Aleksej Pokuševski (© AFP)
Aleksej Pokuševski (© AFP)

Pokuševski stiže u Partizan Mozzart Bet

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.24. | 08:53

Reprezentativac Srbije pojačaće redove crno-belog tima

Partizan Mozzart Bet je blizu da kompletira ekipu za narednu sezonu, nezvanično je potvrđeno Mozzart Sportu. Poslednji u nizu koji će potpisati ugovor sa klubom iz Humske je reprezentativac Srbije, Aleksej Pokuševski.

Kako Sportklub prvi danas naveo, dogovor je postignut, a ostaje samo da se ozvaniči saradnja, poručeno je našem portalu. Prema saznanjima Mozzart Sporta, mladi as tokom leta čekao novi NBA angažman pošto je dobio otkaz u Šarlotu, ali sada je odlučio da prekine čekanje i prihvati poziv Partizana i Željka Obradovića. Prvi konkretan kontakt je uspostavljen još na pripremama reprezentacije.

Izabrane vesti

Što se dosadašnje karijere tiče, poznato je da je Pokuševski u NBA ligi već četiri godine. Iz Olimpijakosa je prešao u Oklahomu gde je imao povremene bleskove, ali povrede su umnogome uticale da ispadne iz tima. U Šarlotu je dobio šansu, ali očigledno ga više ne vide kao deo tima u kojem ostaje Vasilije Micić.

Što se tiče Partizana, sa Pokuševskim bi posao verovatno bio okončan u ovom trenutku. Tri igrača su ozvaničena, a to su Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina. Međutim, znamo i da su dogovoreni Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, a poslednji u nizu koji je potpisao ugovor je mladi Mitar Bošnjaković.



tagovi

Aleksej PokuševskiKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara