pre oko 1 mesec

Prodas lesorta,exuma,madara,papaprtrua dovides neko drvo kaminskog i sto je nasjmjesnije od svegs udjes u sezonu bez playa,pa u aba2 ligi imas bolje pleymakere od ovog djeda smitha,daj prvog pleya koji razigrava ekipu oa ces vidjet koseve pantera.Ej panter organizuje igru pa taj ko osmislja to bi u kini dobio smrtnu kaznu
T

Tomiradi

pre oko 1 mesec

Brkate pojmove tj sta Panter treba da radi u timu. Ne treba onda da organizuje i gradi igru i da pravi sebi situaciju da postigne kos, vec tim treba da igra i da stvara akcije za njega. Prosle godine je imao Exuma, Lesora, Madara. . . Partizan je bio opasniji na mnogo vise pozicija. Ove godine promasena pojacanja, samim tim i losiji Panter. Kosarka je kolektivni sport, a ne idividualni, nema jos Panter carobni stapic. Ove godine je najveci krivac trener, kao sto je prosle godine najvise bio zasluzan za sve uspehe Partizana.
L

LM12

pre oko 1 mesec

ne brkaju oni nego trener
d

da dule v. bi sigurno

pre oko 1 mesec

sa ovom ekipom uradio nesto. jedini trener u istoriji koji je uspeo sa CSKA iz Moskve da ispadne jos u grupnoj fazi EL, dok je CSKA bio u rangu nba ekipa pa cak ih i dobijao na turnejama.
T

Torbicis

pre oko 1 mesec

Mislis na nosioca priznanja Aleksandar Gomeljski, najboljeg trenera Evrolige?13 ta u nizu? fajnal-for sa Partizanom 2010 ?Onaj sto je lansirao Divca,Danilovica,PaspaljaBogdanovića...i ja mislim da bi!
H

Hehehhelansieanje

pre oko 1 mesec

Bogdanovića je lansirao Čović kao što je lansirao i Kecmana
g

gde god da igra!

pre oko 1 mesec

uuuuuu
R

Reč je reč

pre oko 1 mesec

Kasni ljubav .Ne leže uplata ljubavi na vreme.😂
H

HOĆEMO OSTAVKE

pre oko 1 mesec

Žoc i Zoran mogu da idu iz kluba. Dovesti Trinkijerija.
D

Dejani

pre oko 1 mesec

Novine i slava te udare u glavu i onda umjesto da se boris da budeš bolji ti se opustis… jbg
N

Nou coment

pre oko 1 mesec

Kakvi god bili fudbaleri i odbojkasi Partizana su za kosarkase istog kluba gospoda.Ovi iz kosarke umislili da su neki igrači...
s

sve jasno...

pre oko 1 mesec

dobio jak ugovor, nema potrebe da se nesto raskida previse. pare lijezu svakako😆
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Neverovatno zvuči podatak da je zvezda u tri meča imala ukupno 106 bacanja dok je Denver za 6 utakmica imao 102. I onda neko kaže da moguće dobiti utakmicu u ovakvom mulju i sa ovakvim sudijskim kriterijumom. O tome Željko i Andjusic pričaju. Jedino merilo jeste Evropa kao što je uvek i bila i tu je Partizan deset mesta ispred njih u svakom pogledu. Ostanite mi zdravi grobari i volite klub u svakom trenutku jer to nas je uvek krasilo u odnosu na drugu stranu i ako već niste bili sigurni koliko su nas pokrali na terenu onda pročitajte između redova igrača i Željka jer je svako o tome govorio. Najvažnija bitka je u junu! Za spas Srbije a onda i svega ostalog a među njima i sporta.
U

U tom

pre oko 1 mesec

Spasu Srbije, tvoj klub evrope videti neće. U košarci će te igrati fibinu LŠ, a u fudbalu ništa,jer već godinama država vam plaća licence.
П

Па...

pre oko 1 mesec

...толико бацања је само Богдановић имао у једној плеј оф серији. Тада сте говорили да је нормално правити много бацања против доминантног играча. Сад одједном није нормално. Сећам се и пре пар сезона у ЕЛ да Макаби није извео ниједно слободно бацање против Звезде. А Партизан из ЕК изводио по 30.
B

Bijela

pre oko 1 mesec

imali ste u 3. utakmici 40 šuteva za 2, 20 više, pogodili ste samo 16. Da ne ležinzec i u tom grmu? Da ne pišemo o malom broju asistencija koje ste imali, tj. timskoj igri koju niste imali.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Mozes da ostavis isti ovaj komentar jos milion puta, to nece nista da promeni. Sudjenje je bilo jako dobro, i nije odlucilo nista. Evo, sinoc si imao nekoliko izmisljenih faulova za vas, i ne vidis da neko iz Zvezde kuka na sudije. A vi za taj faul-dva iz prve utakmice kmecite vec nedelju dana. A bacanja ne bi bilo da niste pravili faulove, jako jednostavno.
0

015

pre oko 1 mesec

Rodjeni pa mi smo i u Evroligi imali bolji medjusobni skor sa vama i ove i prosle godine, o cemu pricas prijatelju?
g

gostxxx

pre oko 1 mesec

U Partizanu imamo očito neki dublji veliki problem koji se krije. Nije u pitanju samo panter,veliki broj igrača stavom kako deluju nešto nije dobro. Kaminski u drugi red klupe,ne igra 3cu utakmicu nakon što je dobio ukor u drugoj. Ledey isto mrtav,Panter da ne želi da pogleda koš,ej...to nikad nije bilo. Aleksa u prve dve utakmice na kašičicu,a svi znamo šta je on mogao u ovakvim utakmicama. Andjušić tek šansa u 3oj utakmici,Trifa još gore..ne igra uopšte,..pored nekolicine kojih nema na radaru...Kažem ovo je nešto gore u odnosu trener igrači. Pozz od zvezdaša.

Bojank91

pre oko 1 mesec

Mada dobro, realno kratko je i trajala serija
V

Vlada T.

pre oko 1 mesec

Naneli… Puna posrška @jnunn21 od Tv Partizan i moje lično ime posle podmetnute hajke, sramne medijske kampanje i linča kroz koji je prošao jer se branio. “Ne može se u blato u belim rukavicama”.
K

Kevin kralj . Legenda Zvezde i Reala

pre oko 1 mesec

Hvala Kevine ! Tvoje Delije
1

12345ss

pre oko 1 mesec

Da se ne lažemo nije Panter kriv... ono što radi Zeljko je čist amaterizam. Svaka čast na titulama ali da ga trener Zvezde pocisti 6 puta uzastopno je samo dokaz da je Zeljko spreman za penziju. Alo bre 6 od 6... pa to nije bilo u istoriji srpske košarke.
3

321231321

pre oko 1 mesec

vazno je da su kikice tu, klasicna zena u crnom
v

vroom

pre oko 1 mesec

Branko nemoj da si kvaran, izvadi tog Kevina iz dzepa....
D

Dule vrati se

pre oko 1 mesec

Ovo su inače, DOBRI IGRAČI, koje bi Trinkijeri odveo na final4 a Dule i tamo odigrao značajnu ulogu. Ali onaj koji ih je i birao nije znao kako?! Možda je dotakao zenit karijere???
D

Dule vrati se

pre oko 1 mesec

Ovo su inače, DOBRI IGRAČI, koje bi Trinkijeri odveo na final4 a Dule i tamo odigrao značajnu ulogu. Ali onaj koji ih je i birao nije znao kako?! Možda je dotakao zenit karijere???
G

Gost 3828

pre oko 1 mesec

Taj jedva hoda danas...Gde da se vrati
D

Dule vrati se

pre oko 1 mesec

Ovo su inače, DOBRI IGRAČI, koje bi Trinkijeri odveo na final4 a Dule i tamo odigrao značajnu ulogu. Ali onaj koji ih je i birao nije znao kako?! Možda je dotakao zenit karijere???
L

Lale 86

pre oko 1 mesec

Ekipa je totalno nemotivisana i deluje kao da više uopšte ne veruju Željku. On kupuje navijače konstantnim hvaljenjem istih a blamira se po Beogradu sa decom od po 20 godina. Na žalost je tako, nije više to taj Željko i priča o zakulisnim igrama je čist alibi. Izgubiti 3 0 od ovako jadne Zvezde je ogroman neuspeh i to treba reći javno!!!
1

12345ss

pre oko 1 mesec

"Ovakva" ili onakva Zvezda je za vas institucija. Odvikavamo vas od gledanja košarke, kao što smo od fudbala
k

kaboom

pre oko 1 mesec

Kad se usudite da pisete o onome ko je najvise kriv, onda mozda i ubodete poentu. Ledej, Smajli, Avramovic...svi su oni losiji nego prosle godine! Zasto! E za to treba odgovor da da najskuplji trener u istoriji ABA lige koji je na pocetku imao i najveci budzet u toj ligi svih vremena! Ta prica o sudjenju je samo skretanje paznje sa sebe i alibi prica, da sakrije koliko je ove sezone promasio!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Neverovatno zvuči podatak da je zvezda u tri meča imala ukupno 106 bacanja dok je Denver za 6 utakmica imao 102. I onda neko kaže da moguće dobiti utakmicu u ovakvom mulju i sa ovakvim sudijskim kriterijumom. O tome Željko i Andjusic pričaju. Jedino merilo jeste Evropa kao što je uvek i bila i tu je Partizan deset mesta ispred njih u svakom pogledu. Ostanite mi zdravi grobari i volite klub u svakom trenutku jer to nas je uvek krasilo u odnosu na drugu stranu i ako već niste bili sigurni koliko su nas pokrali na terenu onda pročitajte između redova igrača i Željka jer je svako o tome govorio. Najvažnija bitka je u junu! Za spas Srbije a onda i svega ostalog a među njima i sporta.
1

12345ss

pre oko 1 mesec

Kada budete shvatili da ste vi samo jedan mali jugoivenski klub bice vam jasno zašto ste tz gde ste. Gubite u seriji 6:0 i vi opet tražite alibi u sudbinu. Pa kako vas nije sramota !?
P

Penzioner

pre oko 1 mesec

Prosle sezone Lesor je na jednoj utakmici izveo 21 slobodno bacanje! Pa sta? Vazno je da imate alibi i da ste srecni, sve su drugi krivi samo ne Žoc!
A

A da malo

pre oko 1 mesec

pises o tome kako neki igraci igraju odbranu, tj koriste faulove?! Ako do bonusa protivniku za tri od cetri faula das slobodna bacanja, ta prica o broju istih pada u vodu.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Ok, ali i u toj Evroligi na koju se pozivaš Zvezda i Partizan međusobno imaju nerešen skor. I šta je poenta tvoje priče?
S

Simao

pre oko 1 mesec

Ni ti ni tvoj trener ne kažete koliko je Zvezda bila hendikepirana ove godine sa povredama. Zato je i platila cenu u Evropi. Mada smo vas i tu dobili. E sad, mimo vaše kuknjave o suđenju, da su ti preplaćeni igrači Dožier, Panter, Kaminski, Smailagić dali svaki još po 2-3 poena na svakoj utakmici, ne bi bilo 3:0.Ali samo vi verujte vašem alibi treneru i alibi igračima.
e

e

pre oko 1 mesec

Samo sinoc, kad ste jurili minus deset ste napravili sest namernih faulova sto je 12 bacanja.To je naravno legitimno kada se juri rezultat,ali onda nemoj pisati gluposti.Takodje ste u prvoj utakmici isli tim sistemom,zato sto ste videli da ovi Zvezdini konstantno promasuju bacanja.Nemoj misliti da se niko na svetu osim vas ne razume u kosarku.
U

Urgija

pre oko 1 mesec

Pa i u Evropi smo vas tukli, znači i tamo nameštamo. Rođače 6 utakmica ste dobili po labrnji, ne dve ili tri ŠEST! Da imate obraza a nemate ne bi se javljao uopšte od sramote. Ima li sporta da vas neko ne krade??? Nikada nećete priznati da je neko bolji od vas. 3:0 u finalnoj seriji ima dugo da boli, a ponadali ste se.
B

Bracafaca

pre oko 1 mesec

Kad vec spominjes denver napisi i koliko je minesota imala bacanja. Preko 150, 10tak bacanja vise u proseku po utakmici! Majk meloun lepo rece na konferenciji, na neke stvari ne mozete da uticete a ko se razume u kosarku shvatice! A da covek samo cestitao i apostrofirao lose izdanje svojih igraca, nista vise to izgleda neki drugi trener bio...
m

ma kako da ne

pre oko 1 mesec

Borite se vi za spas Jugoslavije, jer ste JSD, a pusti ti Srbiju...
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

@Milojko Arsenic's , a šta je u junu?
D

Dexl

pre oko 1 mesec

Bravo ... Samo na ovo tvoje da dodam u seriji 3-0 Zvezda je imala 28 ????asistencija vise od Partizana...
Y

Yoyoyoyooy

pre oko 1 mesec

Razneli smo vas ali bukvalno......pocistili onako sportski i regularno.....i dosta vise sa dizanjem tenzija a to uporno radite a optuzujete Covica za to.....dosta vise.....Zvezda je mnogo bolja i to je to
B

Bida

pre oko 1 mesec

On i lefaj dva najgora igraca ove sexone
1

14

pre oko 1 mesec

Lazić i Panter su u finalnoj seriji postigli 25 poena, ali je Panter proveo 28 minuta više na terenu.
a

abcde

pre oko 1 mesec

Samo da se zna da Panter ulazi u sledecu sezonu sa ugovorom od 3,2 miliona. A Vi kako te?
Đ

Đeneral Draža

pre oko 1 mesec

Da se kao dugogodišnji navijač Crvene Zvezde malo osvrnem na finale ABA lige. Meni lično je najveći plus mirno i prilično sportski odigrano finale uz dobru navijačku atmosferu. Ne treba se previše osvrtati na kojekakva skandiranja, toga je uvek bilo i biće. Ukupno zaslužena pobeda Zvezda, na 0:3 teško se mogu naću uverljiva opravdanja pogotovo kad se uzme u obzir uzastopnih 0:6. Najveći minus i razočarenje meni su ponašanje i pokušaji objašnjenja Željka Obradovića, iz svake njegove rečenice izbija frustriranost, ne zato što je Partizan izgubio, nego što je on lično izgubio. Sramota je da igrači daju pristojne izjave, a trener takvog renomea i karijere ne može sportski da čestita i prihvati poraz. Iza svake čestitke dolazi teorija zavere, bez imalo samokritike. Kako objasniti da sinoć odjednom veliku minutažu ima Anđušić (zbog Nanelija?) i da, iako nije odigrao ništa posebno, bude bolji od Pantera i Ledeja zajedno. Čije su to procene i propusti? Tih detalja o dugom sedenju na klupi pojedinih igrača ima koliko hoćete. Osnovno je pitanje zašto je Zvezda imala mnogo veći motiv i energiju i pred tuđom publikom? Ovu glupost oko Nanelija i Lazarevića ne bih komentarisao osim toliko da ih treba žestoko kazniti ko je koliko zaslužio.
S

Samo Željko

pre oko 1 mesec

Glupo je nabrajati loše partije pojedinih igrača, jer nisu oni krivi što su uopšte i igrali i kad ih ne ide! Za par minuta što su igrali Anđušić i Trifa imaju bolji indeks od svih zvezda kluba, Ponitki nije data sloboda, već je predodređen samo za odbranu, koju je igrao dobro ali on je još bolji organizator i strelac. Dok Kaminski i Doužer gde god odu, biće prave zveri od igrača. Što se tiče Alekse, muka mi je od onih što ga pljuju. Čovek je lomio nos dva puta, nogu lomio, pre toga i ruku dva puta... On je sebe dao Partizanu maksimalno ali je neiskorišćen na pravi način. Jer, kada je u igri primeti se agresivnost ka košu i u odbrani, rezultat je bolji ali ga onda NAJVEĆI TRENER izbaci jer mu je nešto skrivio?! I sada se piše o Panteru?? Ne, pišite o onom ko je celu sezonu sj***o, ako smete!!!
S

Samo Željko

pre oko 1 mesec

Glupo je nabrajati loše partije pojedinih igrača, jer nisu oni krivi što su uopšte i igrali i kad ih ne ide! Za par minuta što su igrali Anđušić i Trifa imaju bolji indeks od svih zvezda kluba, Ponitki nije data sloboda, već je predodređen samo za odbranu, koju je igrao dobro ali on je još bolji organizator i strelac. Dok Kaminski i Doužer gde god odu, biće prave zveri od igrača. Što se tiče Alekse, muka mi je od onih što ga pljuju. Čovek je lomio nos dva puta, nogu lomio, pre toga i ruku dva puta... On je sebe dao Partizanu maksimalno ali je neiskorišćen na pravi način. Jer, kada je u igri primeti se agresivnost ka košu i u odbrani, rezultat je bolji ali ga onda NAJVEĆI TRENER izbaci jer mu je nešto skrivio?! I sada se piše o Panteru?? Ne, pišite o onom ko je celu sezonu sj***o, ako smete!!!
R

RadeSRB

pre oko 1 mesec

Brate šta nabroja za Aleksu.. ispada da je sklon samo povređivanju!!!
S

Samo Željko

pre oko 1 mesec

Rade nijedna navedena njegova povreda nije izmišljena,koje je zadobio na terenu!
M

Manche

pre oko 1 mesec

Treba Avramovic da predje u Zvezdu, da ne igra za gubitnicki tim vise. A i Zeljko ne voli domace igrace.
N

NN ja

pre oko 1 mesec

Samo da ostanu ovaj cirkusant i rumenoglu i za Zvezdu nema zime 🤣🤣🤣🤣
G

Gorostatopolus

pre oko 1 mesec

Akropolis Pioniros Pirejus Sferopolusa Zvezdanopolus Šestopolus Nulapolus Zeljkoglus bitkos kod Mordorus. Pravoslavus Pirejus Beogradikos
K

KAFIĆOPOLUS.TVITEROPOLUS

pre oko 1 mesec

Akropolis Pioniros Pirejus Sferopolusa Zvezdanopolus Šestopolus Nulapolus Zeljkoglus bitkos kod Mordorus
j

jan

pre oko 1 mesec

Velika su ocekivanja bila navijaca kada je Obradovic preuzeo Partizan,svi su odmah ocekivali F4,pa i osvajanje istog,a niko se nije tada zapitao da li su ti igraci kapacitet za osvajanje EL,iskreno,nisu zaista,a to su pokazali u ove dve sezone.
s

sa

pre oko 1 mesec

nije njegovo pomracenje vec izuzetna odbrana zvezde koja je spustila partizan na minimum
G

GORODTASOPOLUS

pre oko 1 mesec

Akropolis Pioniros Pirejus Sferopolusa Zvezdanopolus Šestopolus Nulapolus Zeljkoglus bitkos kod Mordorus
T

Tom Tailor

pre oko 1 mesec

kevine, kevine...znas ti dobro, kevine
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Gledam juče konferenciju za štampu Željka Obradovića, prolazi baba kroz sobu, vidi Željkovu epski depresivnu facu i kaže "ko je umro". Pao sam sa stolice.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Kakav bre kapiten i vođa.Ovaj bi pobegao za Ameriku posle prve plate koja mu zakasni,o sumnjivim košarkaškim kvalitetima u odnosu na njegovu godišnju platu da i ne govorimo.Kapiten mora da bude domaći igrač.
r

reb8888

pre oko 1 mesec

...zanimljivo da je i branko lazic dao 25 poena, uz 50% suta za 3. a posto mi je ovo prva poruka posle finala, mislim da je davidovac trebao da bude mvp. jago za malo da pokloni pobedu partizanu svojim potezima u poslednjih 5 minuta...
B

Burek

pre oko 1 mesec

Sve je rekao Ratko Varda danas, pročitajte na Telegrafu
n

ng

pre oko 1 mesec

samo zelimir nije kriv,nastavite tako
Г

Гос'

pre oko 1 mesec

Зезно се кад је остао прошле године требало да оде, било је тад право вријеме. Да се није десила она фрка у Мадриду био би златним словима уписан. Вако ће бити само као један од..
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Neverovatno zvuči podatak da je zvezda u tri meča imala ukupno 106 bacanja dok je Denver za 6 utakmica imao 102. I onda neko kaže da moguće dobiti utakmicu u ovakvom mulju i sa ovakvim sudijskim kriterijumom. O tome Željko i Andjusic pričaju. Jedino merilo jeste Evropa kao što je uvek i bila i tu je Partizan deset mesta ispred njih u svakom pogledu. Ostanite mi zdravi grobari i volite klub u svakom trenutku jer to nas je uvek krasilo u odnosu na drugu stranu i ako već niste bili sigurni koliko su nas pokrali na terenu onda pročitajte između redova igrača i Željka jer je svako o tome govorio. Najvažnija bitka je u junu! Za spas Srbije a onda i svega ostalog među njima i sporta.

pancevac992

pre oko 1 mesec

kme kme kmee
G

GostO

pre oko 1 mesec

Da vi niste pravili faulive, ne bi bilo bacanja. Moze da bude i 100 bacanja na jednoj utakmici ako se prave faulovi. Dosta tih bacanja je napravljeno u poslednjim cetvrtinama kad ste jurili rezultat pa namerno faulirali. Poenta je da sem 1-2 faula koji su poklonjeni Zvezdi u prvoj utakmici, sudije nisu uticale na rezultat. A ako ste vi izgubili 3 utakmice zbog 1-2 faula, o cemu onda pricamo? Nemoj da si smesan.
1

14

pre oko 1 mesec

Metla!
B

Broj 1

pre oko 1 mesec

Hahahahahahahah,ovakvu demagogiju samo vaš mozak može da svari!Pa da nije toga što treba da "izgubi " bitku u junu igrali bi utakmice za opstanak u aba a ne Evroligu prijatelju,i ne maštaj džaba,vreme Borisa Tadića se neće vraćati nikada,ko god da dobije ili izgubi bitku.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Pa vi nemojte da bijete toliko pa nece biti bacanja, Anđušić našao da proziva ciji je svaki faul bio vise nego ocigledan. To vam je samo odlika nemocnih ekipa, ne znaju kako da zaustave protivnika pa biju do besvesti. Jedno je igrati jaku odbranu a drugo je biti grub i samo tuci, gledan Pantera pa onog Smajlija...svaka odbrana idu ramenom i glavom u protivnika pa se posle cude kad im sude faul. Kaboklo svaki put siri noge i saplice protivnike, Mitrovica vise puta sapleo juce, Nedovica na prosloj...ma presmesno.
t

tajm-aut

pre oko 1 mesec

Fudbal sam odavno prestao da pratim a ovoh dana me ni basket više ne znuma.
p

prti

pre oko 1 mesec

A ni vaterpolo, mozda odbojka ?
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Uradio je sta je uradio!? Idemo dalje! Obradovic je sve preuzeo na sebe kao krivca uz veliki skolu,zasto skolu sta se desava/lo/? Svi nesto okolisu!Recite sta je bilo kako zasto i pecat na sezonu i aj nanovo!!!!
M

Mk

pre oko 1 mesec

Nek se tornja iz Partizana u paketu sa Obradovićem, dosta mi ih je više. Neverovatno da covek sa toliko iskustva i osvojenih titula, selektuje tako loš tim. Pare nisu problem, bilo je para. Problem je nedostatak organizatora igre, nasem treneru je izgleda fetiš da dovodi igrače kojima plejmejker nije osnovna pozicija, kao Exum prosle godine. Covek je klasicno nisko krilo i to igra u Dallasu. Avramović i Panter bekovi, on im da loptu da je tapkaju 16/24 sekundi napada i onda panika na isteku, uvale nekom kosku ili sutiraju preko ruke. Mogla bi da se uradi i analiza Zeljka Obradovića od nekog stručnog analitičara, pa nije ni on svetac pa da ne sme nista da mu se kaže. Npr.zasto Partizan ni posle 3 godine nema prepoznatljivu igru, izgrađene akcije itd?
I

IskoAlarkon

pre oko 1 mesec

Zato sto je zao covek i pakostan,svetio bi se i gledao na sve nacine da naskodi tom nekom,bilo je situacija i na konferencijama gde mu se postavi pitanje a on se ljuti zamisli tekst ceo kada bi neko napisao
R

Rajaram

pre oko 1 mesec

Bravo,e na ovo treba da odgovore i Savic i Obradovic,a ne nekakvo moralisanje tipa znaam ja,slusajte mene,ja sam čist itd..vristi na domace igrace,Aleksa vise na klupi..
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Nek nije nestao s blagajne!!!Tu bije po 150.000 € mesecno i ne labi ništa!!!Doduse nije jedini,plejada stranaca ima u ekipi i klepaju svakog meseca žestoke pare a učinak duplo golo!!!Odgovirnih nema tako da vozi bez kočenja!!!Do ambisa
7

71717

pre oko 1 mesec

AHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHA I.JOS JEDNOM HAHAAHAHAHAHAH... AU Koja tuga navijati za partizan haahahahahaa
n

neshha

pre oko 1 mesec

A da se malo isprati onaj sportski princip da igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli???Svi govore o Panteru i Ledeju,a niko od novinara da spomene kako je Zvezda igrala fenomenalnu odbranu na njima i kako je Janis takticki perfektno spremio ekipu!
p

pixi1010

pre oko 1 mesec

Tako je od slova do slova!
R

Ralentsakus

pre oko 1 mesec

Kako su vam lepo bacili prasinu u oci, a vi niste hteli jednosyavno da prihvatite, da je lik direktno kriv sto niste otisli na F4, a uz to i zelimir. Totalni promasaj i fijasko! Ja kao Zvezdas zelim da ta kamarila zauvek ostanr u partizanu! Garanti nasih titula!
J

Ja pa ja

pre oko 1 mesec

To je Žocov veliki adut,kakav trener,takav i kapiten.
I

I ono što je

pre oko 1 mesec

najgore za Partizan Panter će biti tu i sledeće godine. Nije lud da ode jer zna da nigde ne bi dobio ni pola od onoga što zarađuje u Partizanu.
P

Prti

pre oko 1 mesec

Ako vam je za utehu igrace tu i sledece godine jer 3 milke mu nece dati niko normalan.
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Bez brige, stiže Majkl Džordan iz najboljih dana.
м

ма то је

pre oko 1 mesec

ипак завера,јер је он играо и за Звезду а сад је капитен Партизана и капитенски се понашао,није хтео да се поздравља пре утакмице са играчима Звезде,игра за кикирики наравно,какве паре,ту је из љубави.
M

Milano2

pre oko 1 mesec

Pljujete pantera i ledeja a ne govorite o tome zbog kog razloga su oni losije igrali nego prosle sezone,kao i zbog cega su ocajno igrali smailagic,kaboklo,kaminski i douzer.da ne pricamo o ocajnoj igri alekse avramovic.to nisu bili uopste isti igraci sa pocetka sezone.iskljuciva krivica je zeljka obradovic koji je unistio sve sto je moglo da se unisti.zasto o tome ne pisite.
B

Bolje

pre oko 1 mesec

Da pisu o Ostoji, on produzio ugovor i povecao platu Panteru nije Obradović.
n

nidza1981

pre oko 1 mesec

sledece sezone ce igrati bolje, zasto - jer mu istice ugovor i treba se prodati opet... Verovastno je i on sokiran parama koje je dobio i lepo se uljuljkao... Pravi placenik a to sto nas narod uvek ima trip kako stranci 'osecaju' klub je nasa zabluda... Takav je mozda svaki 50i
T

Terza magico

pre oko 1 mesec

Kako ide ona pesma..."tebi je zivot dao sve, a meni Kevin panter je...". Emocija😁😁
A

Av partizaan

pre oko 1 mesec

Aco pomagaj nam
A

AV + AV

pre oko 1 mesec

Pa poslao sam vam Andru pre tri godine, šta vam još treba?
M

Manolas

pre oko 1 mesec

Nije on kriv niposto sto je sam celu sezonu morao da igra beka i playa. Tukli su ga protivnicki igraci jer su znali ko je glavni igrac a opet je ove sezone najbolji utisak ostavio. To sto se nije doveo Marinkovic pa da ga rastereti malo pitajte Savica,to sto je Andjusic bio bukvalno poslednja rupa na svirali i beskoristan cele sezone pitajte Zeljka. Niste fer prema njemu a donio vam je trofej prosle sezone posle 10 susnih godina kad igraci Zvezde nisu imali resenje za njega. Kamo srece da i mi imamo jednog pantera. Pozz
G

GostO

pre oko 1 mesec

Ajde sto znamo da si Grobar, ajde sto se lazno predstavljas kao Zvezdas, ali da kazes da i Zvezdi treba igrac kao Panter? Neka, hvala, ne treba! I ovom smo jedva docekali da vidimo ledja!
R

Realno, raspala se ekipa

pre oko 1 mesec

Nemaš nijednog plejmejkera u ekipi, jer ni Panter, ni Smit, ni Aleksa to nisu, a realno nemaš ni centra jer Kaboklo, Smajli i Kaminski isto to nisu. Željko, nije imao lošu sezonu, nego je čovek katastrofalan.
G

Guh

pre oko 1 mesec

zato uzima narodne pare ne pita
P

Padinjak

pre oko 1 mesec

Nemojte novinare ozbiljna pitanja u vezi košarke. Partizan sinoc procenat šuta za 2 jedva 40%, a najbolji bek šuter tima, kapiten celu seriju ima procenat šuta 25%. Panter 2024. u Euroligi loši procenti. Nije sve Panter kriv, kriv je Lazić mudrom odbranom, a postoji i odgovornost trenera koji koristi Pantera i tim na način koji očigledno ne leži ekipi. Ali pusti to, daj da pricamo kako je sve zavera, jer Partizan u ABA ligi nije nadigrao samo ko se Partizana uplašio.
o

olegunnarsoljskeeer

pre oko 1 mesec

Kako ocekujete da igra, covek imao ponudu barselone na leto i vi ga niste pustili, ove sezone se vidi da je pukao na svim frontovima i da mu se uopste ne igra, ovako rade igraci koji nisu zadovoljni u svom klubu.
T

Toole

pre oko 1 mesec

Pomracenje za njega od 3,2miliona od sledece sezone
p

pace

pre oko 1 mesec

nije ni cudno sto je cela ekipa nazadovala ove szone jer smo jedina ekipa u el koje nije imala plejmejkera douzer to nije kao ni avramovic i jaramaz nama treba igrac koji ce da razigrava ekipu i igrac sa asistencijama tipa mekintajera brauna a mi godinama nemamo takvog igraca
Z

Za 79 minuta

pre oko 1 mesec

Čovek imao 1 asistenciju.
J

Junker

pre oko 1 mesec

I isto poena koliko i Lazic uz vise minuta i losiji index. Al najjaca scena sinoc u 4/4 kad krece avangarda da peva “U boj krenite junaci svi” i bukvalno staju nakon tih 5 reci i tisina…
V

Vukasin Lukic blok 70

pre oko 1 mesec

Imamo navijace koji jedino tu vrede u celoj prici, a eto mi i sa takvom podrskom ne mozemo nista da uradimo... Imamo najskuplje sezonske to nam je verovatno hvala za svu podrsku. Imamo trenera koji vise prica nego sto radi, koji je poznatiji po provodu u Beogradu sa klinkama nego po rezultatu... ulazis u 4tu godinu na klupi Partizana sa jednom titulom... a u svoju 7mu godinu bez nekog konkretnog rezultata? Za saradnike imas Ostoju koji je sendvicar, Loncara koji je pobegulja, kapiten nam je bivsi igrac Zvezde, drugi organizator igre navijac Zvezde, klinac Trifunovic Zvezdin klinac, kako mi sa takvim ljudima bilo sta da uradimo? Sa druge strane stranci nam prave haos, ne znam sta koriste, ali su svi skloni skandalima, svako malo ih neko isprovocira, pa cekaj jel realno? Brukate nas!
c

cirkus JSD

pre oko 1 mesec

bravo, jedan realan komentar a ne samo kmecenje o svetskim zaverama
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Sta je ovo od jutros Brezovac ??? Naknadna pamet ??? Nesto najgore sto novinar moze da radi je to..., ovo sto od jutros radis, pa to svako od nas citalaca moze, udri i opleti po svakome, valjda bi pravi novinar tokom sezone trebao ukazivati na probleme i greske, a ne pisati o 250 akcija,o suzama zocovog kuma, o odeci lesorove supruge, o video pozivima i proslavama...valjda ce biti pusten komentar,ili ce se kolega kolegijalno stiti,za nicije dobro
S

Sikter

pre oko 1 mesec

Metla bre 🧹
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Kao što sam rekao juče Panter je dobar igrač ali šuter, ne može on i da iznosi loptu i da kreira napad a potom i da šutne. Da to moze igrao bi u nba a ne ovde. Prošle godine je imao podršku madara i exuma koji su kreirali napade. Ove sezone je zamišljeno da to bude dozer ali čovek je zalutao. Los selektovan tim, loša hemija takav i rezultat. Na leto rešiti se velike većine igrača a pokušati dovesti igrače koji osećaju klub poput Lučića, Marinkovića, Lovernja, Dimitrijevića koji takođe navija za Partizan i na želji i energiji graditi tim.
O

O cemu ti pises

pre oko 1 mesec

Ugasiti klub i tacka

Realno123

pre oko 1 mesec

Hvala mu jer kad god je bio na terenu nasa prednost je rasla
A

Ahahahaahaahah

pre oko 1 mesec

Ma dobro to, nego gde nestade Ostoja, nesto mi se cini da ubrzao korake posle utakmice kada ga navijaci poceli prozivaju.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Kao što sam rekao juče Panter je dobar igrač ali šuter, ne može on i da iznosi loptu i da kreira napad a potom i da šutne. Da to moze igrao bi u nba a ne ovde. Prošle godine je imao podršku madara i exuma koji su kreirali napade. Ove sezone je zamišljeno da to bude dozer ali čovek je zalutao. Los selektovan tim, loša hemija takav i rezultat. Na leto rešiti se velike većine igrača a pokušati dovesti igrače koji osećaju klub poput Lučića, Marinkovića, Lovernja, Dimitrijevića koji takođe navija za Partizan i na želji i energiji graditi tim.
F

Francheskoli

pre oko 1 mesec

U lov se ide sa gladnim psima,ovaj je vec dosta sit,dve godine po 2 miliona i sad treca 2.5...
b

bole ga

pre oko 1 mesec

ali mu je plata veca nego prosle
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Grobari sad znaju zašto smo jedva čekali da ode iz Zvezde. Doduše kod nas je igrao za 9 puta manje nego u Partizanu. (300k). Mogu da zamislim kako je njima.
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Štetočina klasična. Uhvati loptu i ispucava, kako stigne, gde stigne. Odbrana 0, asistencije takođe katastrofa, ozbiljno limitiran igrač. Ne znam čime je zaslužio da bude kapiten i nadam se da će sa Obradovićem da ode što pre
2

2305

pre oko 1 mesec

do juce ga dizali u nebesa nije vama lako
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Mala mu plata. Ima samo pola Zvezdinog budžeta.