Komentari na vest

Pol Pirs udario na Evropljane: Niko ne smatra da su čvrsti, posebno ne Francuzi

n

neka pole

pre oko 2 meseca

Skoluju ih Doncic i Jokic.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Pol Pirs je primitivac ogranicenog obrazovanja i jos ogranicenijeg recnika. On i evropska kultura su dva dijametralno suprotna pojma.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Увек се слабија одбрана играла у НБА него у Европи.Црнци јесу физички јачи од Европљана,ал само на тренутке играју јаку одбрану,кад се ломи резлтат и када је важна текма,90% тралала.Па први ми са Жељком,Дудом и Пешићем све што смо освојили је било на одбрану.У Европи утакмице +- 150 кошева,у НБА +-200.Када сте видели да играч излази са 5 личних,сада је то реткост и у Европи.Иде се ка атрактивности кошарке,људи више воле да гледају шутеве,пролазе,закуцавања него рвање.Напад побеђује одбрану,тако је и у фудбалу.
M

Ma hajde, nemoj

pre oko 2 meseca

Ne sviđa mi se ta generalizacija gde su kao belci mlakonje, mekani, a crni ljudi su neki snagatori, nadljudi, kako da ne. U samo dva sporta su tako drastično izražene dominantne rasne ratličitosti: atletika i plivanje. U atletici je crna rasa dominantna zbog lakših kostiju i izduženijih, vretenastih mišića, dok baš iz tog razloga im ne ide plivanje. Mislim da im ni gimnastika ne godi previše bez obzira na velike uspehe one afroamerikanke Simon Bejls. To je samo izuzetak od pravila. Takođe, žuta rasa je dominantna tamo gde treba izuzetan refleks i najveći fokus, stoni tenis, badminton, borilačke veštine i slično. Dakle bez veze mi je to od strane ove dvojice, pogotovo što ja Pirsa i nisam doživljavao kao mnogo žestokog i čvrstog košarkaša. Više su mi to bili, Rodman, Meloun, Džabar, Pipen, Šakil, Juing, Robinson i dr.
D

Da da kako da ne

pre oko 2 meseca

U boksu sve belci najbolji ikada? Sve i jedan koji je išta znao je bio tamnoput, neću da računam onu prevaru od klička, jer to nije bio boks.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Ne zna se ko je veca budala, ovaj ili kendrik perkins
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Perkins definitivno ima luđe izjave.
H

Hsjshygjg

pre oko 2 meseca

Ali sto Pirs za primer daje Grinovo davljenje Gobera. Pa to sam mogao i ja da uradim, sa ledja, na Bugarina da uhvatim za kragnu i da drzim dok ne razdvoje. Zapravo ne bih mogao to Goberu jer ne mogu da mu dohvatim vrat, ali eto, mogao aam Grinu recimo sa ledja tako. A malo sam jaci od kisele vode iskreno. Kakva glupost
B

Bjelica

pre oko 2 meseca

Je pokazao njegovom sunarodniku kako se hvata u kragnu.
A

Ako ćemo realno

pre oko 2 meseca

Da su pravila u košarci iz devedesetih, Evropljani se ne bi videli, bili bi oni tu, ali ni približno ovom uticaju koji trenutno imaju. Takođe igrači poput Karija, KD ne bi imali ovakve karijere, jer se i ovako povređuju redovno, a da se igra kako se igralo, ne bi dve sezone sastavili zdravi. Takođe i AD, tek on što se ne bi naigrao. Mekana je cela liga, ali onaj mali iz Atlante, pa Dončić, pa ovaj Vembi ne bi videli parketa devedesetih.
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Što Jokiću nije Grin uhvatio kragnu? Nego našao meko pa gura i...
M

Meres

pre oko 2 meseca

Ovog majstora treba upoznati sa Jokićevom braćom, promenio bi mišljenje za 2min!
H

Hahahahahahahaha

pre oko 2 meseca

Koja bre Jokićeva braća, iskompleksirane seljačine i jedan i drugi, Jokić je isto alfa seljačina samo je mirniji od njih. Da im dođe bilo koji crnja njihove konstitucije, da vidiš kako bi bežali.
@

@hahahaahah

pre oko 2 meseca

Pa dosao je crnja, Moris, koji je slican Jokicevoj gradji, pa ga posle 'susreta' sa Jokicem nije bilo na terenu mesecima..
k

kojotski

pre oko 2 meseca

Vidi ovog baticu...after je u Mirijevu.
K

Kleo

pre oko 2 meseca

Neka neko pojasni ovom cirkuzantu da je tema kosarka, a ne boks.